Şimdi Ara

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.059
Cevap
7
Favori
38.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4. sezon final..iyimiş..dizilri fazla uzatmamak gerek..tadın da bırakacaksın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Yeni sezon ne ara geliyor bilen var mı? Ben baya özledim açıkçası.

Ha birde 3 sezondur devam eden Annie mevzusu var, merakla bekliyoruz

4. sezon 19 Ekim'de başlayacak.

Annie tam ısırmalık.
    Ne gibi bir belirsizliği vardı acep? unutmuşum.

Jeff reyiz Annie'yi ısıracak mı mevzusu

• Battlestar Galacatica dizisinden tanıdığımız Tricia Helfer, TVLine'a göre Community'nin dördüncü sezon hikayesine Laure isimli bir karakterle konuk oyuncu olarak katılıyor.

Abed ile bağlantıya geçerek bilim-kurgu fanı olarak hikayede gözükecek. Sezonun dördüncü bölümü olan 'Conventions of Space and Time'da, Doctor Who göndermesi olan kurgusal dizi Inspector Spacetime için bir fan buluşması düzenleniyor. Laure ise fanatik bir Inspector Spacetime hayranı olarak beliriyor ve Abed ile tanışıyor.

Ayrıca, A Clockwork Orange'ın Alex'i İngiliz aktör Malcolm McDowell, Community'nin yeni sezon kadrosuna konuk oyuncu olarak dahil oldu.The Hollywood Reporter'a göre aktör dizide Greendale'in yeni tarih öğretmeni Profesör Cornwallis karakterini canlandıracak. Karakterin sezon içerisinde iki bölüm boyunca gözükmesi bekleniyor. Bölümlerin hangileri olacağı konusunda ise şimdilik net bir bilgi yok.

• başladım diziye ben de
  • Bende yeni başladım 1.sezon 15 bölümü izledim müthiş bi dizi çok ince espriler var espri kalitesi çok hoşuma gitti. Komedi olarak How i met izliyordum ama community çok daha komik bir diziymiş.
  • NBC, dizinin 19 Ekim olan sezon açılışı tarihini ertelemiş. Yeni tarih daha sonra açıklanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

NBC, dizinin 19 Ekim olan sezon açılışı tarihini ertelemiş. Yeni tarih daha sonra açıklanacak.

Yaptıkları işinde yapacakları işinde..! taaa

Aklını gözünü yüzünü sevdiklerime bak ya

• quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

https://twitter.com/nbccommunity

hala 19'u diyor???

Güncellenmemiş. NBC'nin yaptığı resmi açıklama şöyle;

"A18-49 kategorisinde sezonun ilk hafta kazananı olmak dahil geride kalan dört hafta içinde yaşadığımız başarı göz önüne alındığında Pazartesi'den Çarşamba gününe kadar izlediğimiz yeni NBC dizilerine ve bu dizilerin tanıtım etkinliklerine verdiğimiz önemi sürdürmeye ve buna yoğunlaşmaya devam etmeye karar verdik. Dolayısıyla daha önceden 19 Ekim olarak duyurulan Community ve Whitney'in yeni sezon prömiyerlerini bekletme kararı aldık. Şu anda Cuma günü bu komedileri başlatmadan odak noktamızı haftanın başında tutabiliriz. Ayrıca yayın takvimimizde herhangi bir program değişikliği yapmamız gerekirse cebimizde iki komedi dizisi bulunmuş olacak."

http://www.comingsoon.net/news/tvnews.php?id=95667

Bana garip geldi açıkçası. Hafta başındaki başarılı dizilere yoğunlaşıp Cuma günü yayınlanacak dizileri yayınlamamak? Nasıl bir yayın politikası izliyorlarsa pek aklım ermedi.

• NBC kafayı yemiş
  • bi gün kalmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

http://pics.****.com/s/250583097

yarın 19

bu ne arkadaş lock e r z.com 'u banlayan bir forumdayız vay canına
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

bi gün kalmış...

Sezon açılışı tarihi ertelendi ve henüz açıklanmadı. İlgili resim eski.
  • Tvcountdown.com sitesine göre 2 hafta var.
  •  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

•  Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?) Community (6. Sezon Bitti. Belki film belki yeni sezon?)

Brie'de şu at gibi çene olsa dört dörtlük hatun olacak.
    Fotoğraflar için teşekkürler.

• daha gelecek fotoların devamı...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.