Abi bu çevirmen çıldırtacak beni. Her hafta bir bahaneyle çeviriyi geç veriyor. Bu hafta baya baya geç kaldı. Pazara söz demiş ama Pazar bitiyor hala %1 bile ilerlemiş değil.
quote:
Orijinalden alıntı: marophat
Abi bu çevirmen çıldırtacak beni. Her hafta bir bahaneyle çeviriyi geç veriyor. Bu hafta baya baya geç kaldı. Pazara söz demiş ama Pazar bitiyor hala %1 bile ilerlemiş değil.
Tamamen haklısın. En geç pazar yüklerim yazdı umutlandım, tam unuttum derken altyazıyı yüklüyor. Heves meves bırakmadı. Madem işin gücün var gün verme işim var uğraşamıyorum de.Tamamen haklısın. En geç pazar yüklerim yazdı umutlandım, tam unuttum derken altyazıyı yüklüyor. Heves meves bırakmadı. Madem işin gücün var gün verme işim var uğraşamıyorum de.
Bu altyazı olayını nereye şikayet edebiliriz?
Arkadaşlar altyazı çevirenler maaşlı eleman mı?
quote:
Orijinalden alıntı: DXM06
Benim bildiğim kadarıyla para alıyorlar çeviri başına.
quote:
quote:
Gerçekten mi?
Ben ve forumdan 1-2 arkadaş zamanında community çevirisi yaptık ama gönülden yaptık para almadık yani.
quote:
quote:
quote:
Gerçekten mi?
Ben ve forumdan 1-2 arkadaş zamanında community çevirisi yaptık ama gönülden yaptık para almadık yani.
Sizin gibi gönüllü yapan olduğunu bilmiyordum. Ama bana kalırsa emeğinizin karşılığının ödenmesi gerekirdi.
Valla çevirilerimiz amatörceydi ancak sözümüzde de durmuştuk.
Bütün çeviriler gönüllü, ancak ben çevireceğim deyip bekletmek hoş değil. Belki o sırada çok daha hızlı ve kaliteli çeviri yapacak bir kişinin önünü tıkamış oluyorsunuz.
Bölümlere gelirsek, Sezonun ilk bölümlerine göre çok daha iyiydi tabi, ama esik Community'yi özlemiyor değiliz. Nerede o Winger Speech'ler, nerede o göndermeler.
evet ilk sezonların havası yok biraz daha sıkıcı geçiyor bölümler son bölümde idare ederdi
5 gün önce farketmiş olup resmen göçerttiğim dizidir
bugün itibariyle günceli yakaladım ama az evvel ilk bölümü birşey için tekrar açtığımda ilginç bir detay farkettim dekanın bölümün açılışında yaptığı moral konuşmasında parmağında alyans var Allah bilir adamlar karakterin nasıl bir hale geleceğini düşünmeden pilotu çektiler
bu arada
chang in city college için çalıştığını düşünmeyen kalmamıştır herhalde başka biri çıkarsa esas o zaman süpriz olur bence
çok fena çook
Esprileri, göndermeleri, şarkılarıyla muhteşem bir bölüm yapmışlar. Belki de sezonun en iyi bölümüydü.
ee beyler nasıl gidiyor.epeydir izleyemediydim.sıraya dizer topluca izlerim artık.
quote:
Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli
ee beyler nasıl gidiyor.epeydir izleyemediydim.sıraya dizer topluca izlerim artık.
Bana göre rezalet, ama ilk 2 sezona ayıp olmasın; vasat altı diyelim. Sezonun en formda karakteri Dekan. Gerisini at çöpe. Abed ve Troy üzerinden gitmelerini çok bekledim, bir türlü yapmadılar. Bu sezon diziye nokta koyulması gerektiğini düşünüyorum.