< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Comnet 600 gün uzatma şansı (2. sayfa)
-
-
Dolandırıcılar genellikle son vurgunlarını bu şekilde yapıyorlar dikkat edin derim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6 ayda uzatamiyorum nedense hata veriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6 ayda vermiyor bana 400 gun ustu olamaz diyor
1000 kişilik kota dolmuş ozaman
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Comnet te tod tv çalisiyor mu ?
Bir 90 gün daha idarelik çalışsın da sonra ben kaçar. İsterse herkes zamlarken bu indirim yapsın yine de değiştiricem.
-
Çalışıyor 1 senedir kullanıyorum ikisini sorun yasamadim.
Bende de hata veriyor. 12 ay seçince 600 diyor, 6 ay seçince 400 günü geçemez diyor anlamadım niyeyse.
-
Ne kadar ücret alıyorlar hocam nakilde?
Bunu detaylı anlatabilir misiniz hocam size zahmet
150 gün kalmıştı 561 e yükselttim. Konu sahibine teşekkür ederim.
-
Tavsiye uzatmayın, geçen sene alanların günleri bitmek üzere olduğu için müşteri tutmaya çalışıyorlar olarak algıladım,
Online oyun oynuyorsanız tavsiye etmiyorum 1 sene %5/%7 packet loss yaşamak durumda kaldım ki çözemediler.
Ha yok yinede geçecekseniz buyrun artı ve eksilerini yazayım
-Upload yönüne sürekli paket kaybı var,(%5/%7) Atışlarınız oyunlarla senkronize olmayabiliyor bu yüzden.
-Parayı ödedikten sonra kendilerine en ufak sert yaparsanız kapı dışarı edilirsiniz sorunlu hizmet verseler dahi.
-Ip bloğu datacenter + saldırı görmüş olduğu için bazı siteler tarafından banlı. Günlük kullandığım sitelerde hiçbir sorunum olmadı yinede.
+Hızdan yana genel arızalar hariç sorun yaşamadım günün her saati tam kapasite idi, en iyi yanları buydu.
-genel arıza toplam gün olarak 1 yılın 1 ayı sorunlu gündür, %90/92 uptime diyelim biz buna bahsettikleri gibi biz datacenteriz 5 dk bile kesintu olmaz falan geçiniz bunları. Kesintilerin çoğu primetime.
Telekom zammından ötürü 1 ay olmasına rağmen hattı taşıdım ve oda ne packet loss gitti..Pingim artsada packetloss olmayınca daha iyi herşey.
Şunuda belirteyim kendileriyle hiç sorun yaşamadım, hattım sağlamdı iyiki sorun çıkarsa güle güle çekebilirlerdi banada.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 28 Haziran 2024; 3:17:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İnternetini iptal edince ücret iadesi yapıyorlar mı?!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayir 12 aylik uzatmalarda 600 e cikarttilar gun sinirini yani ozetle 235 ve saha az gunu olanlar 12 aylik uzatmalarda kampanyadan faydalanabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam, bende engelliyim aynı durum bende de var. gigaspeed e baktım şimdi. Bir yerde Modem ücretsiz yazıyor, ama bir sonraki madde de 50 TL aylık ücret diyor. Kurulum Vdsl için 1400 fiber için 900 tl yazıyor. Aktivasyon ücretsiz diyor. Siz görüştünüz mü pek tutarlı ve cazip gelmedi bana.
Fiber ucretsiz vdsl ucretli diye hatırlıyorum. Görüşmedim açıkçası çünkü comnette 6 aydan fazla sürem var, daha çok var diye görüşmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi düş hekimi -- 28 Haziran 2024; 8:47:58 >
%50 faiz ortamında patron para topluyor herhalde.
-
6 aydır poyraznet kullanıyorum 75 mgbit çok memnunum sıfır sıkıntı ve 200 tl
Kampanya sona erdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X