Şimdi Ara

Comnet 600 gün uzatma şansı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

ilk 1000 girdiğiniz nerden belli oluyor??

yeni 1 yıl aldım 600 gün için alırız birde giremez isek..

• HanDar05 kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni adrese başvuruda aktivasyon ücreti cıkıyor, normalde fiberde kurulum+aktivasyon ücretsizdi ama o da ücretli olmus. Ücretsiz oldugunu var sayarsak yeni adresinize sıfırdan basvuru yapıyorsunuz sonra comnet ile görüsüp eski adresinizde ki günleri yeni adresinize aktarabiliyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ofkkc O kullanıcısına yanıt
    100 mb lık paket aldım ilk 1 2 ay iyiydi şimdi 12 mb zor geliyor bazen 8 e bile düşüyor arıyorum talep oluşturuyorum bir sıkıntı gözükmüyor diyor hiç çözüm odaklı değiller parayıda peşin ödedik 1 yıllık bir daha tövbe

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mihmander kullanıcısına yanıt

Bir daha bu kampanya tekrarlanmaz,zam duyurusundan önce 400güne tamamlarsınız.100binden fazla abone var 600güne dolduran bin kişi elbette vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tod açılmadığından bende çıkıcam 2 aya . çok sıkıcı bir durum. yoksa devam edebilirdim

• Ben 1 yıldır comnetteyim, evim fiber desteklemesiği için 35 mbps vdsl kullanıyorum, film dizi ve sosyal medya için kullanıyorum ve çok memnunum.

109 günüm kaldı, bu kampanyayı kaçırdım, tekrar kampanya gelir mi acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    sanmıyorum hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, hazır konu aktif iken bir şey sormak istiyorum.

Benim 100 mbps paketimin upload'ını 8 ile sınırlamışlar, normalde 20 idi ancak ilk geçişte de 8e sınırlıydı söyledim düzelttiler.

Ancak, destek sistemini değiştirdikleri için ben sadece destek talebi oluşturabiliyorum? Destek talebinde herhangi bir şey yazamıyorum, sorun yok yazıp kapattıkları için bugda kaldım.

Durum herkeste aynı mı?

Comnet 600 gün uzatma şansı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.