Şimdi Ara

Comnet 600 gün uzatma şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
3.399
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sadece yıllık ödemelerde geçerli, ilk 1000 kişiye özel 600 güne kadar hizmet süresi uzatma şansı. B001

• Tavsiye uzatmayın, geçen sene alanların günleri bitmek üzere olduğu için müşteri tutmaya çalışıyorlar olarak algıladım,

Online oyun oynuyorsanız tavsiye etmiyorum 1 sene %5/%7 packet loss yaşamak durumda kaldım ki çözemediler.

Ha yok yinede geçecekseniz buyrun artı ve eksilerini yazayım

-Upload yönüne sürekli paket kaybı var,(%5/%7) Atışlarınız oyunlarla senkronize olmayabiliyor bu yüzden.

-Parayı ödedikten sonra kendilerine en ufak sert yaparsanız kapı dışarı edilirsiniz sorunlu hizmet verseler dahi.

-Ip bloğu datacenter + saldırı görmüş olduğu için bazı siteler tarafından banlı. Günlük kullandığım sitelerde hiçbir sorunum olmadı yinede.

+Hızdan yana genel arızalar hariç sorun yaşamadım günün her saati tam kapasite idi, en iyi yanları buydu.

-genel arıza toplam gün olarak 1 yılın 1 ayı sorunlu gündür, %90/92 uptime diyelim biz buna bahsettikleri gibi biz datacenteriz 5 dk bile kesintu olmaz falan geçiniz bunları. Kesintilerin çoğu primetime.

Telekom zammından ötürü 1 ay olmasına rağmen hattı taşıdım ve oda ne packet loss gitti..Pingim artsada packetloss olmayınca daha iyi herşey.

Şunuda belirteyim kendileriyle hiç sorun yaşamadım, hattım sağlamdı iyiki sorun çıkarsa güle güle çekebilirlerdi banada.

• Normalde en fazla 400 gün satın alınabiliyor. Bu süreyi 12 ay uzatma satın alarak 600 güne çıkarmışlar diye anladım. Tabi bunu ilk 1000 kişi için açmışlar

• ozgurkocakoc O kullanıcısına yanıt

biraz daha açar mısın konuyu tam kavrayamadım ne yapmışlar tam olarak

• 12 ay alana 600 gün hediye anladim ama değil
  • Paraya sıkışmış 🤦🏻‍♂️
  • Para verseler üstüne uzatmam son 4 ayım kaldı sonrası by bye Comnet 600 gün uzatma şansı 

• quote:

Orijinalden alıntı: napervasız

biraz daha açar mısın konuyu tam kavrayamadım ne yapmışlar tam olarak

Misal 200 günün kalmış diyelim. Normalde en fazla 200 gün daha uzatma yapabiliyordun. Şimdi totalde 600 güne çıkarılınca 12 aylık süre uzatma alırsan 565 gün olmuş olabiliyor.

Comnet para topluyor yani pek hayra alamet degil

• Para toplamadan ziyade temmuzda gelecek İSS zammı öncesi son fırsat olarak yorumladım ben ama 600 gün olayı ek bi hediye gün verilmiyor sanırım orada bi laf cambazlığı var. Max 400 gün süre satın alınabiliyordu onu 600e cıkarmıslar.
  • 12 gün ile kaçırıyorum. 6 ay mı uzatsam? Taşınma falan olursa sıkıntı. Acayip nakil ücreti alıyorlar.
  • Hipoglisemi kullanıcısına yanıt
    10 gün hediye ediliyor. ilave olarak
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Onu standart verdigi icin yazmadım ama ekstra olarak bi 2 3 ay hediye verseler çok iyi olurdu.
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Kac gün kullanım süreniz var suan
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    taşıma olursa hocam adamlara sövecen hizmeti iptal edicekler paranı peşin karta iade gelicek:)
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Şöyle yapılabilir hocam. Yeni adrese 1 aylık hizmet satın alınıp, eski adreste ki hizmet günleri yeni adrese aktarılıyor. Ek ücret cıkmıyor bildigim onda.
    aynen hocam onlar halledilir de benim korkum tası tarağı toplayıp gitmesinler
  • Comnet 600 gün uzatma şansı
  • ben de yararlandım bakalım, inşallah fişi çekip kaçmazlar.

• engelli indirimiyle kullanıyorduk ilk abone olanlardan birisiyim hatta ve hali hazırda da comnet kullanıyoruz, 3-5 ay önce uygulamaya girdiğimde tesadüfen aboneliğimin normal tarifeye geçirildiğini gördüm, müşteri hizmetlerine yazdım fakat karşıda bunu algılayıp cevap verebilecek bir organizma yoktu, defalarca durumu olanı biteni anlatmaya çalıştım ama ahraz gibi alakasız saçma sapan cevaplar verdiler en sonunda da firmamız engelli indirimini kaldırdı diye yazdılar, haber vermeden kafasına göre işlem yapabilen müşteriyle atışıp abonelik sonlandıran değişik trolleri olan tuhaf bir firma iyi düşünün derim
    252
    Eğer oluyorsa öyle 6 aylık alayım. Bu fiyatları bir daha bulamayız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.