< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
COMNET 90 GÜN MAĞDURLARI (3. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba, Netspeed firmasına geçiş için bu sabah başvuruda bulundum. öğle den sonra onay için arandım ve bu 3 aylık bekleme konusu belirtildi konuşduğum kişi tarafından. Biraz önce de sms aldım operatör değişikliği işleminin başladığı ve eski operatörden onay beklendiği belirtilmiş. Ayrıca kullanıcı adı ve şifre de tanımlanmış.
-
Şuan turknette comnetten geçenler için tam fiyat nedir.? İlk 2 ay ücretsiz onu biliyoruz diğer detaylar?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de şu an aynı durumdayım. Umarım sorunsuz geçeriz
Az önce gıbırnet tarafı bilgi verdi comnet abonelerine mahus tek seferlik olarak 90 gün kuralı kaldırılmış istediğiniz yere geçebilirsiniz kurulum beklemeden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4L0X -- 12 Aralık 2024; 17:26:11 > -
Arkadaşlar tekrardan merhabalar. Netspeed bağlantım yapıldı, şu anda netspeed den bağlantıdayım.Darısı başınıza umarım kalan paraların ödemesi için comnet uğraştırmaz.
-
Ben de bu soruların cevaplarını arıyorum hala.
Hocam bu giga nasıl ? Geçilir mi ya başka ne var netgsm i aradım bilgi alayım diye gorusemedim kimseyle
şimdilik fena değil. 60-70 arası hız alıyorum. bir kesinti vs yaşamadım. ama daha yeni üyeyim. daha uzun süre kullanan biri daha doğru yorum yapabilir.
disney amazon mubi youtube video film izlerken bir takılma görmedim. akıcı. benim kullanım amacım bu. oyunla işim yok o yüzden bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelyucelx -- 12 Aralık 2024; 21:59:41 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Firmalardan kaynaklı değil ise bugün nasıl Turknet'e geçiş yapabildim ?
Ayrıca GIBIRnet de Comnet'den gelenlere onay vereceğini söylemiş...
-
Giagespeed bana onay vermedi , tuhaf işler oluyor TR'de ...
-
İzin verilmiş geçebilirsiniz.
Gigaspeed için geçmiş olsun, dün onay yok dediler .
Ben de Turknet'e geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 12 Aralık 2024; 23:31:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
12 aylık sabit fiyat garantisi olduğu yazıyor sitesinde. 12 aylık fiyatlandırma nedir?
-
12 aylık peşin ödeme durumunda aylık 390 liradan sabitliyorlar yani yıllık 4680₺ ödemiş oluyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
90 gün bekleme zorunluluğu kaldırılmıştır diye comnetten mesaj geldi
-
Mesajın ekran görüntüsünü ekler misiniz hocam?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X