Burada toplanalım bu durumdaki arkadaşlar. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Görüştüğüm hiçbir firma bu şekilde geçiş yapamadı. Bölgemde port olmadığı için yeni abonelik de başlatamıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET 90 GÜN MAĞDURLARI
-
-
benim 20 eylül başlangıç idi comnet.90 gün dolmasına 9 gün kalmasına rağmen gigaspeed e geçiş yaptım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim ve birçok kişinin anlamadigi bir konu var
Kalan gunlerin iadesini nasil alacaz
Geçiş yaparsak iademiz yanıyor mu yoksa comnet teki aboneliği iptal ettigimizdemi iade yapilacak
Ayrica geciste modem iadesi olacakmi yoksa modemi onlarmi verecek?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdan muzdaripim herhangi bir çıkış yolu bulan olursa bilgilendirsin lütfen.
Onaylandı mı hocam, benim geçiş onaylanmadı.
-
90 gün benim de dolmamıştı.
Gigaspeed'e geçişe e-devletten onay aldım.
Normalde chrun onay vermiyordu , comnet iflas edince durum farklı oldu sanki ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
onaylandı hatta şu an gigaspeedten internet kullanıyorum
Merhaba,
Farklı İSS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için bilginiz dahilinde başvurunuz iptale alınmıştır. Dilerseniz süreciniz tamamlandıktan sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.
Saygılarımızla
Sabah başvuru yaptım aldığım cevap.
-
@gigaspeed 2 kullanıcı 90 gün dolmadan geçiş yapmış?
-
ben 9 eylülde ilk başvuruyu yaptım. 14 eylülde peşim ödeme yaptım. internet bağlanması 20 eylüldü.
belki de ilk başvuru tarihini baz aldılar bilemiyorum
Daha geçen ay geçtim şimdi 2 ay boş boş internetsiz bekleyecek miyim? bu ne saçmalıktır böyle öğrenciyiz internet lazım silah zoruyla tutuyorlar insanı, zaten bitmişsin kapatmışsınız her şeyi nedir bu 90 gün saçmalığı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gratnom -- 12 Aralık 2024; 1:58:3 >
Cimere e, ulaştırma ve altyapı bakanlığına mağduriyetinizi anlatın. Yoğun talep gelirse devreye girebilirler belki bu yaşananlar ile ilgili.
Şuanda bile bu yaşananlar ile ilgili port kaybını önleyecek adımlar atması lazım altyapı sahibi Türk telekom un aslında. Hiç ses yok kimsede neredeyse ülke geneli diğer servis sağlayıclarda da yoğunluk nedeniyle hizmet veremez hale geldiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 12 Aralık 2024; 2:31:0 >
02.10.2024 abonelik tarihim.
-
Gigaspeed de telefon hattını(pstn) telekomda bırakabiliyor muyuz? Comnette o şekildeydi.
-
son aşamada iptale düşüyor gigaspeed 90 gün olayı kaynaklı tamamen saçma bir şeyin içinde kaldık buna bir çözüm bulunmalı
-
Turknet E geçiş deneyin comnet ile anlaşma yaptığı için geçişiniz olur 2 ay bedava
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olay iss begenmeme değil 90 gün dolmadığı için hiç bir yere geçilmiyor taşıma ile anca comneti kapatıp yeni başvuru yapılabilir ondada port olmayan kişiler var.
-
Bir müşterim için geçiş denediğimde 90 gün hatası verdi
Alıntı
metni:Son servis sağlayıcısı değişikliğinizin üzerinden henüz 90 gün geçmediği için geçiş işleminizi şimdilik gerçekleştiremiyoruz. Dilerseniz, mevcut hizmetinizi kapattırıp yeni abonelik başvurusunda bulunabilirsiniz. -
-
Şöyle turk.net internet sitesi üzerinden yapmaya çalıştığımda ordada uyarı veriyor. Telefondan olur mu bilmem ama ekstra bir durum var burda sonuç olarak.
Benzer içerikler
- dolap uygulamasında dolandirildim ne yapmalıyım
- gaming gen tr kupon kodu
- iyzico dolandırıcılığı
- dyson kullanılmış ürün gönderdi
- epa teknoloji güvenilir mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X