Şimdi Ara

COMNET 90 GÜN MAĞDURLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burada toplanalım bu durumdaki arkadaşlar. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Görüştüğüm hiçbir firma bu şekilde geçiş yapamadı. Bölgemde port olmadığı için yeni abonelik de başlatamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benim 20 eylül başlangıç idi comnet.90 gün dolmasına 9 gün kalmasına rağmen gigaspeed e geçiş yaptım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ve birçok kişinin anlamadigi bir konu var

Kalan gunlerin iadesini nasil alacaz
    Geçiş yaparsak iademiz yanıyor mu yoksa comnet teki aboneliği iptal ettigimizdemi iade yapilacak
    Ayrica geciste modem iadesi olacakmi yoksa modemi onlarmi verecek?

• Aynı durumdan muzdaripim herhangi bir çıkış yolu bulan olursa bilgilendirsin lütfen.

• yucelyucelx Y kullanıcısına yanıt

Onaylandı mı hocam, benim geçiş onaylanmadı.

• remzicigim kullanıcısına yanıt
    90 gün benim de dolmamıştı.
    Gigaspeed'e geçişe e-devletten onay aldım.
    Normalde chrun onay vermiyordu , comnet iflas edince durum farklı oldu sanki ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • G3DA kullanıcısına yanıt
    onaylandı hatta şu an gigaspeedten internet kullanıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Merhaba,

Farklı İSS firmasında 3 ayı doldurmadığınız için bilginiz dahilinde başvurunuz iptale alınmıştır. Dilerseniz süreciniz tamamlandıktan sonra tekrar başvuruda bulunabilirsiniz.

Saygılarımızla

Sabah başvuru yaptım aldığım cevap.

• @gigaspeed 2 kullanıcı 90 gün dolmadan geçiş yapmış?

• G3DA kullanıcısına yanıt
    ben 9 eylülde ilk başvuruyu yaptım. 14 eylülde peşim ödeme yaptım. internet bağlanması 20 eylüldü.
    belki de ilk başvuru tarihini baz aldılar bilemiyorum

• Daha geçen ay geçtim şimdi 2 ay boş boş internetsiz bekleyecek miyim? bu ne saçmalıktır böyle öğrenciyiz internet lazım silah zoruyla tutuyorlar insanı, zaten bitmişsin kapatmışsınız her şeyi nedir bu 90 gün saçmalığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gratnom -- 12 Aralık 2024; 1:58:3 >
  • Cimere e, ulaştırma ve altyapı bakanlığına mağduriyetinizi anlatın. Yoğun talep gelirse devreye girebilirler belki bu yaşananlar ile ilgili.

Şuanda bile bu yaşananlar ile ilgili port kaybını önleyecek adımlar atması lazım altyapı sahibi Türk telekom un aslında. Hiç ses yok kimsede neredeyse ülke geneli diğer servis sağlayıclarda da yoğunluk nedeniyle hizmet veremez hale geldiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 12 Aralık 2024; 2:31:0 >

02.10.2024 abonelik tarihim.

• Gigaspeed de telefon hattını(pstn) telekomda bırakabiliyor muyuz? Comnette o şekildeydi.

• son aşamada iptale düşüyor gigaspeed 90 gün olayı kaynaklı tamamen saçma bir şeyin içinde kaldık buna bir çözüm bulunmalı

• Turknet E geçiş deneyin comnet ile anlaşma yaptığı için geçişiniz olur 2 ay bedava

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

olay iss begenmeme değil 90 gün dolmadığı için hiç bir yere geçilmiyor taşıma ile anca comneti kapatıp yeni başvuru yapılabilir ondada port olmayan kişiler var.

• OnLyMoKoKo kullanıcısına yanıt

Bir müşterim için geçiş denediğimde 90 gün hatası verdi

Alıntı

metni:
    Son servis sağlayıcısı değişikliğinizin üzerinden henüz 90 gün geçmediği için geçiş işleminizi şimdilik gerçekleştiremiyoruz. Dilerseniz, mevcut hizmetinizi kapattırıp yeni abonelik başvurusunda bulunabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat ÖZDAĞ

Bir müşterim için geçiş denediğimde 90 gün hatası verdi

Alıntı

metni:
    Son servis sağlayıcısı değişikliğinizin üzerinden henüz 90 gün geçmediği için geçiş işleminizi şimdilik gerçekleştiremiyoruz. Dilerseniz, mevcut hizmetinizi kapattırıp yeni abonelik başvurusunda bulunabilirsiniz.
    Gigaspeed bana da aynı iptal cevabını verdi.
    90'lık olup Turknet'e geçen de var ?
    Bu olay tamamen İSS'nin inisiyatifine mi kalmış acaba ?

@gigaspeed COMNET 90 GÜN MAĞDURLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 12 Aralık 2024; 11:48:49 >

• micro77 kullanıcısına yanıt

Şöyle turk.net internet sitesi üzerinden yapmaya çalıştığımda ordada uyarı veriyor. Telefondan olur mu bilmem ama ekstra bir durum var burda sonuç olarak.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.