Şimdi Ara

COMNET E GİZLİ ZAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Comnet e geçtim. Modem kiralama ücreti yoktu. 15 ağustosta fiyatlara zam yapılacağı duyurusundan sonra hizmet süresi uzatmaya çalıştığımda modem kiralama ücretini de eklendiğini gördüm. Gizli zam yapılmış.

COMNET E GİZLİ ZAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trvolkan -- 6 Ağustos 2024; 17:2:13 >

• Yok gizli değil; gizsiz + kiralama ücreti gelmiş. COMNET E GİZLİ ZAM 

Sıkça sorulan sorular kısmında yazıyor.

COMNET E GİZLİ ZAM
  • Türk telekomun zorunlu modem dayatmasından kurtulmak gerekiyor. neredeyse herkesin elinde router var zaten. şuan örneğin xiaomi 4a router 600 lira. 1 yıllık kiralama parası da 600 lira. hiç mantıklı değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Modem mülkiyeti kullanıcılara geçmeli.. Fiber kullanıcılarının bu konuda birlik olup mücadele vermemesi de enteresan. İss değiştirseniz bile aynı modemi kullanmaya devam ediyorsunuz. Buna karşın modemin satış bedelinden daha yüksek kiralama bedelleri ödüyorsunuz.

VDSL den Fiber e geçilir mi sorusuna modem kira bedellerine zam geldikçe olumsuz verilecek cevaplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250₺ bence yine de uygun, 400₺ den aşağı internet yok piyasada, telekom 90₺ kira alıyor şu anda.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani aslında bu kadar zamma iyi bile dayandı fiyatları. Bu modem ücretinin üstüne bir de normal zam yapacaklar. Benim 61 günüm olduğu için süre uzatımı yapamamıştım, şimdi keşke en azından 6 aylık alsaymışım diyorum.

• malesef ben de bugün gördüm. 50 Tl modem kira ücreti gelmiş. 1 arkadaşı üye yapayım 1 ay kazanayım diye beklerken 600 Tl zarar ettim :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacksfather

malesef ben de bugün gördüm. 50 Tl modem kira ücreti gelmiş. 1 arkadaşı üye yapayım 1 ay kazanayım diye beklerken 600 Tl zarar ettim :(

Bende aynı durumu yaşadım :/

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 gün önce geçiş yaparak 6 aylık paket aldım. 15 inde zam geliyormuş. 6 ay daha alabiliyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicengiz32 -- 7 Ağustos 2024; 16:37:36 >
  • alicengiz32 A kullanıcısına yanıt

Uzatabilirsiniz. En fazla 400 güne kadar uzatılabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 7 Ağustos 2024; 19:2:49 >
  • 15 inde sizce ne kadar zam gelir tarifelere

• SingleFinYellow kullanıcısına yanıt

En az %25-30 zam geleceğini tahmin ediyorum diğer ISS lerinin yapmış olduğu zam oranları ile kıyaslarsak.

2400 TL 12 aylık paket ücreti 3120 TL ye çıkabilir (modem kira bedeli hariç).

• Atic A kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159293780

Paylaşım yaptığın konu kod paylaşım konusu değil; mesajı silmemişsiniz.

• ip tv kullanabiliyor muyuz ?

• Aybaşı civarında gelen ay'ın 15'inde paket ücreti yükselteceğiz uyarısı üzerine, Ayın 10'u gecesi paket alayım dedim ve o gün kesinlikle modem ücreti olmadan hesap yaptı, gece banka uygulaması ile yaşadığım sıkıntı üzerine ertesi güne bıraktım ama şimdi bakınca, o gözükmediği için eklenemeyen modem ücreti yüzünden mi ödeme alınamadı, yoksa banka uygulaması yüzünden mi diye böyle bir sıkıntı yaşadım, şeklinde 2 lem'e düştüm.

Edit:

Biz, bu firmaya ''modem ücreti dahil'' şeklinde yazılar'ı görüp/okuyup geçerken, şimdi modem ücretinn paketten ayrılması, ne demek oluyor?

Sonrasında modeme ayrı, pakete ayrı zam çakacaz demek olur.

Öte yandan, ay'ın 15i'nde yapacakları zamdan önce modem ücreti ne demek?

Ayın 15'i çıkart modem ücreti diye birşey, yani yeni yapacağın zam ile birlikte, erken paket almaya kalkan olursa da, onları en azından 50TL öpelim demişler, kısaca 15'i zam deyip, 11'i akıllarına gelen modem ücreti ile erken zamn yapıştırmış'lar ve bu kanuna fln aykırı olmalı.

Çünkü, millet 15 ine kadar alabildiğince paketi alacaktı ama onlara'da 15'in den önce 50TL geçiriyorlar v.s.

Şimdi modem ücreti altında 50TL baştan koyduklarına göre'de, paket'ler e de, minimum 100TL koyarlar, minimum paket'e 150TL zam gelmiş olur, millet o fiyata 1 üst hızı veren firmalara geçer. COMNET E GİZLİ ZAM 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 12 Ağustos 2024; 12:49:37 >

• Kalan gün sayısı bitince netgsm e geçerim 200/30 360+60 dan veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İlk 1000 kişi ile sınırlı 400 gün kotayı kaldırmışlar, bildirim geldi. Modem ücretini ekstradan ödemek zor geldi ama ihtiyacı olan degerlendirsin.

• Modem ücreti ile ilgili şöyle bir talepte bulundum.
    COMNET E GİZLİ ZAM

Hemen anında kopyala yapıştır olduğu belli olan cevabı gönderdiler.

COMNET E GİZLİ ZAM

Aslında daha fazla destek talebinde bulunulursa en azından bu ücretin ayın 15'inden sonra alınması sağlanabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.