Modem kira ücreti biraz Türktelekomdan kaynaklanıyor. Giriş yaparak bir şikayet oluşturabilirsiniz. tuketicisikayet.btk.gov.tr BTK Tüketici Şikayet Bildirim Sistemi https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/login |
COMNET E GİZLİ ZAM (2. sayfa)
-
-
15 Ağustosta zam yapılacaktı, zam yok?
-
bu kadar salak saçma sapan firma yok gün geçtikçe nefret etmeye başlıyorum ülkede ki düzeden , sırf modem ücreti geçirmek için yapılan senaryo . müşteri hizmetleri desen robottan beterler bari chat gpt bağla bişi yap daha gerçekçi olur , kopyala yapıştır yapmaktan başka bir işe yaramayan adamlar .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkdaşlar konuyu hortlatmış olacağım ancak Turknet'ten Comnet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Geçeceğim paket 100 Mbit yıllık 239 TL (VDSL), sizce yakın zamanda tekrar zam gelir mi yoksa bu ay sonuna kadar beklesem sorun olmaz mı? Bu arada hattım Turknette 50 Mbit destekliyor ancak Comnete girdiğimde bana Fiber de öneriyor. Acaba 100-200 Mbit fiber alsam kullanabilir miyim?
-
Binanızda fiber altyapı var mı biliyor musunuz? Genelde bina girişinde ya da alt koridorda Türk Telekom fiber için kabin yerleştirir. Bakmanız gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle bir kutu yok maalesef. Comnet'in önerip önermemesine bakmayayım mı o zaman?
-
Göknet altyapı sorgulaması yapar mısınız?
bu çıktı hocam
-
35 Mbps Vdsl olarak Comnet aylık ücreti nedir? 279 TL mi?
Bir ihtimal Netspeed den geçmeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 10 Eylül 2024; 13:45:1 > -
6 aylık veya Senelik seçince toplam ücret peşin mi alınıyor yoksa yine aylık mı alınıyor?
-
Hocam dediğiniz gibi sizde Vdsl altyapı bulunmakta. Vdsl paket seçmeniz gerekmekte.
6 aylık veya senelik paket alımlarında peşin ödeyerek internete sabit oluyorsunuz. Comnet'te taksitlendirme olmuyor.
teşekkür ederim. Bir de Comnetin dondurma ücreti ne kadar, baktım ama göremedim.
-
İki hafta önce sorduğumuzda, Comnet hizmet dondurma ücreti 299 tl'ydi.
Bayağı yüksekmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aslında yüksek değil. Eğer 90 gün dondurulacaksa hemen hemen aynı fiyatlarda.
Teşekkür ederin hocam öyle yapayım.
-
Aylık 200 TL anladım ondan çok dedim.
100TL ise normal.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 10 Eylül 2024; 14:5:24 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnet peşin çalışıyor hizmet dondurma ve destek talebi için de peşin ücret istiyor. Bende bir iki aya Comnet'e geçmeyi düşünüyorum. Rica ederim.
Destek talebi - müşteri hizmetleri ücretli mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X