Borçların tam listesini aşağıya bıraktım bakabilirsiniz:
Kaynak: kurumsalohm.turktelekom.com.tr Türk Telekom Online Hizmet Merkezi - İşlemler https://kurumsalohm.turktelekom.com.tr/guest.jsp?page=misafirToptanFaturaSorgulaOde |
Comnet'in Türk Telekom'a Borçlanması
-
-
Düzeltme: Bunu ilk paylaşan ben değilim (tüm bunlar iddiadır)
-
Excel'de basit hesaplama yaptığımda aylara göre görseldeki gibi borçları çıkıyor eğer bu iddia doğru ise tabii. Toplam 42 milyon 670 bin 930 TL gibi bir rakam.. Gerçek ise sorun büyük..
-
Arkadaşını getir kampanyası ile başka bir İSS'yi türk telekoma taşırsan sen de 1 ay bedava kullanabilirsin COMNETÇİĞİM benden duymuş olmsa ama.
-
geçen ayın sonunda ödenmesi gerekenleri saymazsak(çünkü hepi top 10 gün geçmiş, bu Türkiye'de maalesef normal bi durum). Sadece 10. ayın sonunda 10.3 milyon borçu var adamların, şirketin durumun bilmiyorum ama bence borçta büyütülecek bir durum yok. TT düşene vurmuş direk.
Böyle alacağını tıkır tıkır aldığın bir sektörde nasıl borca girdi acaba. Umarım kısa zamanda durumları düzeltirler.
-
Takılmayın bu kadar...
İktidardan birilerinin çocukları ortak edilir, aylık refah payı-kar payı verilir, bütün borçlar silinip, eski hıza ulaşılır. Yalnız, 30-40 milyoncuk borç için 4-5 milyoncuk çerez parası onları keser mi, orası şüpheli....
-
O değil bu firmalar nasıl böyle tokatlıyor milleti çok rahat şekilde o zaman herkes iss firması açsın 60tlye aylık internet veriyorum ayağına tokatlasın herkesi BTK uyuyor ota boka karışan hükümet dolandırıcılara ilginç bi şekilde karışmıyor :)
-
arkadaş şaka mı bu? koskoca firma borç mu takıyor da biz bu çileyi çekiyoruz. naptınız paraları kriptoya mı girdiniz?
-
Adamlar çıkıp açıklama bile yapmıyor. Dükkanı kapatıp gitmeye hazırlar herhalde. Bakkaliyenin hazin sonu. Muhahah.
Sabah akşam süre uzatmadığım için şükrediyorum. Zam gelir diye düşünüp zarara uğrayacaktım az daha.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lextor -- 10 Aralık 2024; 8:35:7 > -
Haydaaa 1,5 sene peşin ödedik bide. Arkadaşlarıda Comnetli yaptık. Şuanda sorun yok ama inş olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üslubundan az çok kestirebiliyorum seni ama yinede bir cevap vereyim.
İnsanların ev internetlerini kullanmaya başladığı saatlerde (17:00 den sonra) pingler uçuyor, hızlar düşüyor. Hiçbirşey yapamıyorsunuz. Sen sorun yaşamıyorsun diye bunca insanla dalga geçemezsin. Al bak 1 haftadır insanların aldığı değerler ;
Herkes aptal bir sen akıllısın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 10 Aralık 2024; 10:55:0 >
-
Milleti sorun yok diye taşımaya çalışanlar bedavacılar oluyor genelde. Milleti hala abone yapmaya calısıyorlar davet etme kampanyasıyla. Oraya bakıyorum herkeste 100ler uçuşuyor diğer konuda hızlar 3 5
-
peşin meşin ödediysen mahkeme mahkeme paranı geri almaya çalış şimdi ☺️. keyfi bambaşka. bir de durumun sürmesi halinde tt'nin senin internetine hiç müdahale etmeyeceğine inanman hönkürttü.
bir an önce batsa comnet de parası içeride kalsa iqsüz freakin
14 gün iptal hakkın dolsun yeniden görüşelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milleti sorun yok diye taşımaya çalışanlar bedavacılar oluyor genelde. Milleti hala abone yapmaya calısıyorlar davet etme kampanyasıyla. Oraya bakıyorum herkeste 100ler uçuşuyor diğer konuda hızlar 3 5 |
Üslubundan az çok kestirebiliyorum seni ama yinede bir cevap vereyim. İnsanların ev internetlerini kullanmaya başladığı saatlerde (17:00 den sonra) pingler uçuyor, hızlar düşüyor. Hiçbirşey yapamıyorsunuz. Sen sorun yaşamıyorsun diye bunca insanla dalga geçemezsin. Al bak 1 haftadır insanların aldığı değerler ; Herkes aptal bir sen akıllısın. |
O değil bu firmalar nasıl böyle tokatlıyor milleti çok rahat şekilde o zaman herkes iss firması açsın 60tlye aylık internet veriyorum ayağına tokatlasın herkesi BTK uyuyor ota boka karışan hükümet dolandırıcılara ilginç bi şekilde karışmıyor :) |
Takılmayın bu kadar... İktidardan birilerinin çocukları ortak edilir, aylık refah payı-kar payı verilir, bütün borçlar silinip, eski hıza ulaşılır. Yalnız, 30-40 milyoncuk borç için 4-5 milyoncuk çerez parası onları keser mi, orası şüpheli.... |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X