|
Bildirim
|
işte görün Türkiyenin halini suriyeliye kampanya yapanlar kendi vatandaşlarına böyle davranıyor...
|
Benim de yüzüme kapattılar, açıkcası yaklaşık 6 7 defa aynen şu şekilde: Ananı, bacını, karını, kızını, soyunu, sopunu, yedi ceddini, sülaleni ....... şeklinde küfür etmişliğim var sonrasında, Müşteri hizmetlerini arayıp defalarca küfür edip hıncımı aldım.
Ciğeri beş para etmez, kokuşmuş bir firmadır. 2 Defa yüzüme kapattılar, ben de onlara anladığı dilden konuştum. |
Adından Türk kelimesi acilen düşmeli. Rezil hizmet, yakındır batması zaten, en son zara ediyor diye haberler çıkıyordu...
|
DEFALARCA YAZDIM YİNE YAZIYORUM
TÜRKİYE; SERMAYE,DEVLET ORTAK OLMUŞ VATANDAŞINA HER TÜRLÜ SALDIRI VE SÖMÜRÜYE MARUZ BIRAKILAN BİR YERDİR.. KANUNLARIN ZERRESİ UYGULANSA ZATEN TÜRK TELEKOM DİYE BİR FİRMA OLMAZ YADA CEZA YAĞAR İSTER İSTEMEZ DEĞİŞİRLER. BU OLAY ÇAĞRI MERKEZİ,ŞAHIS MESELESİ DEĞİL AZICIK İNSANLIKTAN NASİP ALMAK KANUNLARI UYGULAMIYORSAN İNSANLIĞIN ZERRESİNİ UYGULAMAK MESELESİDİR.. TELEKOM YÜZÜNDEN YILLARCA EVE İNTERNET BAĞLATMADIM GSM ÜZERİNDEN FAHİŞ FİYAT ÖDEDİM.. EN SON ARADIM ULAŞTIRMA BAKANLIĞINI SEKTERLERİ BANA KIS KIS GÜLMÜŞTÜ.. BUNLARIN ALTINDA KALMA HOCAM GİT ÇIKARABİLDİĞİN OLAYI ÇIKAR AMA TELEKOMA ÇIKAR DEVLET SERMAYE SALDIRILARINA UMARIM BİR ÇOĞUNLUK UYANIR HEP BERABER OLAY ÇIKARIRIZ |
Türk telekom kadar rezil bir firma yok.
|
Allah belasını versin bu şirketlerin
|
Noldu hocam saldirdin mi?
|
bu ne alaka
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 3 Şubat 2018; 13:30:20 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfmd -- 3 Şubat 2018; 13:46:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One More Light -- 3 Şubat 2018; 13:58:56 > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|