Şimdi Ara

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.409
Cevap
108
Favori
162.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba comnet davet kodum üzerinden abonelik başlatacaklara 45 TL hesabına yolluyorum eski üyeyim. Referans kodum CMT243RGM

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehsar -- 3 Haziran 2022; 15:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • referans kodu: CMT366FSP

Arkadaşlar 1 Ay Bedava internet için davet kodumu kullanabilirsiniz

• yarikan Y kullanıcısına yanıt

aaa aynı ben gibi düşünen bir canlı ;)

bak aklın yolu birmiş derlerdi , bende bu evrende kendimi yalnız hissederdim.

6 ay sonra bu ülkede türktelekom dahi batabilir ,

yada aycell vardı birde italyan aria bak birşeştiler aVea oldular sonra , Türktelekom Avea oldu , TelSim vardı VodoFone oldu.

ben ilk hattımı Telsim bayisinden motorolo tuşlu telefon alırken üzerine yapışık almıştım, 2 hattımı Türkcelden ericron ve nokia telefonlar alırken almıştım.

aycel hat aldım. aria ile birleşti aVea oldu, şimdi 3 hat üzerime var aktif olarak. 3üde tesadüf TürkTelekom omurgasında , 1i prime ana hattım, diğeri validede, diğeri çiftsim/hatlı telefonumda ıskarta Türkcell idi son anda gene türktelekom omurgası teknıoKids e geçirdim 24 ay rahat edeceğim . zam vs düşünmeyeceğim. ayda 12TL 300dak300sms1GB aşmayan interrnet

beni bugüne kadar sadece Vodofone kazıkladı, oda pandemi süresinin başında çıkamadım gidemedim diye , vodofone kartal da binasına gittim az kalsın 3 güvenliği nakavt edeceltim, çok sinirliydim zor tuttum kendimi, paramı alamadım maslağa taşınmışlar aylar öncesi ama bana kartal dediler git dediler. çok adi yalancı dolandırıcı firma, Türkcell kazık ama kurşuna kadar geri alabildim. Alıcağımda. Türktelekom da keza müşteri lehine hareket ediyor, vodofone bilerek yalan söyler , oyalar 3 ay cayma süresi, gecirtir vs vs güvenlik az kalsın sopa yiyecekti dedimya , eğer vodofone dan bir üst yetkilşi ile karşılaşayım , askerdeyken sen sivilde karşıma çıkma söyelmeleri gibi olmazsa iyi. Vodofone son kazığı attı ama yanlarına kar kalmayacak, ahım tutar onlara.

BTK ya tabi birçok firma var. sözleşme ve yaptırımları var.

edevletten baktım firma alacaklarında comnet isim olarak dahi yok. Hazır bakmışken Türkcellden TeknoCell Kids24 tarifesine gecerken alacağım kalmıştı onuda istekte bulundum. TürkNet zaten son faturamı revize edip alacağımı düştü.

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI

1 AYLIK

İNTERNETİNİZ

BİZDEN OLSUN

Kupon Kodu*

CMT986HZR

* Bu kupon kodu ile başvuru yaptığınızda +30 gün hesabınıza

otomatik olarak eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 4 Haziran 2022; 2:31:58 >

• COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI

COMNET DAVET KODUM KULLANANA TAM 5 KAVANOZ BAL :)

CMT435HPA

Şaka bir yana kullanan olursa teşekkür ederim.

• Merhaba abone olacağım referansınız ile ne kadar ücret ödüyorsunuz

• 1 AYLIK

İNTERNETİNİZ

BİZDEN OLSUN

Kupon Kodu

CMT889AWA

referans kodum ile üye olana 40 TL göndereceğim

• CMT499NHX

Comnet internet kullanıyorum. Sorun yaşamadım. Dileyen yukarıdaki davet kodu ile 1 ay ücretsiz internet sahibi olabilir.

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDIcomnet datacenter
    404 Sayfa Bulunamadı - Comnet
    https://www.comnet.com.tr/r/CMT499NHX&hashtags=BizComnetliyiz
  • Referans kodum: CMT657MVY

Yukarıdaki kod ile comnete gelene 40 TL ÖDÜYORUM.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.