Şimdi Ara

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.409
Cevap
108
Favori
162.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kardeş bu referans kodu ile uye olana 40 tl oduyorum olayi nedir merak ettimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de turknet zammından dolayı 2 ay önce comnete geçtim, gayet memnunum tavsiye ederim.

comnet arkadaşını getir kodum :

CMT647APS

herhangi bir yardıma ihtiyacı olan olursa dm den ulaşabilir

• nayir kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu 40 tl gonderme olayı nedir comnete gececegimde merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • :SworD: kullanıcısına yanıt

Comnete bu referans ile kaydoldum. Sağ olsun çok ilgilendi ve geçiş yapar yapmaz ödemeyi yaptı. Teşekkürler

• Comnete geçmek isteyen arkadaşlar kod Kullanırlarsa 1 Ay Ücretsiz Kullanıyorsunuz

Referansımın kullanırsanız, Comnet'e geçişiniz tamamlanıp, referans kontrolü sonrasında 38₺ ödeme yapıyorum.

DAVET KODU: CMT565KFE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaslan1983 -- 6 Haziran 2022; 10:26:8 >
  • 1 yıllık üyelik aldım. İptal taşınma vs olmaz. Referans kodumu kullananarak 1ay ücretsiz üyelik kazanabilirsiniz. Diğer arkadaşlar gibi para ödemesi yapamam ama forumun en eskilerindenim her konuda yardımcı olmaya çalışırım.

Ref kodu: CMT839BKU

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI
  • mehsar kullanıcısına yanıt

Sadece işletme değişikliğine dair talepte bulunarak 2 gün içerisinde @mehsar adlı kullanıcının referans koduyla süreçleri tamamladım.

• Ts_Cihan kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun tekrardan hocam

• Millenicom faturam 168 TL geliyor. Çok pahalı. COMNET'e geçmek istiyorum. Geçişte sıkıntı yaşar mıyım? Senelik alsam fiyat değişikliğinde sıkıntı çıkar mı? Eski modemi mi kullanmaya devam edebilir miyim? Birde davet kodu indirimi var mı? Çok soru sordum ama müşteri hizmetleri telefonu açmadığı için buradan sormak istedim. Telefon bile açmıyorlarsa sıkıntı yaşarsam nereden destek alacağım!!!

• geçişte bence sıkıntı yaşamazsınız ben türk telekomdan 2 iş günü içerisinde geçiş yapmıştım 2 ay önce.

Siz zaten her yüklemede gün satın alıyorsunuz, örneğin 69 TL ye 1 ay yükleyince otomatik olarak hizmet süreniz +30 gün uzuyor dolayısıyla fiyat değişikliğinde sahip olduğunuz hizmet süresi içerisinde problem olmaz, bittiğinde artık değişen fiyattan almış olursunuz.

türk telekomun fiber modemi vardı bende, comnet bağlantısı için zaten türk telekom ekibi geliyor, eski modemi alıyorlarlar yerine sıfır yeni modem takıp gidiyorlar herhangi bir ücret talep etmeden.

başlangıçta mevcut üyelerden arkadaşını getir kodu kullanabilirsiniz, bu durumda her iki tarafta 30 gün ücretsiz kullanım hakkı kazanıyor, ilerleyen aylarda da siz kodunuzu arkdaşlarınızla paylaşıp hediye gün kazanmaya devam edebliyorsunuz.

umarım bilgiler yardımcı olmuştur.

ilave: sitesindeki müşteri panelinde destek taleplerinizi takip edebiliyorsunuz, orada maks. 1-2 saat içerisinde geri dönüş muhakkak oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcayonline -- 6 Haziran 2022; 12:16:1 >

• akcayonline A kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

• Ben de yurtta Comnet kullanıyorum. Altyapı eski olmasına rağmen pingim çok iyi. Arkadaşlarım fiber altyapı kullanmasına rağmen pingim onlardan daha iyi. Hızda da bir sıkıntım olmadı, söyledikleri hızı kesinti olmadan kullanabiliyorum. Destek kısmı da çok iyi, teknik destekte mesaj atıyorsunuz kısa bir süre içerisinde dönüş sağlıyorlar. Davet kodumu kullanarak internet aboneliği başlatırsanız hem siz hem ben 1 ay ücretsiz kullanmış olacağız. Ödeme sayfasında kodumu yazmanız yeterli. Şimdiden geçecek herkese hayırlı olsun 🥰

DAVET KODUM: CMT979DSH

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI

• Benim arkadaşı getir kodunu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.Kodda sınırlama getirildi.Benimke doldu.Kodu dolmayan arkadaşlarınkini kullanırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Haziran 2022; 17:40:31 >
  • :SworD: kullanıcısına yanıt

p.m

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.