Kardeş bu referans kodu ile uye olana 40 tl oduyorum olayi nedir merak ettimde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (18. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben de turknet zammından dolayı 2 ay önce comnete geçtim, gayet memnunum tavsiye ederim.
comnet arkadaşını getir kodum :
CMT647APS
herhangi bir yardıma ihtiyacı olan olursa dm den ulaşabilir
-
Kardeş bu 40 tl gonderme olayı nedir comnete gececegimde merak ettim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnete bu referans ile kaydoldum. Sağ olsun çok ilgilendi ve geçiş yapar yapmaz ödemeyi yaptı. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Comnete geçmek isteyen arkadaşlar kod Kullanırlarsa 1 Ay Ücretsiz Kullanıyorsunuz
Referansımın kullanırsanız, Comnet'e geçişiniz tamamlanıp, referans kontrolü sonrasında 38₺ ödeme yapıyorum.
DAVET KODU: CMT565KFE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanaslan1983 -- 6 Haziran 2022; 10:26:8 > -
-
Sadece işletme değişikliğine dair talepte bulunarak 2 gün içerisinde @mehsar adlı kullanıcının referans koduyla süreçleri tamamladım.
-
Hayırlı olsun tekrardan hocam
Millenicom faturam 168 TL geliyor. Çok pahalı. COMNET'e geçmek istiyorum. Geçişte sıkıntı yaşar mıyım? Senelik alsam fiyat değişikliğinde sıkıntı çıkar mı? Eski modemi mi kullanmaya devam edebilir miyim? Birde davet kodu indirimi var mı? Çok soru sordum ama müşteri hizmetleri telefonu açmadığı için buradan sormak istedim. Telefon bile açmıyorlarsa sıkıntı yaşarsam nereden destek alacağım!!!
-
geçişte bence sıkıntı yaşamazsınız ben türk telekomdan 2 iş günü içerisinde geçiş yapmıştım 2 ay önce.
Siz zaten her yüklemede gün satın alıyorsunuz, örneğin 69 TL ye 1 ay yükleyince otomatik olarak hizmet süreniz +30 gün uzuyor dolayısıyla fiyat değişikliğinde sahip olduğunuz hizmet süresi içerisinde problem olmaz, bittiğinde artık değişen fiyattan almış olursunuz.
türk telekomun fiber modemi vardı bende, comnet bağlantısı için zaten türk telekom ekibi geliyor, eski modemi alıyorlarlar yerine sıfır yeni modem takıp gidiyorlar herhangi bir ücret talep etmeden.
başlangıçta mevcut üyelerden arkadaşını getir kodu kullanabilirsiniz, bu durumda her iki tarafta 30 gün ücretsiz kullanım hakkı kazanıyor, ilerleyen aylarda da siz kodunuzu arkdaşlarınızla paylaşıp hediye gün kazanmaya devam edebliyorsunuz.
umarım bilgiler yardımcı olmuştur.
ilave: sitesindeki müşteri panelinde destek taleplerinizi takip edebiliyorsunuz, orada maks. 1-2 saat içerisinde geri dönüş muhakkak oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcayonline -- 6 Haziran 2022; 12:16:1 >
-
Teşekkürler.
-
Benim arkadaşı getir kodunu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.Kodda sınırlama getirildi.Benimke doldu.Kodu dolmayan arkadaşlarınkini kullanırsanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Haziran 2022; 17:40:31 > -
p.m
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X