Şimdi Ara

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.409
Cevap
108
Favori
162.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Referansı kullandım ve hesabımın aktif olmasından sonra söz verilen 40 tl ödemeyi aldım :) teşekkürler.

• Arkadaşlar comnet ttkom alt yapısımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türk Telekomun hizmet verdiği her yerde comnetli olabilirsiniz
    Yeni sistemde referansım ile 1.5 ay ücretsiz kullanın
    Üstelik ön ödemeli sistem olduğu için (konturlu hat gibi) 12 aylık ödemeyi peşin yaparsanız 12 ay süresince gelecek zamlardan etkilenmeyeceksiniz
    10 gün kadar oldu netspeedden geçtim netspeed üzerinden alamadığım yüksek hız ve düşük pinge sahibim. Teşekkürler comnet
    İnternet kurulumu ve arayüzü hakkında bilgi sahibiyim referansım ile Comnete katılırsanız her türlü desteği sağlarım sıkıntı yaşamazsınız

CMT224RHS

Comnete geçmek isteyen arkadaşlar kodu Kullanırlarsa 1.5 ay Bedava Kullanıyorsunuz

Comnet ön ödemeli olduğu için ister 1 ay ister 3, 6, 12 Ay alarak kredi kartına taksit yapabilirsiniz

Comnet Arkadaşını Getir Kodum:

CMT224RHS

Kodu en son ödeme aşamasında kullanıyorsunuz. Dm ile iletişime geçebilirsiniz

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bumerangxl -- 11 Haziran 2022; 2:28:2 >

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

Referans kodunu kullanabilir miyim?

• Benim arkadaşı getir kodunu kullanan arkadaşlara teşekkür ederim.Kodda sınırlama getirildi.Benimke doldu.Kodu dolmayan arkadaşlarınkini kullanırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 9 Haziran 2022; 17:40:59 >
  •  Merhaba comnet davet kodum üzerinden abonelik başlatacaklara 45 TL hesabına yolluyorum eski üyeyim. Referans kodum CMT243RGM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehsar -- 7 Haziran 2022; 15:50:42 >
  • elmariacci kullanıcısına yanıt

1 AYLIK

İNTERNETİNİZ

BİZDEN OLSUN

Kupon Kodu*

CMT986HZR

* Bu kupon kodu ile başvuru yaptığınızda +30 gün hesabınıza

otomatik olarak eklenecektir.

www.comnet.com.tr

YENİ BAŞVURACAKLARA NOTLAR ÖNERİLER. kendimce NOT'lar

Islak imzalı kargo 7 gün içinde mutlaka yollanmalı. comnet biraz gıcık deselerde, kurallara sıkısıkı bağlı.

ben 35mbps kullanıyorum emekliyim yetiyor hatta değerleri TürkNetten daha stabil. 1ay sen ödedin 1 ay benden geldi ya. bu aşamada karar verip bence haziran içinde zam gelebilir diye düşünüp ben 12ay ön ödeme satın aldım. ama iptal edersen vs paran uçuyor diyorlar yani taşınman vs varsa , ilerde sıkıntı olablir, gideceğin yerde port varsa sorun yok, aktarma istiyor ve kalan günleri aktartıyormuşsun.

12 ay ben enpara kredi kartımta tek çekim ödedim, provizyon bitince mobilenpara dan 6 taksit yaptım masrafsız kopmisyonsuz , .ok menunum marttan beri düşünmüyorum zam gelecek miş vs diye.

kodumu kullandınız ve işlemler bittiyse en az 3 ay cayma süresi bitene kadar kalmazsanız benim 30 günde sizin 30gün de siliniyormuş. olsun işinize gelmezse tabiki deneyip beğenmediniz ona göre davranırsınız , sağlık olsun.

birde çok elzem durumda herdaim kibar yazın comnet biraz elemanlarını koruyor, atışma vs olunca gıcıklık yapıyor dediler. sonra iptal eder port suz kalırsınız.

ben telefonla şubat ve martta çok güzel uılaştım sonra ramazan bayramı ile ve yeni kampanya ile telefon la ulaşmayı kestiler. hep yazılı artık. ama onunda çok zorda kalırsa yolu bulunur. şimdilik işlemler bir devam etsin ,

çok yazdım siz sormadan ama bilgi güçtür. aklınızda bulunsun. rahatsız ettiysem kusura bakma emeklilik işte , çenemiz düşüyor.

Teşekkür ederim bilgilendirmeler icin. Peki gecis icin aktivasyon vb. Ucret talep etmediler degil mi? Sadece paket ücreti odediniz?

:

sadece ilk başvuruda 69TL 1 aylık ücreti ödedim, burdan bir arkadaşın kodunu kullandım , 2mizde 30gün uzatma kazandık.

mayısın sonuna kadar hatta 01 hazirana kadar yeni gelen sıfır aboneyede kurulum, aktivasyon vs vs ücreti almadılar kampanya vardı.

siz operatör yani ISS değiştirdiğiniz içöin sizden 1 aylık ödeme ekranında zaten istemez. taşıma da alınmıyor diye biliyorum. ama bazıları kablonet superonline vs geliyor haliyle arrtık onlardan kampanya bitti diye alıyor. yada bazısı yazlık için alıyor taşıma değil onlarda ödüyor. 140TL türknete vermektense yarı fiyatı birde kod kullanınca 30 güğ bedava, yani ücret verende şikayet etmiyor.

ben mart ayında 1 ay 69TL ödedim. abonelik açılınca 60/61gün sürem oldu. kod kullandım diye. 3 hafta test ettim baktım memnun kalınca abonelik kısmında 3 ay 6ay yada 12 ay uzatma vardı. 12 ay uzattım.

ilk başta sıkıntı olmuştu, MODEMİ HARD RESeT yaptım , default fabrika ayarlarıyla , comnet sorunlarım kalmadı artık.

Kampanya Katılım Koşulları

• Hediye gün ayrıcalığından yararlanmak için aktif bir Comnet xDSL veya fiber internet aboneliğiniz olması gerekmektedir.
    • Davet için üretilen kupon kodu aynı adres için sadece 1 defa kullanılabilir.
    • Davet edilen kişiler davet eden kupon kodunu ön ödemeli abone olma esnasında kullanmış olmalıdır. Abone olma esnasında kullanılmayan davet kodları abonelik sonrasında uygulanamaz.
    • Tek bir davet kodu ile sınırsız kişi davet edilebilir.
    • Davet kodu sahibine, davet kodu ile yapılan her başarılı abonelik için 30 gün ek süre anında eklenir. Aynı süre davet kodunu kullanan yeni abone içinde anında geçerli olacaktır.
    • Davet edilen yeni abonenin hesabının 90 günden önce iptal edilmesi veya basşa bir servis sağlayıcıya geçilmesi durumunda. Taraflara hediye edilen süre geri alınacaktır.
    • Hediye gün kampanyası başka indirimlerle birleştirilemez.

Sıkça Sorulan Sorular

Ev/İş Fiber İnternet ile ilgili sık sorulan sorualara aşağıda bulabilirsiniz

https://www.comnet.com.tr

Comnet Limitleme Yapıyor mu?

Diğer Operatörlerden Geçiş Nasıl Gerçekleşir?

Gerekli Belgeler Nelerdir?

Ses Operatölerindeki SIP Devrelerimi Kullanabilirmiyim?

Comnet Fiber İnternet Kullanıcısı için T.C Vatandaşı Olmak Zorunlumudur?

Müşteri Hizmetlerine Nasıl Ulaşabilirim?

Yoğun Saatlerde Hızım Düşermi?

Comnet Yetkilendirilmiş ISS midir?

Hizmet Durdurma Nedir Nasıl Çalışır?

FTTH/xDSL Hizmetlerinde Modem Ücretleri Nedir?

Upload Hızı Ne Kadar?

Ping Sürelerim Nedir?

Sabit Ip Alabilirmiyim?

Modem Satın Alabilimiyim?

Geçiş Ne Kadar Sürer?

Bölgemdeki Hız 50Mbit Gösteriyor Hızım Artarmı?

Nasıl Iptal Edebilirim?

AKN veya Kota Bulunuyormu?

Hız Testi Nerden Yapabilirim?

Comnet Fiber Internet Hangi Bölgelerde?

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI

CMT986HZR COMNET 30gün internet kazandıran referansım

30gün sana , 30gün bana bu CMT986HZR referansım ile ödeme ekranında girmen 2mizede kazandıracak.

• 12 aylık ön ödemeli abonelik aldım abonelik sözleşmesini sisteme yükledim. Cevap" kimliğinizin düzenlenmeli 10 yıl geçmiş" abonelik tamamlanamiyor.
    Banka yuzbinkerce para verirken kimliğin düzenlenme tarihine bakmazken 12 aylık abonelik ücretini peşin odedigim firma kimliğimi kabul etmiyor 😆

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.