Ben 8 ocakta yeni abonelik olarak başvuru yaptım ilk defa aldım interneti o yüzden benim beklememe gerek kalmadı. |
COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (3. sayfa)
-
-
Referans kodu: CMT929QNV -
Merhaba iki farklı adreste biri Turk.net diğeri Milleni.com olmak üzere ses ve internet aboneliğim var.
Aboneliklerimi ses ve internet olarak daha uygun tarifeye taşımak istiyorum.
Önerilerinizi rica ederim.
Bilgisini paylaşan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Comnet güzeldir yardım lazımsa pm gelebilirsiniz -
Ses hizmeti de var mı?
-
Ses hizmeti derken telefonsa yok sanırım, ben almadım da duymadım da. -
Ben de Turknet'ten yeni geçiş yaptım. Hızlı ve sorunsuz bir geçiş oldu. +30 gün ücretsiz internet için kullanmak isterseniz
Davet kodum : CMT958AKD
-
Arkadasim konu ile ilgili yardimların için teşekkürler. Sorunsuz Turknetten geçış sağlandı ve odeme yapıldı.
Turknetten gectim rahatladım)
Turknetin kullanıcılardan gizlediği teknik bilgiler bölümü(başka operatöre geçiş için gerekli bilgi) için yazıklar olsun. Aşağıda direk linkini paylaşıyorum bulamayanlar için.
https://turk.net/online-islemler/teknik-bilgiler
Şimdilik test ediyorum.
-
Allah Allah bende bunu aradım aradım bulamadım hesapta sonra destek kaydı açtım söylediler numarayı, şuan sizin linkten tıkladım bilgilere erişebildim.
-
Arkadaşın referans kodu ile kayıt oldum 1 ay bedava interneti aldım üstüne de hediyemi gönderdi sağ olsun :)
-
@bolsu1 arkadaşın referans kodu ile comnet geçişim gerceklesti , tahhüt ettigi hediyeyi de hemen gönderdi . -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X