< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyJoyland -- 2 Nisan 2022; 15:27:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (5. sayfa)
-
-
Geçiş yaptım hizmet aktifleşince hemen gönderdi arkadaş sağ olsun
-
Hizmetim aktif hale geldi ve ödemeyi hesabıma aktardı, teşekkür ediyorum kendisine :)
-
-
@bolsu1 arkadaşın referansıyla geçiş yaptım Cumartesi akşam geçiş msjı geldi WP den yazdım kendisine pazartesi gönderir falan diye beklerken 5 dakika içerisinde SMS geldi para girişi oldu diye. Kendisine sözünde durduğu için bir kez de buradan teşekkür ederim. Arkadaşı referans gösterebilirsiniz sözünde duran birisi.
-
@bolsu1 den anında ödeme alindi tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meLanoR43 -- 4 Nisan 2022; 12:31:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ttnet vdsl kullanıyorum. Fiber altyapımda mevcut başvuru yapsam direk gelip bağlarlar mı? Mayıs ayında taahhütüm bitiyor ttnetle.
Evet hocam. Hemen bağlanır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Referans koduyla internet bağlantısı yapıldı. Aktif hale geldiği gün içerisinde havaleyi gerçekleştirdi. Teşekkürler.
@bolsu1 Hocamın referans koduyla geçiş yaptım,aktif olduğu gün yazdım, bana 1 dakika içinde cevap vererek işlemi gerçekleştirdi,güvenilirdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MissingFear -- 6 Nisan 2022; 15:2:34 > -
@bolsu1 hocamın referansıyla geçiş yaptım, hediyesini gönderdi teşekkür ederim kendisine
Bedavalara doymadın maşallah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@bolsu1 arkadaşın referansını kullanarak abone oldum anında sözünü tuttu çok ilgili kendisine teşekkür ederim
Bir ay bedava internet kazanarak üye olmak için referans kodum: CMT929QNV
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem size, hem bana 1 ay bedava internet hakkı tanıyan refarans kodu: CMT894QWU
Dikkat, 69 TL ücreti öderkenki sayfada giriliyor kod, sonradan işe yaramaz.
-
-
CMT467XYK
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X