COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (6. sayfa)
-
-
Dün 16.00 civarı turknetten comnete geçiş için başvuruda bulundum ve tam 24 saatte geçiş işlemim tamamlandı şu anda comnet kullanıyorum.35 lik paket kullanıyorum yaptığım hız testlerinde kablosuz 33-34 mbps hız alıyorum sadece ping 20-21 çıkıyor biraz yüksek turknette hızım 100 mbps idi kablosuzda 93-94 alıyordum ping 5-6 dıydı.şu an için memnunum umarım ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkmaz.bulunduğum şehir ünye/ordu fiber alt yapım var.
Bu arada benim gibi yeni abone olmak isteyen arkadaş olursa CMT848KEK kodu ile başvuru yaparlarsa hem kendileri hemde benim için 1 ay ücretsiz kullanım hakkı kazanırız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokemgok -- 19 Nisan 2022; 11:37:41 >
-
Bugün geçiş tamamlandı. Hem mesajlarıma hızlı dönüşleriniz hem de yazar yazmaz parayı hemen gönderdiğiniz için teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
40 lira üstü teklif veren yok sanırım. bugün yarın kullanabilirim birini
Arkadaşın kodu ile üye olundu 48 saat içinde taşıma gerçekleşti teşekkür ederim.
modemi kendimizin alması gerekiyor galiba değil mi, 70 veya 100 liralık paketlerden birini kullanmak istiyorum ama modemim olmadığı için karar veremedim
-
Merhabalar, konuyu biliyosunuz :)
-
Adam resmen forumu işgal etmiş. Valla emeğine sağlık haha.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
@bolsu1 referansıyla geçiş yaptım ödemeyi aldim. teşekkürler.
şuraya kendi kodumu iliştireyim :) CMT346DVK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoSeriouS -- 20 Nisan 2022; 13:48:38 > -
ben ekşisözlük te hiç tanımadığım birinin referans koduyla üye oldum, hiç de sormadım para verecek misiniz diye, bu nasıl iş anlamadım, altı üstü 70 tl indirim var o da ticari malzeme haline gelmiş gibi
-
Valla onceleri takilyordum. Şimdi tuhaf bir hal aldı, dediğiniz gibi ticari malzeme oldu. Birde şu var, forumda aktif değilseniz para vermez diye yanaşmıyorlar 😄.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X