Şimdi Ara

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI (367. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.409
Cevap
112
Favori
161.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalan günüm 180 den az.

Davetiye kodunu kullanacak arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

+30 gün hediye internet kazanmak isteyenlere referans kodum

DAVET KODU: CMT565USN

COMNET ARKADAŞINI GETİR REFERANS KAMPANYASI [ANA KONU] / 11.12.2024 TARİHİ İTİBARİYLE KAPATILDI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 BUÇUK YIL ÖNCE Turknetten Geçiş yaptım fiyat avantajından dolayı tercih etmiştim şuana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım TAVSİYE ederim.

DAVET KODU : CMT983BTY

•  180 gün altı paketim olduğu için, benim referans kodumla üye olarak +30 gün hediye internet kazanmak isteyenlere referans kodum: CMT366UZK

Referans: CMT366UZK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTeeH -- 5 Aralık 2024; 10:34:46 >
  • cumartesi öğlen net gitti sayfaya bakıyorum aksam 5te açılacak diyor sonra ertesi gün sabah 5 diyor böyle diye diye persembeye geldik destekte yazıda yazamıyorum nasıl yardım alabilirim bilgisi olan var mı ?

• İkimize de 30 gün kazandıracak kod: CMT249MYG

• Comnet'te tüm yasaklı sitelere VPN kullanmadan girilebiliyor.

• Yıllık paketlerde de kod geçerlidir.

• Kod abone olurken ödeme ekranında kullanılmalı. Abone olduktan sonra kod kullanılamıyor.

• Tüm kodlar 30 gün kazandırır. Hiçbir kod 45 gün kazandırmaz.

• Davet Kodu: CMT657NQX

merhaba 100 mbit vdsl kullanıyorum indirim kodu kullananlar için şimdiden teşekkür ederim.

• darkcald kullanıcısına yanıt
    Bende de bugün gitti genel bir ariza var Türkiye geneli umarım bir an önce çözülür , cogent lisansiyla ilgili bir sıkıntı varmış sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba F/P internet hizmeti arayışında olanlar,

Kendilerinden 6 aydır Telekom altyapısı ile 100 mbs tarifesi ile ~60 mbps VDSL hizmeti almaktayım. Aynı altyapıda daha önce de sırasıyla Turknet, internetkutusu, poyraz ile internet kullandım. Geçen süreçte hemen hiç sorunsuz ve son kullandığım iss ye göre de oldukça memnundum.

Ancak bu hafta her akşam henüz kendilerinin herhangi bir bilgilendirme yapmadığı, Türkiye geneli sorunlar yaşanmakta. Önce ping ve hız yerlerde idi, dün internet komple yoktu, bugün ise sürekli gel git halinde.

Geçen kullanım süremdeki sorunsuzluk ve memnuniyetim bu akşama kadarki sorunları tolere etmemi sağladı ancak daha yeni kullanmaya başlayan birisi olsam kesinlikle kabul edilemez olduğunu söyleyeyim. Üstelik hiçbir bilgilendirme yapılmaması cabası. Daha eski kullanıcıları, yılda bir kere böyle genel bir arızaları olduğunu söylüyor. Burası ağırlıklı toz pembe referans paylaşımı mesajları içerdiğinden bu süreci bağlantılardaki konulardan takip edebilirsiniz.

Yeni bir internet servis sağlayıcı arayışında olan size tavsiyem, bu sürecin sonlandığını görmeden abonelik için acele etmemeniz olur. Benim de 2 aya yakın bir sürem var daha, herhangi bir süre uzatımı yapmadan önce ay sonuna kadar kendilerini izlemedeyim. Daha önce iyi olan notum şu an ortanın üstüne doğru kaymış durumda, orta derece bir hizmet zaten kabul edilemez olur.

Adetten, konu dışına çıkmamış olalım; olur da şu an bu koşulların farkında olarak abone olmak isterseniz size 30 referans veren kişiye 45 gün ücretsiz internet süresi kazandıran bir kampanyaları var;

REFERANS KODUM: CMT265KJY

Bağlantılar

https://forum.donanimhaber.com/comnet-ulke-geneli-coktu--158519336-21

https://forum.donanimhaber.com/comnette-zam-yok-indirim-var-100-mbps-99-tl-35-mbps-69-tl-ana-konu--146842793

Dnot: Kişisel Comnet Günlüğüm (Konum Samsun, gün içi evde olmadığımdan sağlıklı verim yok)

3 Aralık akşam ping 500-700 civarı, hız 1-2 mbps

4 Aralık akşam internet komple yok

5 aralık akşam dakikalarla gidip gelen, neredeyse yok denecek bir internet

6 aralık akşam sorun en azından bende çözülmüş görünüyor ama linkteki konularda sorun yaşayan halen baya kişi var

7 aralık sabah net 5-15 mbps arası dalgalanmaya başladı; akşam kilobitlere düştü, ping 500-800 ms

8 aralık gündüz sorun yaşansa da 20 mbps civarı hızlarda net vardı, akşam yine kilobitlere düştü ping 600-800 arası

(bu mesaj daha güncellenmeyecektir, bu şartlar hizmet almaya devam edilebilir değildir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aniceman -- 8 Aralık 2024; 18:36:48 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-30552A6B6 -- 6 Aralık 2024; 9:57:13 >
  • 100 mb vdsl kullanıyorum. Karşılıklı +30 gün kazanalım.

https://www.comnet.com.tr/yeni-basvuru?code=CMT857CWC

CMT857CWC

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Comnet'e başvuran arkadaşlarım 30 Gün Ücretsiz internet kazanıyor.

Comnet'e üye olmayı düşünen arkadaşlar referans kodumu Kullanabilirler

Kod: CMT522DVF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biembo -- 6 Aralık 2024; 12:35:10 >
  • Comnet'i 2 yıla yakındır kullanıyorum. Referans kodumu kullanırsanız karşılıklı 30 gün kazanıyoruz.

Referansım ile abone olursanız sevinirim. Her türlü konuda destek olabilirim.

REFERANS KODU : CMT798SSA

• 
Sayfa: önceki 365366367368369
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.