Şimdi Ara

comnet düşük upload hızı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar oturduğum evde 3 yıldır türktelekom kullanıyordum. Turktelekomdayken 50 mbit download ve 8 mbit upload hızını rahat bir şekilde alabiliyordum. Comnete 3 gün önce geçtim ve 1.6 mbit upload hızı verdiler. Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde ise bir çözüm sunamayacaklarını ancak hızınızı 88mbite sabitlenirse belki artabileceğini söylediler. Fakat hat değerlerim 88'i kaldırır mı bilmiyorum o yüzden bende kabul etmedim ve arıza kaydı oluşturulup upload değerimin düzeltilmesini istedim. Tabiki kayıt oluşturmadılar ve bir şey yapamayacaklarını söylediler. Sizlerle hat değerlerimi paylaşmak istiyorum ve bu upload problemi için yapabilceğim bir yol yöntem var mıdır bana yardımcı olur musunuz. İyi forumlar.

• Biraz üstelede Şak diye internetini komple kapatsınlar hocam hiç mi şu forumu okumuyorsunuz comnete geçilir mi herhangi bi sorunda çözüm üretmiyorlar biraz üstleyince de internetini kapatıyorlar milletin geçmiş olsun hata ettiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lordert kullanıcısına yanıt

sağolun hocam önerebileceğiniz başka sağlayıcı var mıdır?

edit: aslında baya bir üsteledim, telefondaki temsilci kadın 2 kere hattı beklemeye aldı her geri geldiğinde robot gibi bir şeyler tekrar edip aynı şeyleri söyledi sonunda sinirlenip suratına kapattım. keşke internetimi komple kapatsaydı hakem heyetiyle bir güzel uğraşırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardack -- 18 Temmuz 2024; 20:8:47 >
  • ardack kullanıcısına yanıt
    Turknet kullanıyorum ama Türk Telekom’a geçmeyi düşünüyorum herhangi bir sorun yaşamadım turknette sadece binaya fiber getirtmek için Türk Telekom’a geçeceğim hocam ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Comnet'in arıza konularında çok sıkıntılı olduğunu forum üyelerinden duyuyoruz. Ancak sizin altyapınızda problem var. 72mbps down kapasitesinin olduğu hatta 2-3mbps up kapasitesi olmaz. Signal power level -10 gösteriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Upload Hızı ile İlgili Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.