Evet fatura eklemiştim ben. |
COMNET MAĞDURLARI ÜCRET İADESİ BEKLEYENLER VE İADE ALANLAR KULÜBÜ (18. sayfa)
-
-
6 ay oncesindende alacagim var 6 ay oncesine itiraz yapilmiyor nasil alacagiz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bankayı arayın muhtemelen dilekçe isteyecektir. 6.ay 9.ay 11.ay faturalarım var hepsine itiraz ettim bakalım.
-
Vakıfbanktan ödeme itirazında bulunan var mı şubeye falan gidip?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim en büyük alacağım vakıfbank'tan Diğer bankalar dijital olarak harcama itirazı alırken neden vakıf almıyor anlamıyorum Kardeş firmaları vakıfkatılım da bile mail üzerinden itiraz yapılabiliyor
-
Ocak 2024'te yapı kredi kartımdan 6 aylık almışım Temmuz da Akbank'tan 3 aylık almışım ve son olarak kasım ayında vakıfbank hesabımdan 1 yıllık daha uzatmıştım sözleşmemi Hangi bankaya nasıl iade başvuru olacak karıştı iş Hepsine başvurdum Yapı krediye kısmı iade için mobil şubeden, Akbank'a 6ayı birkaç gün geçtiği için mecburen mail üzerinden harcama itiraz başvurusu yaptım. Vakıfbank ise duruyor Müsait olursam yarın öğlen bir şubeye gideceğim. Ayrıca Edevlet üzerinden tüketici hakem heyetine de başvurdum
Bankalar hesaplara iade yaparsa belki bişeyler alabiliriz Aksi halde firmanın insafına kalırsak kimse para alamaz diye düşünüyorum
-
Sizin azmış Benim 11 aralık itibariyle tam 554 gün kullanım hakkım vardı Çok kötü tongoya düştük :D
-
Benim de 303 gün var.
-
thh başvurularınızı ne durumda ? savunma mı bekleniyor?
-
Kuveyt Türk 2 gün önce harcama itirazında bulundum. Bugün karta iade olmuş ödediğim tutarın tamamı. Ama harcama itiraz bölümünde hala devam ediyor yazıyor. İtirazdan dolayı mı yattı bilmiyorum.
Fatura tarihi parayı çektikleri tarih
Vakıfbanka giderseniz durumdan bize de haber eder misiniz. İşten izin alıp gidemedim bir türlü
Bu gece 3 te itiraz dilekçe maili attım enpara ya. İlginç olan gece 3 te maili atar atmaz enpara uygulamasından xxxx numarası ile işleme alınmıştır uyarı bildirimi geldi. Bakalım bekliyorum ne olacak.
Evet
-
İş bankası kartları ile ödeme yapanlardan iade alan oldu mu?
-
evet ben yaptım. 5 dk da işlem bitiyor. bireysel bölümüne gidin. yanımda ödeme faturalarını da çıktı alıp verdim. ertesi gün arayıp sözleşme istediler. sözleşmeyi bulamadım. o zaman durumu anlatır ayrıntılı dilekçe yazın dediler. yazıp whatsapp tan gönderdim. son durum böyle. henüz bir gelişme yok.
-
Sağolun teşekkür ederim bilgi için.
evet az ama bu devirde azı çoğu olmadan herkes hakkını aramalı. İnşallah kimse mağdur olmaz, sorunsuz iadeler ödenir.
Firmaya güvendik. ben önce 1 yıllık aldım, sorun olmayınca 6 ay daha uzatma yapmıştım. iyi ki uzatmayı yıllık değil de 6 aylık yapmışım. Bu devirde kimseye güvenilmez.
Hepimize geçmiş olsun.
-
Mart Ayında bonus sanal kart ile ödedim işlem itirazı temmuz itibari ile yapabiliyorum sanırım bunda bir limit var . 6 ay öncesini yapamıyorsunuz
-
Bi aksilik olmazsa 1 saat sonra gideceğim Daha önce giden arkadaşların dediğine göre siz anlatıyormuşsunuz banka elemanı yazıyormuş Bu şekilde oluyormuş başvuru
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X