Şimdi Ara

Comnet Mağduru Olarak Teknosanete geçtim. 100mbit 12 ay taahhütlü 399TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağdur arkadaşlarında kafaların soru işaretleri olduğunu biliyorum. Bu sebeple sizlere yazmak istedim. 2 gündür araştırma içerisindeyim. Millenicomu daha önce 2 yıl kullandım fakat orada özellikle akşam saatlerinde ping yükselmesi ve download hızılının 50mbitlere kadar düşmesi problemi yaşadım. Araştırmamda genel olarak böyle bir durum herkeste vardı. Comnette 287 günüm kalmıştı. Tüketici hakem heyetine vererek bugün taşıma işlemini sonladırmaya karar verdim. 3 ay dolmamasına rağmen teknosaneti aradım başvurumu aldılar ve süreç başladı. Sözleşmemi imzaladım .24 saat içinde aktif edeceklerini belirttiler. Teknosa sabancı iştiraki olduğundan telekoma faiş fiyat vermek istemedim. Geçmek isteyen için taahhütlü alternatif olduğunu düşünüyorum. Özellikle taahhüt arayanların değerlendirebileceği güvenilir uygun bir firma.

• Sabancı iştiraki olsa ne olacak altyapıyı türk telekom'dan kiralıyorlar, yarın bir anlaşmazlık yaşarlarsa comnet gibi fişi çekerler.

Hayırlı olsun.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

haklısınız lakin ucuz olsun biraz daha diyince bu firmalara yönelmek zorunda kalıyoruz.

• Merhaba bende teknocluba özel, ilk 3 ay 199 TL paketinden yararlanıp taahhütsuz 3 ay kullanayım sonra duruma göre yol çizeceğim. Muhtemelen yarın İnternet açılır. Bugün yetişmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.