Comnet isimli hak, hukuk bilmeyen firma ile 29-01-2024 tarihinde anlaştım. Aylık 638 TL ödememi yaptım. Ayrıca modem değiştirirsem daha iyi hizmet alacağımı söyleyip bana 2300 TL'lik bir modem de sattılar. 01-03-2024 tarihinde 6 aylık peşin ödeme aldılar, toplam 4.134 TL. Ama hiçbir zaman kesintisiz bir internet veremedikleri için Şikayet Var sitesinden şikayette bulundum. Bunun üzerine 28-05-2024'te sorgusuz sualsiz, gecenin bir vakti aboneliğimi iptal ettiler :). Türk Telekom'a ait modemi gönderdiğim takdirde ödediğim parayı iade edeceklerini söylediler. Modemi gönderdim, fakat bir para iadesi yok. Kendilerine ulaşmak zaten zor, ulaştığımda da 1.300 TL ödeme yaptık diye yalan söylüyorlar, ödeme yapılmamış. Ayrıca, 6 aylık 4.134 TL alındığına göre, aylık 689 TL almış oluyorlar. Ben bunun yarısından daha azını kullanmışım ama yarısı diyelim, toplamda en az 2.067 TL iade etmeleri lazımken 1.300 TL ödedik diye yalan söylüyorlar. Comnet yeni bir şirket ancak müşterinin parasını alıkoymayı çok çabuk öğrenmiş. Şimdi BTK'dan ve Türkiye Cumhuriyeti adalet sisteminden bu yaptıklarının nasıl bir suç olduğunu öğrenmeleri fazla uzun sürmeyecek. Gasp, bu ülkedeki en büyük suçlardan biridir. Lisansları iptal edilecek farkında değiller :). |
Bildirim