Şimdi Ara

COMNET TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARI-ÜCRET İADESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
12
Favori
7.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ben de Ağustos ayında başlattığım aboneliğimi dün itibariyle sonlandırdım ve farklı iss e geçiş yaptım. THH başvurusu öncesinde firmadan ücret iade talebinde bulunup red aldıktan sonra mı süreci başlatmalıyız? Bu aşamaya gerek var mıdır?

• An itibariyle ben de farklı bir iss’e geçiş talebinde bulundum 280 günüm var thh’yr başvuracağım hangi belgeler olmadı başvuruda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞeffafAdam kullanıcısına yanıt

Gerek yok

• Merhabalar bende aynı şekilde tüketici hakem heyetine başvurdum aboneliğimi iptal etmeli miyim yada hakem heyeti karar verdikten sonra mı aboneliği iptal etmeliyim siz ne yaptınız

• Golge09 G kullanıcısına yanıt

Ben iptal etmedim çünkü iptal sonrası geçişte hemen hemen bütün firmalar aktivasyon ücreti alıyor en iyisi iptal etmeden geçiş yapmak

• Bu konu için @auysal'e teşekkür ederim. İçeride 60 gün (hatta biraz daha fazlası) kadar kullanım hakkım kalmıştı. Ben de THH'ye başvuruda bulundum. Umarım olumlu sonuçlanır.

COMNET TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARI-ÜCRET İADESİ
  • Pentagramet kullanıcısına yanıt

Hangi firmaya geçiş yaptınız ?

• iptal yada geçiş için hiç sorun çıkarmıyorlar gibi.kimse bir sorunu paylaşma dı.

• Baholi kullanıcısına yanıt

Turknet'e başvuru yaptım hocam, gigafiber istiyorum kampanyası kapsamında 3 ay %50 indirimli olarak

• auysal kullanıcısına yanıt

Konunuz "diğer internet servis sağlayıcıları" altında listelenmektedir. Kontrol edebilirsiniz.

Tamam hocam, hayırlı olsun. Operatör değişikliği(churn) yaptınız değil mi? Port iptali olmadan yani

• Baholi kullanıcısına yanıt

Evet hocam

• Hem Cimer'e hem de THH'ye başvuru yaptım.

hocam merhaba, tuketicisikayeti.ticaret.gov.tr adresinden mi yaptınız başvuruyu firma bilgiler vs bir rehber var mı neler yazmamız gerek gibi?

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

e-devlet'ten başvuru yaptım hocam o yönlendiriyor zaten.

COMNET TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ KARARI-ÜCRET İADESİwww.turkiye.gov.tr
    Tüketici Hakem Heyetlerine Başvuru İşlemi
    https://www.turkiye.gov.tr/tuketici-sikayeti-uygulamasi
  • 12 aylık ödemesini yaptığım Comnet aboneliğim sonlandırıldı. Firma artık bireysel abonelik hizmeti veremeyeceğini "Türk Telekom VAE Fiber/VDSL internet hizmeti 11.12.2024 tarihinde sonlandırılmıştır"duyurusu ile ilan etmiştir. Mağdur olan çok abone var, son zamanlarda uygulama üzerinden 12Aylık kampanya bildirimini çok yaptı. Bu ekonomik koşullarda insanlar bu kampanyalardan faydalandı. Aklımızda ki sorular şunlar;

1. Comnet kampanya dahilinde ödedimiz tutarı ne zaman ödeyecek?
    2. Başka firmaya geçiş yapmak istersek, bu süreç nasıl işleyecek çünkü bizler müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz.
    3. Farklı bir firmaya geçiş yaparsak bu bizim isteğimizle mi olacak? çünkü uygulamalarında şu şekilde bir ibare var "Aboneliğinizi SMS onayı ile iptal etmenize istinaden kalan günlerinizin iadesi veya başka bir aboneliğe aktarımı mümkün olmayacaktır." Churn (abonelik geçiş) işlemi için biraz kafa karıştırıcı.
    4. Comnet aboneliklerini bu şekilde bıçak gibi kesip atması yıllık fiyat artışından mı kaynaklanıyor, diğer geçeceğimiz firmalarda da bu şekilde olumsuzluk yaşar mıyız acaba

• Arkadaşlar ben de comnet mağdurlarındanım. 1 ay bile dolmamıştı Türktelekomdan geçeli. Aboneliğimi kapatıp thh ye başvurdum. Fakat abonelik iptali yaparken modemi ve diğer küçük cihazı gönderin yoksa 1000₺ ceza diyorlar. Ama bana bu modem tt tarafından takılmıştı. Ben başka iss ye nakil yapamadım 90 gün dolmadığı için o yüzden comneti direkt kapattım. Şimdi benim bunlara modemi göndermem gerekiyor mu ? Teşekkürler.

• İmanPower kullanıcısına yanıt

Fiber iptalde; hangi firmadan hizmet alıyorsanız ona göndermeniz gerekli. Bir an önce gönderin. Kutu içine ad-soyadı, abone no yazan kağıtta koyun.

Kargoda fotosunu çekip; kargo takip numarasınıda bir yere not edin. Ne olur, ne olmaz.

• HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.