Comnet bize abone olmayın, uzak durun diyor yani. Olmayız sorun değil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (21. sayfa)
-
-
Yıllardır sektörde yer almasına rağmen iss işine yeni başlamış ve mevcut abonesinin büyük çoğunluğunun da donanım haber , technopat vs kullanıcısı oldukları düşünüldüğünde bu kullanıcılara bu şekilde tavır alınması çok yanlış karşılıyorum. Umarım yaşan olay şahış bünyesindedir ve böyle bir şirket politikasında değillerdir. Böyle olaylarla karşılaşmak gerçekten hiç hoş olmuyor. Sorun yaşamamak için işimiz yine duaya kaldı anlaşılan.
-
Vdsl Alt yapıdan comnet fibere geçip yaptım.
Formda çoğu yorumu okuyorum ve çoğuna katılmıyorum aga.
Şunları söyleleyim yaşadığınız sorunlara comnet,türknet vs vs bu firmalar zaten çözüm üretmiyor TT gönderiyor biliyorsunuz.
Alt yapınız iyi değilse geçmeyin kardeşim durduk yere firmayı kötülemeyin gerek yok.
Adsl alt yapınız varsa TT kullanın vdsl alt yapınız varsa çok arza yaşıyorsanız yine Turk telekom kullanın.
Adamlar zorla sizi abone yapmıyor veya sözleşme sunmuyor tamam destek sistemi racon kesiyor :d eyvallah o konuda haklısınız ama sizde abartmayın yani
HERKESİN MEMNUN OLDUĞU KUSURSUZ BİR FİRMA VARSA SÖYLEYİN ONU KULLANALIM BEYLER.
ÖN YARGILI VE 2-3 KİŞİ YÜZÜNDEN OLAYLARI ABARTMAYIN ÇOĞUNLUĞA BAKIN
VERDİKLERİ HİZMETEN VE MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN MEMNUNUM.
PANDEMİ DE KESİLME OLMADI AKŞAMLARI SIKINTI OLMADI 1 AYDIR KULLANIYORUM BENİM İÇİN VERDİĞİ HİZMET KUSURSUZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramazanjk55 -- 12 Ocak 2021; 13:1:38 >
-
100 mbps paketini kullananlar bi speedtest yapabilirler mi acaba. Bende upload değeri 6.20 mbps falan çıkıyor.
-
Bugün ttnetle konuştum tekrar, ısrarla aboneliğin iptal edilmiş görünüyor başka ISS'ye geçmen sorun olmaz dediler. Ben de daha fazla beklemedim comnete başvurdum , başvuru ücreti vs de ödedim 100mbs abonelik açtım.
Sorum şu olacak: Modemim ve altyapım var, yani yerinde kurulum istemedim , sistemden açacaklar. Comnet başvuru sürecini nasıl hızlandırabilirim? Beni aramalarını mı bekleyeyim? Ayın 8 inden beri internetim yok bir an önce açılmasını istiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin veya comnetin elinden bir şey gelmez Türk telekom ekiplerine bağlı her şey. Şuan ebadan dolayı herkes internete başvuruyor yoğunluk var
-
quote:
Orijinalden alıntı: ramazanjk55Senin veya comnetin elinden bir şey gelmez Türk telekom ekiplerine bağlı her şey. Şuan ebadan dolayı herkes internete başvuruyor yoğunluk var
geçen ay istanbulda tt ye yeni abonelik başvurusu yaptım, kurulum 2 gün sürmedi
-
TT başvuru yaptım diyorsun kendin.
TT kendi müşterilerine öncelik veriyor hızlı şekilde kurulumu yapıyorlar ve puanlama sistemi var ne kadar hızlı ve temiz yaparlarsa ekstra para alıyorlar sen gidip 1 hafta oldu gelmedi dersen problem yaşayabiliyor bölgendeki ekipler.
-
Evrakları sabah sisteme yükledim , henüz arayan yok. İnternetsiz beklemedeyim. Bu arada artist müşteri hizmetleriyle henüz karşılaşmadım hepsi gayet kibar
Türknettede bağlanana kadar telefonla görüşüyorsunuz bağlanınca telefon yok
-
comnete başvurmadan önce türknete geçecektim, bütün şikayet ve sıkıntılarına rağmen altyapıma güvenip riski göze aldım dedim en fazla ne olabilir ki ? neyse aldım telefonu türknet müşteri hizmetlerini arıyorum, beni fatura ödeme bölümüne aktarıyor, bütün numaraları denedim yok abone olamıyorum bu arada siteleri üzerinden de abone olmak istiyoruz kısmından telefon numaramı bıraktım arayan soran yok, aradan 1 hafta 10 gün geçti yine aradım yine aynı şey, eşimin telefonundan aradım hemen bağlandı yeni abonelik için müşteri hizmetlerine, dedim böyle böyle ben sizi arıyorum kendi telefonumdan bağlanamıyorum sitenizden kayıt bıraktım dönmediniz, demezler mi siz abone olarak görünüyorsunuz, ne alaka dedim benim sizinle herhangi bir aboneliğim yok, sadece 5-6 sene önce sıfır binada abonelik için aramıştım adresten bakıp vdsl altyapı var dediler evrakları gönderdik ama sonra altyapınız fibermiş bizde fiber yok dediler ve kapandı o konu unutmuşum bile siz müşterisiniz diyene kadar. neyse dedim bu problemi çözün ve bana dönüş sağlayın tamam efendim en kısa sürede size döneceğiz dediler aradan 15 gün geçti arada brikaç kere daha aradım dönmediler yine.
forumdaki sözde müşteri temsilcisi ile de özelden istişare ediyoruz isim telefon alıyor bizzat ilgileniyorum söz veriyorum kimse aramazsa bizzat kendim iletişim kuracağım diye sıkıyor böyle diye diye 15 gün daha geçti tabi bizimde telekomla taahhüt bitti 3 katı fiyattan fatura işliyor elbette arayan soran yok. esasında hanımın telefonla işlemleri başlatacaktım ama neredeyse 2 ayda bir türlü aramayı beceremeyen bu adamlar aktivasyon sesli onay vs... durumda nasıl arayacaklar sen zaten ulaşamıyorsun diyerek türknet defterini kapattım, sonra alternatifleri ararken baktım fiyatları uygun firmada köklü pek kullanan olmamasına rağmen 35 mbit paketi sundukları fiyat epey avantajlı geldik ve bir şans verelim dedik comnete, buraya geçerken de ve hala güvendiğim tek şey altyapım, onun dışında iletişim konusunda abonelik sürecinde gayet yardımcı oldular, evrakları sisteme yükledik kargo cart curt hiç acelesi yok istediğiniz zaman gönderin dediler, arıza durumunda da diğer tüm issler gibi telekomun keyfine göre hareket ederler diye düşünüyorum, sonuçta diğer isslerde kendi altyapısı değilse ana servis sağlayıcıya bildirip beklemeye geçiyor, özetle altyapınız iyiyse alacağınız hizmet hepsinde hemen hemen aynı, arıza durumunda da gecikmeyi göze almak lazım sonuçta yarı parasına aynı neti kullanıyoruz, ben 5 küsür senede telekom fiberde hiçbir sorun yaşamadım temennim bundan sonra da böyle devam eder ama sorunlu bir altyapı varsa telekom dışında hiçbir firmaya bulamamak lazım diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben hepsinde bir sorun olduğuna inanıyorum henüz 10/10 hizmet göremedik kimseden ve çokta pahalıya kullanıyoruz
-
biz telekoma ve diğer isslere AKN kalkacak diye 2018 aralık ayında topluca taahhüt verirken herkes havalara uçuyordu, forumda organizasyon yapanlar milletvekilleri vs... herkes kendi şovunu yaptı, millet buralardaki organizasyonları kullanıp bedava internetler falan aldı, o zaman belliydi bu aknnin bu millet için aslında büyük bir nimet olduğu, kota nedir neden bir hizmete kota konur, doğal kaynak mı bu su gibi bitecek, şimdi bakmayın yalandan gürültü yapanlarda işin ucu yine kendine dokunduğu için rüzgar yapıyor kendi işi çözülsün yine kulağının üstüne yatar.
örneğin bu hizmetlerin bedeli neye göre hesaplanıyor, asgari ücret/x birim midir yoksa başka bir formül mü var , 8 mbit ve kotalı paketlerle hedeflenen esas şey nedir bu kota ve hızın kıstası nedir, 200 gb kotalı ile sınırsız tarifenin şirketlere maliyet yükü var mıdır , yurtdışında en dandik ülkede bile cüzi birim fiyatlara 10 katı internet satan firmalar nasıl para kazanıyor, ülkede hala fiber altyapı ağı neden kurulmadı hala çoğunluk adsl denen garabet şeyi niçin kullanıyor, uploadın tanımı nedir dosya/video yükleme yapmayan birisi için upload değeri birşey ifade ediyor mu , bu sorular hakkında adam gibi hiçbir açıklama bulamazsınız sorsanız cevapta alamazsınız, bizler mecburen araştırıp en uygun fiyata en yüksek hızı almaya çalışıyoruz bir nevi donanımhaber ölücüsü olarak F/P kovalıyoruz.
bakın bizler tüm forum ve sosyal platformlardaki kullanıcılar olarak ülkedeki internet kullananların yüzde 5'i bile değiliz yani neden ciddiye alsın bu çakallar bizi, zaten menfaat harici organize olamıyoruz, oysa biz 2018 senesinde sorunları 24 aylığına öteledik sadece, o sorunlar şimdi büyüdü hepimizin boyunu aşar hale geldi, btk görevlisi aynı zamanda şirkette yönetim kurulunda olunca bazı şeyler siyasi olarakta bizi aşıyor, memlekette dertte çok kimsede dur ya biz şu internet isteyenlerin derdini çözelim gündeme getirelim demiyor, haliyle kartopu büyüdü çığ oldu ve büyüye büyüye gidiyor muhtemelen 2 sene sonra da en ucuz taahhütsüz kotasız paket 8 mbit mesela 300 lira olacaktır çünkü hala şikayet eden organize olan samimi anlamda kimse yok, benimde umudum yok zaten, böyle böyle alıştırıldık bazı şeylere.
-
Kendilerine facebooktan yazdım ama ne arayan var ne soran.
-
Kota olayı tamamen safsata bence. Bizim firmaların şark kurnazlığı olay. Bakın 45 km yanımda adam köy evinde 1000/600 internet kullanıyor talep edilen fiyat 30 leva 138,40 türk lirası yapıyor. (Dolar olarak 18,68 yapıyor). E bakıyorsunuz adamların teknik personeli sizin teknik personelinizden daha fazla ücret alıyor. E bu adamda aynı cihazları alıyor siz ne kullanıyorsanız. Bu adamında yurtdışı çıkışı bla blası var. Üstüne bu adamlara belirli sınırlar koymuşlar bağlantı şu hızın altına düşemez demişler. Bizdeki BTK'nın işlevi olan versiyonu var.
Kurulum konusunda sekme yaşatmıyorlar.
- Saat 14: 00'e (Pazartesi-Cuma) kadar gönderilen başvurular için aynı gün bir arama alacaksınız ve çalışma arkadaşlarımız kurulumu ertesi gün gerçekleştirebilecek.
- 14: 00'dan (Pazartesi-Perşembe) sonra yapılan başvurular için, bir sonraki iş gününde bir telefon görüşmesi ve görüşmeden sonraki gün kurulum fırsatı elde edeceksiniz.
- 14:00 (Cuma), Cumartesi, Pazar veya resmi tatil günlerinden sonra yapılan başvurular için, ilk iş gününde bir telefon görüşmesi ve görüşmeden sonraki gün yükleme fırsatı bulacaksınız.
Bu adamlar nasıl para kazanıyor bu işlerden bizimkiler nasıl kazanamıyor. Biri gigabit sunuyor 140 liraya biri 100 mbit'e minimum 85 lira istiyor.
-
hocam Edirne'de yaşıyorsunuz sanırım, bende yaklaşık 5 sene yaşadım Edirne'de, Bulgaristan'da asgari ücret birim para olarak düşük 700-800 leva sanırım ama gündelik hayatta bir o kadar ucuz, birim para karşılığında bizimle aynı ücrete denk geliyor belki ama aldıkları hizmet neredeyse 20 kat daha fazla ve kaliteli, keza diğer avrupa ülkeriyle de öyle, dünyada en çok birim parayla en kötü hizmeti alan muhtemelen biziz, o yüzden değerlendirme yaparken de sizinde dediğiniz gibi hizmet kalitesini ele almamız lazım, verdiğimiz paranın karşılığında bize bir poşet çöp veriyorlar ama adamlar çöp parasına dünyanın hizmetini alıyor, biz kota kalksın diyoruz adamlar aynı hızların fiyatını kotasız 5 katına çıkıyor, 2 sene önce 54 lira lira taahhüt verdiğim internet bugün taahhütlü 100 küsür lira, normal vatandaş için 100 mbit üstü ulaşılabilir paketler hala yok, altyapı çoğu yerde aynı ama fiyatlar uçuyor, akla mantığa uygun hiçbir şey yok ortada, ne kendilerini geliştiriyorlar nede vatandaşı düşünüyorlar, oyna internet artık elektrik su gibi temel bir ihtiyaç ve resmen kişi hak hürriyetlerinden mahrum bırakılıyoruz, şu zamanda hala evinde internet olmayan yada 1-2 mbitlerde internet kullanan milyonlarca insan var yazık günah gerçektende.
-
Bir dönem ulaştırma bakanı "Bu bulut sistemi dedikleri bişi var son zamanlarda herkes oraya bişi atıyo gelen ordan işe yarayanı alıyo kullanıyo ben ben böyle anlıyorum belki farklı birşeydir.. şey yok sistematik bişi yok abur cubur herkes ihtiyacını alıyo ama hiçte karışmıyo istediğini buluyosun bu bilişim fazla kafa yorarsın sıyırırsın kullanacaksın nimetlerinden kullanıp yararlanacaksın kafayı taktın mı işin o zaman kötü.."
Yani hatta bunun bir karşılaştırması var. Başka bir ülkede aynı dönemde yapılan açıklama ile ilgili.
Not: Dünya verilerine şurdan bakarak karşılaştırmada bulunabiliriz
https://data.worldbank.org/country/turkey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miga -- 14 Ocak 2021; 1:28:42 >
-
DexterFringe abim çok güzel anlatmış üşenmeden okudum dediklerinin hepsi doğru.
Alt yapında problem yoksa şuan kullandığın firmadan memnunsan geçeceğinde de alt yapı kaynaklı problem olmaz olan problemler sunucu kaynaklı olur kesinti hız düşmesi ping vs.
Türknete gigafiber için numara bıraktım 2 hafta oldu arayan yok kendileri bilir TT yatırım yapmadığı yere adres verip incelemesini isteyecektim aramasalar aramasınlar :D
Şuan comneten çok memnunum zaten alt yapı fiber oldu bir problem olursa tüm firmalar gibi onlarda Türk Telekoma bildiriyor bir farkı var mı bana göre çok farkı var daha stabil internet alıyorum ve daha uygun büyük firmalara göre. Ping konusunda değinmiyorum bile güzel iyileşme oldu
-
Bugün başvurumun 3. günündeyim , arayan soran yok , henüz interneti başlatmadılar. Bari haftasonuna yetiştirsinler.
Crossout oyununda ttnette 55-90 arası pingler alıyordum. İnternet bağlanınca farkı buraya yazarım. Comnet ve Ttnetle ilgili detaylı kıyaslamayı buradan yapacağım.
Eposta adresinizi kontrol edin. Belgeler nasil indirilir nasil yüklenir şeklinde eposta atıyorlar.Belge yükleme ekrani varsa hesabınızda hemen indirip imzalayın ve yükleyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X