Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.512
Cevap
277
Favori
635.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam öneriniz için çok teşekkür ederim bende burger işini dediğiniz gibi düşündüm, bi arkadaş netspeed’e taşıma işlemini halledebilmiş 3 ay olmadan onada bi bakıp, olmadı oraya taşıma yapacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir yakınım Netgsm’e geçti. Başvuru ve bağlantının sağlanması toplam 4 saat sürdü sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknete başvuran arkadaşlar, Türknetin üyelik aşamalarını kontrol etmek için gönderdiği linkte modem kurulum aşaması yazıyordu, fakat tarafıma sms ile kullanıcı adı ve şifre gönderilmemişti. Web tarayıcı üzerinden online işlemlere girerek kullanıcı adımı ve şifremi öğrenip modeme bağlantımı yaptım. An itibari ile internetim aktif. Sizde bu aşamada sms ile kullanıcı adı ve şifre beklemeyin. Web üzerinden online işlemlere girip oradan öğrenin ve modem ayarlarınızı gerçekleştirin.

Herkese geçmiş olsun. Umarım comnet paralarımızı geri yatırır, THH ile uğraşmayız.

• Architect_24 kullanıcısına yanıt

Kodu kendim girdim. Otomatik doldurmadı.

Bu arada sabah arama geldi, akşama internet açıldı.

• Yaptım ama hâlâ yok. Comnet de geçişe onay vermiş görünüyor. Aktif abonelik yok çünkü.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• Bana da SMS gelmedi. Internet çalışıyor gerçi, herhangi bir kullanıcı adı/şifre girmedim.

• alperturgay kullanıcısına yanıt
    Modeme sifre girince aktivasyon ekrani buna dondu

• Ben de az önce bu yöntemle başvurumu tamamladım. Aynı şekilde modem kurulum aşamasına gelmeme rağmen tarafıma SMS gönderilmemişti. Online işlemlerden kontrol ederek kurulum sağladım. Bilgilendirme için teşekkürler.

Beni aradılar yetişemedim telefona ama onay verilmiş kullanıcı adı şifre mesaj atacaz dediler bekliyorum bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Web üzerinden baktığınızda aboneliğiniz aktif olarak görünüyor mu? Bende aktif görünüyor. Kullanıcı adı ve şifremi girdim, şuan sorunsuz kullanıyorum. Modeminizi resetleme vs denediniz mi? Bu dediklerimde sorun yoksa bağlanabilmeniz gerekir.

Yavaş yavaş açıyorlar. 15:30 civarı bu ekran vardı, 21:10 gibi açıldı. 6 saate yakın sürdü.

• Architect_24 kullanıcısına yanıt
    Beklemeyin bence web üzerinden online işlemlere girerek oradan kullanıcı adı ve şifrenizi edinebiliyorsunuz. Üyeliğinizde aktifse orada, sorunsuz kullanabilmeniz gerekir.

• semender96 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Normalde kullanıcılar sms gelmesini bekliyor. Bana gelmeyince bende bu şekilde çözdüm.

• Hepsini yaptım. Maalesef hâlâ yok. Muhtemelen sabaha gelir.

Modeminiz kullanıcı bilgilerini otomatik iss den çekebiliyor demekki. Vdsl de operatör modemi kullanmadığım için bizim mecbur manuel olarak girmemiz gerekiyor.

• Arkadaşlar, bu COMNET iadeleri taşıma işlemimiz bitince kullandigimiz gun kadarini dusup otomatik olarak yapilacak mi, biz sitelerine girip IPTAL etmeli miyiz, veya bir sey yapmamiz gerekecek mi? Bilgisi olan ya da bilgi alabilen var mi?

Bir de Gigaspeed diye bir ISS var, kullanan var mı, nasıldır ki?

Hattınız aktif aslında, bir yerde bir yanlışlık var ama nerde bilemiyorum. Belki kullanıcı adı ve şifrenizi değiştirmiş olabilirler. Online işlemlere yenisi yansımamış olabilir. Yada bölgenizde genel bir kesinti var mı onu bir kontrol edin. Kullanıcı adı ve şifrenizi tam eksiksiz ve doğru girdiğinizden emin olun. Bunlar harici malesef aklıma başka birşey gelmiyor. Umarım kısa sürede çözebilirsiniz.

• Sizinki de bu aşamada mı görünüyor?

• Bağlantı işlemlerine başlanmış
    Modem aktif durumda
    Modem bilgilerim var
    Ama modem şifresi ile giremiyorum
    Ne yapmak gerekiyor arkadaşlar Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha9 -- 12 Aralık 2024; 23:29:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpha9 kullanıcısına yanıt
    Modemin içine mi giremiyor sunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.