Tt kadar içi çürük bir kurum bulmak zor. Bu lafı da sandalyeye oturduğum yerden atmıyorum. İçerde çalışan tanıdığım var. Anlattıklarını dinlediğimde ağzım açık kalmıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (569. sayfa)
-
-
-
Sözleşmede 840,00 TL kurulum ücreti var bende. Ancak turknet sitesi tarifelerim kısmı aşağıdaki gibi. Anca bu kadar iş bilmez olunur. Vallaha pes.
-
Eyv hocam. Bekleyelim bakalım düzeltmelerini.
-
Daha aramadılar ama ben modem ayarını yaptım bağlandım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benimki de böyle yani kurulum ücretli mi ücretsiz mi anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam test araçları link alabilir miyim.
-
ONT(Gpon) cihaz hangisi oluyor? Arkadaş fiber abonesi 2aylik diye yeni abone olacak.
Comnet iptal edince modemi ve ONT(Gpon) cihazı istiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendi aboneliğimi geçiş yaptım sıkıntı yok
Annemlerin commnet vdsl abonelikti uygulamaya girdim abonelik iptal edilmiş hizmet numarası yok ulaşamıyom hizmet numarasına bide şimdi kurulum ücreti ödeyeceğiz gibi bu adamlar para falan zor öder şimdiden söyleyeyim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 12 Aralık 2024; 21:19:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kardeş sizde bir çakaldan kurtulup diğerine bulaşıyorsunuz tr de ucuz diyorsa geçmeyin böyle uğraşır sonunda mağdur olursunuz
-
Bende ayni sifreyi girdim modeme geldi comnette hala aktif gorunuyor hiz 35mbps suan heralde comnetle ilisik kesilince hiz yukselecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingalonedark -- 12 Aralık 2024; 21:19:30 >
firmanın adresine gidip bakabilecek olan var mı ?
-
Gün boyu uğraştım az önce tekrar aradılar ve edevlette ücret gozuksede kurulum ücreti olmayacak ve ilk 2 ay ucretsiz olucak dedi. Görüşmelerimiz kayıt altında zaten merak etmeyin de dediler. Hayırlısı bakalım.
Tmmda dostum burda interneti kesmeleri sorun degilki baska yere gecersin ama milletin parasi kaldi icerde ne olacagi belli deil
Apra ping test tool olarak aratarak indirebilirsin.
Bende baglandim ama hiz yukselmedi
ADSL de modem iade yok
-
Dostum dilekçe örneklerini iletirsen bende savcılığa vermeyi düşünüyorum. Uyap üzerinden mi bildirdin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X