Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: seedless , cmanager Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.513
Cevap
277
Favori
635.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kullanıcı adı ve şifre sms olarak gelmediği sürece giriş yapılamıyor. ben de bekledim böyle bi 3-4 saat. panelden şifreyi girin hazırda bekleyin. sms gelince otomatik bağlanıyor.

• Superonline a geçiş oluyor mu comnet ten. Farklı altyapı olunca yeni uyelik mi olmak durumunda yoksa?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

fiber ise evet. telekom da aynı. geçiş yapılamıyor mesela. sıfırdan bağlantı yapıyor telekom. port varsa tabi. vdsl olsa bile. farketmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 12 Aralık 2024; 20:45:23 >
  • KucukprensTR K kullanıcısına yanıt

TT dan çıkarak başına iş almışsın tamam kazık ama tr de ucuz diye de ne idüğü belirsiz ıss ye geçilmezComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• ulas_ESR U kullanıcısına yanıt

25. saatte işlem tamamlandı. ben ekstra bişi yapmadım sadece modemi kapatıp açtım ona bile gerek yoktu mesaj geldiği gibi kullanıyordum garanti olsun diye rest çektim. comnet serüvenimiz maalesef buraya kadarmış. ücret iadesinde de sıkıntı olmazsa ne âlâ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingalonedark K kullanıcısına yanıt

yok ben daha resmi olarak geçmedim turknete ama internet geldi. 35 mbit comnet tarifesi hızında. Geçiş başvurusu yaptık 48 saat içinde gelir maili geldi ama aktivasyon tamamlanmadı daha, eski modemi resetleyip arayüze turknet kullanıcı adı şifresi girdim geldi.

• crawlers kullanıcısına yanıt

90 gün mağduruyum o iş geçti 1 saat önce netspeede geçtim onayın ardından 30 dakikadır kullanıyorum iptal edenler çok acele ettiler.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Turknet desteke sordum ben 2sinden birini kullanmaniz lazim dedi 2si birden olmuyor

• rabitelli kullanıcısına yanıt

bizim işlemler "geçiş" olarak görünüyor ama bazı arkadaşların geçişini yeni abonelik olarak kayıt açmışlar fakat aradıklarında düzeltmişler sanırım. abonelik sözleşmesini okursanız altta ücret kısmı sıfırsa sorun yoktur, 800 küsür tl görünüyorsa yeni aboneliktir buna göre işlem sağlanırsa sorun olmaz.

• crawlers kullanıcısına yanıt
    Af buyur da kafam karıştı algılayamadim. 1- Comnet vdsl den Superonline fibere geçiş oluyor mu?
    2- Comnet fiber den Superonline fiber e geçiş oluyor mu.? Diye sorayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu turkneti arıyorum ulaşamıyorum diyenlere allah akıl fikir versin diyorum... bu yoğunlukta ne uğraşıyorsunuz aramakla falan, hangi devirdeyiz zaten. girin online işlemlere derdiniz neyse yazın geçin. kısa sürede cevap veriyorlar. ben bütün işimi o şekilde hallettim, dün 12.30'da başvuru yaptım 16:00'da hattım açıldı.

• sorumsuzadam kullanıcısına yanıt
    Bende dün 20:30 gibi başvurdum bugün 15:30 gibi aradılar. 17:30 gibi modeme girmiştim bilgileri. Şimdi bağlandı benim de.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu turknet şifresini girip internete bağlananlar sözleşmelerinde kurulum ücreti olan 840,00 TL görünüyor mu? Mesela benim sözleşmede var ancak turknet/tarifelerim/indirimler kısmında Comnet ilk 2 ay ücretsiz üstelik kurulum ücretsiz ibaresi mevcut. Bu konuda kesin bilgi alan var mı hangisi geçerli diye?

Beni kurulum için geleceğiz diye aradıklarında bunları ifade ettim ancak mt ben sadece kurulum için aradım dedi de. Zaten aramadan önce de kullanıcı adı ve şifreyi mesajla iletmişlerdi. Şimdi bağlanalım bekleyelim mi? 840,00 TL için ne yapmak gerekir? Telefonlar da otomatik bant kaydına gidiyor bilgi de alamıyoruz.

• hasansenturk2 kullanıcısına yanıt

hocam vdsl 'den fibere geçiş yok. farklı altyapılar.

vdsl e-devlet üzinden fesih verin, so çağrı merkezi ile fiber kurulum talep edin 24 sate kurulum yapılıyor.

comnet fiber altyapısı TT ise so fibere geçiş yapılamaz.

• mafaky kullanıcısına yanıt

Hocam buna kadir bile inanmazComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  batan şirket nereye ödeyecek alacaklıların parasınıComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  yapmayın tr burasıComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• TiesTorN kullanıcısına yanıt

hocam kurumsal iss 7x24 çağrıya anında yanıt vermeli. 2025 yılına gireceğiz, çağrı merkezi size destek veremiyor ise bir sorgulamanızı öneriririm.

• TiesTorN kullanıcısına yanıt
    Online işlemlerden yazdım 17 saat sonra cevap verdiler, kısa süremi?

• lerbohem L kullanıcısına yanıt

Böyle olması lazım.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• lerbohem L kullanıcısına yanıt
    Ben de 0 yaziyor

• 
Sayfa: önceki 566567568569570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.