Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.530
Cevap
276
Favori
636.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 1’e basıp bekliyorum. 3-4 dakikada bağlanmazsa kapatıp tekrar arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorumsuzadam kullanıcısına yanıt
    Sizin adınıza sevindim. Biz mecburen bekleyeceğiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Dun 16:00 da basvurdum. Bugun 13.30 da sesli onay aldilar. 10-15 dk sonra gecis islemlerinize basladi yazdi. Comnet uygulamasındaki hesap bilgilerim de ucmus o anda. Sanirim comnet onay veriyor o anda.

Kullanici adi ve sifreyi simdi girip denedim baglandi. Normalde turknet islemler tamamlaninca modemi kapatip acin yeterli demişti. Demek ki tum islemler bitince modeme verileri gönderiyorlar.

• efekcr kullanıcısına yanıt

İade edeceklerini söylediler herkes iade bekliyor fakat kimse nasıl ne zaman olacağını bilmiyor.

Firma resmi olarak batmadığı için THH yolu açık görünüyor.

• Skayn kullanıcısına yanıt
    Genel kitle şimdilik bekleyecek veya beklemede mi? THH'ye mi başvurmak gerekiyor yoksa şimdiden sizce ne dersiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Büyük çoğunluk kısa bir müddet şans veriyor gibi görünüyor. Fakat unutmayın şirket konkordato ilan ederse icra yolu kapanır. Kararınızı etkilemek istemem içinizden nasıl geliyorsa öyle yapın.

• kullanıcı adı şifre girdim turknete geçiş tamamlanmadan internet açıldı ama comnet hızıyla (35 mbit). Geçiş tamamlanınca 100 mbit olacak herhalde

• Bağlantı sinyali alıp İnternet erişimi olmayan arkadaşlar turk.net online işlemlerden kullanıcı adı şifre alıp modem arayüzünden girebilirler. İnternet bağlantınız bu şekilde sağlanabilir.

Bu arada iki ay kullanım bitince başka yere geçiş yapabiliyoruz değil mi yıllık felan anlaşmadık bunlarla. Acil olsun diye geçiş yaptım ama 600e 1gbit superonline mantıklı da geliyor hani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netspeed referans kodum VLX47A

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

Üç ay başka firmaya geçilemiyor.

• memo789 M kullanıcısına yanıt
    başka kapıya referans kod paylaşmak yasak.

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Eyvallah iki ay ücretsiz Bi ay da ödeyerek kullanacağız o vakit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveeet genşler.

Yine yeni yeniden Turknet üzerinden ilk mesajımızı atalım. Darısı bekleyenlerin başına.

Bunun şerefine bi anaerobik el jardin demlerim.

• Şimdi Türknet'e geçsem, mesela 3 ya da 4 ay sonra başka bir ISS geçmeye karar versem kurulum ücreti vs adı altında bir ücret çıkıyor mu acaba bilen var mıdır?

ben btk, tüketici hakem heyeti, banka harcama itirazı ve savcılığa bildirdim.
    Tüm kanalları kullandım. Hem mağdur ettiler hemde parama çökemezler zaten 6 aylık yasal faizi de vermeleri gerekiyor ama zehir zıkkım olsun üstüne düşmem 100-200₺’nin.

• BenFero kullanıcısına yanıt

Netspeed'i aradım ama benim comnet'e geçeli 2,5 ay olan VDSL hattım için taşıma yapamayız dediler. Bölgemde boş port da olmadığı için bugün bulunduğum ildeki Türk Telekom il müdürlüğüne gittim. Bu arada Türk Telekom web sitesinden online başvuruma da altyapımız yok diye sms dönmüşlerdi. Durumu anlattığım temsilci adresimi alıp teknik ekiple görüştükten sonra başvurumu aldı. Taşıma için 15 gün beklemeyi elimdeki portu kaybetme riski olduğu için almak istemedim. Sonuçta 50Mb VDSL için 15 ay taahhütlü 545 TL ye yarın için randevu oluşturdular. Comnet bizi öyle bir duruma soktu ki 545 TL ye 50Mb VDSL için şükreder olduk  

• jedi_master kullanıcısına yanıt

geçiş yaptığınız sürece hemen hemen hiçbir firmada ücret yok. ama hattı kapatıp yeniden sıfırdan bağlantı yaparsanız firmadan firmaya değişen 500 ile 900 arasında bağlantı ücreti mevcut.

• shadow22 S kullanıcısına yanıt

90 gün mağdurları ttnet e geçecek başka çareniz yok. ttnet yerel de iptal olan comnet aboneleri arayıp, teklif veriyormuş. bölge bölge. bilginiz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 12 Aralık 2024; 20:42:10 >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

Bu dediginiz islemleri biten icinmi benim sinyal var mesela dns felanda degisti ama internet yok

• 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.