kod yasak değil mi? bi de netgsm patlatsa sizi çok iyi olur ref dilencileri. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 12 Aralık 2024; 19:3:19 > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (565. sayfa)
-
-
Hocam panelden modem mail adresini ve şifreni al bi dene
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://turk.net/internet-kampanyalari
Burada; Comnet'ten geçişte ilk 2 ay kampanyası neden yok? Kampanya detaylarına neden yer verilmemiş.
Peşin ödeme, arkadaşını getir, Köfte-Ekmek kampanyası var.
Firma yetkilisi neden konu açmıyor. Sorulara cevap verilmiyor.
Atlantisnet yetkilisi benzer geçiş olayı ile ilgili konu açmıştı ve sorulara cevap vermeye çalışmıştı.
Pes vallahi; pes.
-
Aldık da, saat 3den beri bağlantı var, sayfa açmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayet butonuna basın; kesin çözüm. Bitmiyorlar.
-
O zaman dediğim gibi yavaş yavaş bağlantıları sağlıyorlar
Hocam saat kaçta başvuru yapmıştınız ve ne zaman açıldı
fiber kullananlar için
netgsm fiber modem kira bedeli 60
netspeed 20 tl
gibirnet 50 tl
millenicom 70 tl
bunu da unutmayın
Blokluyorum ben dilencileri. Öneririm.
En iyisini yapıyorsunuz. Dilenci tabiri hoş değil; beleşçi diyelim.
-
Az önce başvuruyu yaptım turknete. Belge kontrolü yapılıyor. Abone numarası gözükmüyor. 10 rakamlı abone tesis adres kodu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
sms geldi mi hocam
Evet hocam, aranmadığım halde aradık ama ulaşamadık dediler. Arama bekliyorum diye destek bölümüne yazdıktan bir iki saat sonra aramadan başvurunuzu yaptık diye mesaj attılar. Karşı taraftan onay bekleniyor şu an, bakalım :)
Yani haklısınız da, dünden beri, hele ekşide dönen geyikleri görseniz. Oy oy oy... Hani sizi bilemem de, ban yedirtmeyecek en kaba tabiri arar oldum. Millet can derdinde, bunlar o milletin sırtından 3-5 otlanma derdinde.
turknet mail adresi ve şifreni bilmiyorum ki nerden öğrenirim anladım hocam
bende de aynı şekilde
Arkadaslar 90 gun muhabbetinden dolayi yeni abonelik acti turknet sozlemede ucret alinmiyacaktir diyor guvenilir mi size 2 ay bedava dedi
Birde benim durumumda olupta 6 ay yuzde 50 indirim kullanabilen oldu mu mh ye sordugumda yarralanirsan kurulum ucreti alirnir dendi var mi asli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoztas06 -- 12 Aralık 2024; 19:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X