Günlerin düşmesi önemli değil 11 aralıkta hizmeti sonlandırdığı günden itibaren iade için başvuracaksınız anlaşmazlık olur veya iade alamazsanız. Hizmetiniz açıkken ödemiş olduğunuz faturaları kayıt alın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (564. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Geldi de, sayfa açmıyor ki. Bağlantı işlemleri bitemedi bi türlü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kullanıcı adı ve sıfre sms ile mi geldi?
bende de internet sinyali tüm ışıklar yanıyor ama modem ayarını yapacam bilgiler yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Web sitesi üzerinden deneyin ben oradan hesabımı sildim
Aynı durumdayız
Dün 15:10 da Gigaspeed e başvurdum, 1 saat içinde e-devletten onay verdim. 18:00 da arayarak sesli onay aldılar. Bu sabah 10:30 da geçiş işlemlerim tamamlanarak hizmet almaya başladım. Comnette max 68mbit hız alıyordum, Gigaspeedte 77mbit aldım. Şu an için memnunum.
-
Sevgili dostlar abonelik sekmesindeyim, yardımcı olabilir misiniz?
Ben VDSL olarak devam etmek istiyorum. Türk.Net için işlem yapmak istediğimde kabul etmiyor, ComNet'teki aboneliğimi iptal etmemi istiyor? VDSL olarak yaptıranlar var mı? Yardım ederseniz sevinirim.
-
Turknet hakim değilim eğer netinternet düşünürsen yardımcı olayım hocam. netinternet bende vdsl 50 paketine geçtim.
-
Türknet'in ilk 2 ay bedavayı; içeride ki alacaklardan kesebilirler mi acaba? Fatura da kur. ücreti çıkanların; 4 aydan az günü mü var acaba?
-
Belki geçişleri yapıyorlardır. Hayır internet explorerdan turknet ana sayfasında modem şifresi var oradan aldım.
Bana arama gelmeden comnet e iletmişler geçiş işlemini. Sizde de böyle mi oldu?
benim 20 günüm vardı . benden almadılar.
okuduğum en olası yorum müşteri numarası ile ilgili olabilir benim 88 ile başlıyordu.
-
Teşekkür ederim. Turk.Net istiyorum.
Turk.Net VDSL'e geçiş yapan varsa yardımcı olabilir mi?
-
Turknete geçiş yapmak isteyenlere duyrulur bugün 1 abonelik için geçiş yaptım neyse diğer abonelikleri taşıyordum birinde hata aldık arıyorum sesli yanıt saçma sapan yerlere yönlendiriyor 4 kere aradım en son fakrlı hattan aradım satışı o şekilde müşteri hizmetleri ile görüşebildim diyorum ki sizlere ulaşamıyoruz durum bu hiç oralı olmadı kadın . Neyse derdimi anlattım dedim hata alıyorum ne yapmam gerekiyor sizi aktarıcam dedi ama hemen anında dedim bi sorum var demeye kalmadı yine sesli yanıta aktardı bekletti salak bunlar gerçekten lanet olsun ülkesine firmalarına nefret ettim artık altı üstü bir internet bağlatıcaz bu kadar mı sorun olur anlamıyorum .
Sözde 7/24 destek vardı ben kayıt bırakma olayını comnette de yapıyordum değişen birşey yok yani boşuna fazladan para ödiycez başla birşey değil ocakda 550 600 de olur
Teşekkür ederim hocam, aynen dediğiniz gibi yaptım. Benimde internetim geldi.
Rica derim hocam
-
24 saat oldu halaa süreç tamamlanmadı. 2 15 de aradılar ne yapmalıyım
Panelden modem şifresini aldım, ancak bağlantı kurulmadı. Panelde internet var gözüküyor ama modem internet ışığı kırmızı.
Benimle aynı durumda olan var mı? Comnetten pek de farklı olmayan türknet'te üç aydan fazla kalacağımı sanmıyorum. Bir geçişin bu kadar zahmetli olması fazla. Zerre destek yok. Kapı duvar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 12 Aralık 2024; 19:2:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X