< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (566. sayfa)
-
-
Ucuza kaçanı pahalı operler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
comnetten geçiş için türk nete başvuru yaptık. hizmet numarası hatalı diyor türk net. comnete ulaşamıyoruz. nasıl çözebiliriz
-
De get.
Öpseler nolcak. İçerde kalan 6 ayın ederi şu anki 1 aylık fiyat. Siz kalite firmalara öptürürken biz yarı fiyatına Belki üçtebire sansürsüz takılıyorduk.
Needeydik. Haririnin bıraktığı enkaza mı öptüreydik kendimizi
comneti burger koduyla 6 aylık %50 indirimli turknete geçirmek için başvurdum. 2 aylık bedava maili de geldi ancak herhalde otomatik maildir o. bütün comnetten geçenlere otomatik atıyorlardır tahminen. ikisinin birleşeceğini düşünmüyorum. birleşirse seviniriz.
poyrazdan geçerken poyraz 15 dakikada geçişi onaylamıştı, comnet 4-5 saattir onaylamadı.
-
Benim abonelik de turnet te gecis islemleri devam ediyorda idi. Modeme kullanici adi ve sifre girince oldu. Kac saattir bunlarin haber vermesini bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Turknet’in sitesinde kullanıcı adı ve şifre görülüyor. Bunu modem arayüzüne girdim. Önceden kırmızı olan “INTERNET” ışığı artık yeşil yanıyor. Henüz internet yok ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 12 Aralık 2024; 19:36:45 >
kullanılan indirimlere baktım online işlemlerde sadece burgerin kampanyası kullanmışım o gözüküyor 2 ay smsi geldi ama bence boş gibime geliyor
Hocam internet explorerdan turknet online gir sonra modem şifresi var oradan alabilirsin
Aynı durum bizde de var hatta abonelik eşimin adına ama kendi numaramı vermiştim aradılar ben onay vermiyoruz ama eşimi de arayın dedim.. arayan olmadı ama onay verilmiş görünüyor..
Aynı anda gigaspeede başvurmuştum onda da belirli aşamaya geldi ama telefon gelmedi henüz.. normalde turkneti iptal etmek istiyoruz ama müşteri hizmetleri cevapda vermiyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birader profilini bir açsana, 100-200 tl için girdiğin fırsat konularına bakıp bir dalga geçelim seninle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 12 Aralık 2024; 19:49:33 > -
Modem kullanıcı adı ve şifresi oradan alınsa modeme girilse bile internete girilmiyor benim en azından öyle 2 saattir.
Ulaşmaya çalışın hocam. Yoğunluk nedeniyle otomatik onaylanıyor galiba artık. Bir iki arama sonrası ulaşabildim ben.
Fiber benimki. Turknette baglanti islemlerine basladim yaziyor hala. Online islemdeki kullanici adi ve sifreyi modeme girince baglandi.
Belki fiberde farklıdır. Benim vdsl ama girmiyor bekliyor kırmızı ışık yanıyor modemde.
Turknet geçişlerde 2 ay ücretsiz kodu nedir
Ulaşamıyoruz ki sürekli bir yere aktarıyorlar ve tuşlama olmuyor.
Comnet için önden ücret ödeyenler olarak ücretlerimiz ne olacak net bir bilgisi olan var mı? İade edileceği ile ilgili sitede en ufak bir bilgi yok. Başka bir sağlayıcıya bugün geçtiğim için panelde kalan gün sayım da yok olmuş ancak yaklaşık 400 günüm vardı. Süreç hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? 🤦🏻♂️
Bende zaten internet isigi filan hic gitmedi. Sanirim comnetteki hesap bilgileri gidince girmeye basladi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X