< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hayır değişmedi bağlantı isleminize başladık aşamasında hâlâ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onun düşmesi biraz zaman alıyor. Ben dün başvurdum. 24 saat sonunda Comnet aboneliği düştü. Önceden burada görünüyordu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 12 Aralık 2024; 23:50:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiberse ETHWAN kısmına da girin bilgileri. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NETgsm düşünen varsa ben de kod verebilirim aynı gün geçiş yapıldı. ping ve hız bölgeden bölgeye değişir ama benim comnete göre pingim azaldı, hız aynı. yine comnet gibi discord, yasaklı siteler vs sınırsız açıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha9 -- 13 Aralık 2024; 0:1:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Aralık 2024; 0:9:43 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent_bilgin55 -- 13 Aralık 2024; 0:10:6 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Daha başvuru yapmadım hocam arkadaşını getir mesajınızı paylaşın kullanırım geçersem < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |