Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (573. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.461
Cevap
277
Favori
632.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aktivasyon tamamlandı yazdıktan sonra internet yoksa modemi yeniden başlatın. Tabi kullanici adi ve şifreyi girmiş olmanız lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elite_n1nja kullanıcısına yanıt

Hayır değişmedi bağlantı isleminize başladık aşamasında hâlâ

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Onun düşmesi biraz zaman alıyor. Ben dün başvurdum. 24 saat sonunda Comnet aboneliği düştü. Önceden burada görünüyordu.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 12 Aralık 2024; 23:50:57 >
    O zaman henüz tam aktivasyonunuzu sağlamamışlar zannedersem. Ama sürekli kontrol edin. Çünkü bilgilendirme sms i gelmiyor. Boşuna beklemiş olmayın. Birde destek kısmından yazmadıysanız mesaj yazın. Belki öyle çabuk olur işleminiz. Umarım en kısa sürede geçişiniz sağlanır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler hocam.

• Aynen hocam son aşamada gözüküyor kullanıcı adı şifrem modem bilgilerinde gözüküyor ben de zyxel modem kullanıyorum net bağlantısı var gözüküyor internet ışığı yeşil yanıyor ara yüze girip ggenişbant yazan yerden adsl ve vdsl yazan yerlerde kullanıcı adı şifre değiştim modemi yeniden başlattım ama olmadı. Windows hata tespitinde dns sunucusu yanıt vermiyor diye bir hata buldu ama anlamadım bundan dolayı mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpha9 kullanıcısına yanıt
    Şimdi olayı net hale getirelim.

Modeminin markası ne ? Ona göre modemin içine girme arayüzüne ulaştın mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Doğrudur..

Ben taşıdığım için direkt düştü comnet üyeliği taşımayı hemen onayladı.

• Architect_24 kullanıcısına yanıt

Fiberse ETHWAN kısmına da girin bilgileri.

• NETgsm düşünen varsa ben de kod verebilirim aynı gün geçiş yapıldı. ping ve hız bölgeden bölgeye değişir ama benim comnete göre pingim azaldı, hız aynı. yine comnet gibi discord, yasaklı siteler vs sınırsız açıyor.  

Telekom zte
    192.168.1.1/den giriyorum şifre veya ad hatalı diyor
    Işıkların hepsi yeşil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha9 -- 13 Aralık 2024; 0:1:31 >
    Modeme tekrardan bir reset atıp fabrika ayarlarına döndürün. Sıfırdan kurulum gerçekleştirin, kullandığınız modem hakkında bilgim olmadığı için vdsl kullanıyorsanız sadece vdsl kısmından işlem yapın adsl ile bir işimiz yok. Tüm bunlardan sonra sorun varsa birşey söylemem zor malesef.

Ben vodafone markası basılmış h300s model modem kullanıyorum ama benim cihazım köprü modunda ben bu modemde hiçbir ayar yapmadım. Vdsl modeme kapat aç bile yapmadım. Tüm işlemi interneti dağıtan zyxel multy m1 üzerinden yaptım.

• alpha9 kullanıcısına yanıt
    Modemin içine girmekte hata alıyor iseniz size gelenler modeme giriş için değil girdikten sonra.

Modemin altında kullanıcı adı şifre yazması lazım modemin içine girmek için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Aralık 2024; 0:9:43 >
    Ek olarak modeminize ait kurulum videolarını izleyerek abonelik tipinize göre adsl, vdsl yada fiber için nasıl kurulduğuna bakarak deneyin. Sizin için böyle daha kolay olur.

Böyle bilgi var

Modem Şifre Bilgisi
    Hatırlatma: Aşağıdaki bilgiler modem wi-fi bilgileriniz değildir.

PPP kullanıcı adı ve PPP şifresi, internet hizmet sağlayıcınız TurkNet’in size özel olarak ve sadece internet çıkışı için sağladığı kullanıcı adı ve şifresidir.

Geçiş yaptım

• En uygun fiyatlı 35 mbps internet şuan hangisinde arkadaşlar. Ön ödemeli 1 yıllık paket yapan firma varmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levent_bilgin55 -- 13 Aralık 2024; 0:10:6 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

Daha başvuru yapmadım hocam arkadaşını getir mesajınızı paylaşın kullanırım geçersem

• Levent_bilgin55 L kullanıcısına yanıt
    Fiber mi VDSL mi

• 
Sayfa: önceki 571572573574575
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.