Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (574. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shadow22 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.451
Cevap
277
Favori
631.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece WiFi şifresi var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zaris kullanıcısına yanıt

Tamam hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpha9 kullanıcısına yanıt
    Tam olarak modelini yazar misiniz zte markası da modeli ne

Şuradan bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Aralık 2024; 0:20:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Modem arayüzüne girebildiniz mi? Zte modeminiz operatör modemi mi yoksa zte ye ait mi ona göre arayüze giriş isim ve şifresi değişiyor bildiğim kadarıyla.
    Tavsiyem youtube yada webden modem marka modeli ve operatör modemi ise operatör bilgisinide yazarak kurulum videosu aratın. Çokça video olması lazım. Öyle daha rahat ve kolay kurarsınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Zxhn h298a v9

• Migrosnet onay için aramadı, bu arada Türk Telekom da binaya fiber kabloları çekmiş hizmeti de bugün açmışlar sanırım. İyi ki onay için aramadılar diyorum. Turknete geçip 2 ay ücretsiz ondan sonra da 1000 Mbps İnternetin keyfini yaşarız diye düşünüyorum. Şuana kadar vdsl 80 Mbps kullanıyordum. Turknete geçiş için kısımları doldurduğumda hata veriyor, kullandığınız İnternet bakır kablo ama altyapıniz fiber destekliyor bu şekilde geçiş yapamazsınız. Hizmetinizi iptal edip başvurun diyo. Karşılaşan var mı? Ve modem kiralama zorunlu mu? Kendimiz alabiliyor muyuz?

• Levent_bilgin55 L kullanıcısına yanıt
    Ön ödemeli yok bildiğim kadarıyla. Olsada bu saatten sonra peşin ödeme yapılmaz bence.
    Ben millenicoma geçtim 35 mbps 380 tl 12 ay sabit fiyat. Bir çok firma taahüt yapmıyor dikkat et. Bazı firmaların verdiği fiyatlar da 3 ay sonra artıyor. Koşulları dikkatli oku. Ve sağlam bir firmaya geç. Ben millenicomu tavsiye ederim. Köklü bir firma ve taahüt olayı iyi.

BİLTEKyoutube
    ZTE ZXHN H298A V9 Türk Telekom Fiber Modem Kurulumu ve Kablosuz Ayarları Nasıl Yapılır?
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=3Z64-69E1X4

• Bu firmanın yönetim kurulunun acilen dolandırıcılıktan yargılanması gerekiyor.

Kapanma işini mutlaka biliyorlardı, son gün hadi fişi çekelim demediler. Buna rağmen uygulamadan sürekli “son fırsat yıllık ödeyin!” Tarzında bildirim attılar, sonuç? Paraları alıp “iade edeceğiz” diye insanları kandırarak yok oldular. Çiftlik banktan hiçbir farkı yok bu olayın.

Kapanacakları belli olduğunda, yeni abonelikleri kabul etmeyip o bildirimleri de yollamayacaktı.

• Yok hocam hepsini denedim olmuyor modeme reset te attım internet bağlantım yeşil yanmasına rağmen dns otomatik seçmeme rağmen bağlanamıyorum sabaha bekleyelim bakalım

• Başka bir konu başlığı altında değindiğim 90 gün sınırı ve boş port problemlerini yaşayan arkadaşlar için kendi yaşadığım deneyimi sizlere yol göstermesi için buraya kopyala-yapıştır yapıyorum.

Ben de 90 gün ve boş port problemlerini birlikte yaşayanlardanım. Bugün geçiş için turknet ve türk telekom ile görüştüm fakat ikisi de bana bu süre sıkıntısında yapıcı bir çözüm bulamadı ve aynı zamanda boşta port olmadığı için internet servisi sağlayamayacağını söylediler. Hemen umudumu yitirmeyeyim başka firmaları da arayayım dedim ve netspeed ile görüşme sağladım. Bana hiçbir problem çıkarmadan kaydımı aldılar ve e-devletten işlemlerimi halletmemde yardımcı oldular, şimdi ise sesli teyit için aramalarını bekliyorum. Bu akşama kadar bir geri dönüş sağlanır ve sesli onayınızın ardından 48 saat içinde bağlantınız sağlanır dediler. Benim gibi 90 gün sınırı ve boş port problemini birlikte yaşayan arkadaşlara yol gösterebilmesi adına gelişmeleri bu başlık altında yazacağım.

edit: yazımı paylaştıktan 5 dk sonra arayıp onay teyidi de aldılar, comnet hızlıca onay verirse en geç 48 saat içinde internetime kavuşacağımı söylediler.

edit2: onaydan 15 dk sonra internetim geldi. istanbul/üsküdar lokasyonundan 5ms ping 123mbit download 50mbit upload 1 jitter değerlerini alıyorum, tabi ilerisi ne getirir bilinmez. bekleyip göreceğiz. fiyat bilgisi için ben 100mbit paket aldım. ilk 3 ay modem ücreti dahil 320 lira sonrasında ise 470 lira ödenecek. isterseniz 12 ay peşin ödemeye 390 liraya da sabitleyebilirsiniz, karar sizin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    Benim altyapı 50 yi zor görüyor hocam kim bulmuş 1000mbiti :))

• egoist84 E kullanıcısına yanıt

hatlar karıştı Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Reset attım
    Turknet in verdiği Modem kullanıcı adı ve şifreyi de girdim
    Olmadı maalesef bağlantı yok
    Comnet aboneliği hala aktif gözüküyor bundan dolayı olmuyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha9 -- 13 Aralık 2024; 0:57:29 >
    Hocam bakın hala durum net değil.

Modemin içine girebildin mi?

Yoksa hala modemin içine girmeye mi uğraşıyorsun?
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Bu benim modemin arayüzü buradan sonrasına geçebilirdin mi?

• İnternet ışığı yanıyordu.Ben de geldi sandım Turknet online işlemlerden kullanıcı adı şifreyi modeme girdim.İnteret ışığı gidip geliyor,hiç bağlanmıyor.Comnetten güncellendi bildirimi de geldi.

Sanırım fiberde hemen geliyor.Vdsl gelmiyor.

Edit:Sabah kullanıcı adı şifre sms olarak geldi ve artık çalışıyor internet.24 saat dolmadan işlem tamamlandı.Turknet'i tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisverisadami -- 13 Aralık 2024; 11:7:55 >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    İçine girdim hocam o aşamayı geçtim
    Kolay kurulumdan turknetin kullanıcı adı ve şifresini girdim
    Olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha9 -- 13 Aralık 2024; 1:15:25 >
    Taşıma yaptınız ise comnet geçiş onayını vermemiştir.

Comnette hala aktif görünüyor olmanız hala portun onların üzerinde olduğunu gösterir.

• 
Sayfa: önceki 572573574575576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.