Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (576. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: shadow22 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.451
Cevap
278
Favori
631.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah kimseyi internetsizlikle sınamasın. Amin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Yani comneti iptal edip 7 gün içinde de modemi yolluyorum doğru mudur hocam. Öyle anladım yazıdan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sioux kullanıcısına yanıt

aynı saçma şey bende de çıkıyordu. üstelik comnet'teyken de fiber kullanıyordum, hiç bakır olmadı Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

Gigaspeed'e geçtim, onlar halletti direkt

• turknet sesli onay için aramadan baglantıyı gece yapmış. mesai yaptılar anlaşılan.
    o yüzden burger kampanyası ile iki ay ücretsizi soramadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yucelyucelx Y kullanıcısına yanıt

Ben sormuştum. Kampanyalar birleştirilemez dendi.

• xweser X kullanıcısına yanıt

var hocam 50 TL

• elite_n1nja kullanıcısına yanıt
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

elimde bu iki delil var yapmasınlar da görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yucelyucelx Y kullanıcısına yanıt

Sisteme girip hangi kampanyalardan yararlandığınızı görebilirsiniz. Solda "Tarife & Kullanım" kısmında "Tarifelerim"e girerek.

• en-ertrk E kullanıcısına yanıt

Port yüzünden altyapısında internet görülmeyenler gözükmeyenler mecbur türknet’i arayarak bu sorunu çözmek zorundalar. COMNET’in fena halde insanları mağdur ettiği bir durumdur. Türknet bile bu durumun farkında ancak anlaştıkları için seslerini çıkartmıyorlar hemen çözüm üretiyorlar. Türknet’e geçiş yapınca bir süre orada stabil hale gelmesini bekleyin sonrasında ttnet’e geçiş yapacaksanız türknet bağlantı bilgilerini paylaşın bu şekilde TTNet gelip port işlemleriyle ilgileniyor.

• İki aboneliğimden biri dün 21:00 gibi geçişi tamamlanmıştı. Akabinde diğer hattımın işlemlerini saat 22:00 gibi tamamladım. Saat 05:00 gibi geçişi tamamlandı. Sesli onay için aramadılar. Türknet mesai yaptı anlaşılan ve comnette aynı şekilde. İşlemler hızlanmış gibi gözüküyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun , bende comnet'ten turknet'e geçmeye çalışıyorum.Ortalama bağlantı süresi ne kadar oldu ? Benim 1.5 gün falan oldu başvuralı , hala modem de net kırmızı yanıyor.

• dj747 D kullanıcısına yanıt

Ben çarşamba akşam saat 10 da başvurdum, Perşembe gecesi saat 23.30 gibi internetim açıldı.

• fearless_X kullanıcısına yanıt

@fearless_X  comneti kapatmadan kalan süreyi gösteren ekranın , windows görev çubuğunda sağ alt köşedeki saat ve tarihi alacak şekilde ekran görüntüsü aldım . tüketici mahkemesine dosya olarak ekledim.

• 10.1.4 teki maddeye göre başka operatöre geçiş durumunda iade olmaz diyor. Belki de milletin bir an önce taşıma yapmasını bekliyorlar.hala iadeyle ilgili bir gelişme yok.

• Rezervuar48 kullanıcısına yanıt

tamam da keyfimden mi geçtim başka yere

hizmetin parasını peşin ödemişim o zaman hizmetin devamını sağlasın

365 gün parası ödedim 295 günüm gitti benim suçum ne?

İstediği kadar yazsın hocam adamlar servis sağlayamıyor bu durumda benim ne yapacağıma nasıl karar veriyor, anlaşma tek taraflı değil ki önce şirket kendi sorumluluğunu yerine getirsin. Tabii ben işimi şansa bırakmadım hem cimer'e hem de thh'ye verdim kanıtlarla

10.1.4 onlar bizden önce hizmeti durdurduğu için geçerli olmaz . Ben para falan alabileceğimizi sanmıyorum. Ancak THH ye verip sonra haciz yollayıp alınabilir . Telekoma bu kadar borç varken bizimde hacizde bile sıraya girmemiz gerekiyor.

• İadeler mutlaka yapılacaktır. Çünkü araya dava süreci girdiğinde davayı kaybeden taraf, davayı kazanan tarafın avukatlık ücretini de ödemek zorunda kalıyor. Avukatlık asgari ücret tarifesi şu an ₺18.000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 13 Aralık 2024; 9:54:18 >
  • Adamların niye patladığı belli oldu, BTK inceleme yapmış firmanın içinden geçmiş.

https://www.btk.gov.tr/uploads/undefined/398-2024-web.pdf

• BenFero kullanıcısına yanıt

Hocam çok şanslıymışsınız şu durumdan en az hasarla yırtmışsınız :) Hayırlı olsun

• 
Sayfa: önceki 574575576577578
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.