modeme kullanıcı adı şifre girmek lazım hocam. kendisi otomatik alır mı bilmiyorum ben girdim |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (578. sayfa)
-
-
ilk 3 ayda iss churn yapılamadığından turknet tarafından baştan başvuru yapıldı bu şekilde benim gibi olanlar var mı acaba ?
-
elimde olsa yaparım da binada başka port yok iptal edip yeniden kurulması yaklaşık 10 günü bulurmuş. Başka forumlarda müşteri hizmetlerini aramayıp direkt siteden başvurunca onaylandı yazanlar oldu ama tam net bi bilgi yok heralde.
-
gibir'den comnet'e geçiş yaptığımda otomatik girilmişti.fiber
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
comnete
-
Sms kullanici adi ve sifre geldim comnetin modemine girdim ancak internet yok. Modemde tum isiklar yesil yaniyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
comnet mi kaldı :)
turk telekoma iade etmek lazım aslında, mal türk telekomun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 13 Aralık 2024; 10:50:18 > -
90 günlük süreyi geçmişiydiniz. biz 90 gün dolmadığı için sanırım yeni başvuru ile işlem yapılmış o da 840 tl yazıyor sözleşmede. kurulum ücretsiz ama 3 ay sonra kapatırsak ücret alırlar mı bilmiyorum
-
comnetin sayfasında bize gönderin yazıyor sen türk telekoma gönder karar senin
-
Aynen hocam bir problem yaşamadık. Teşekkür ederim.
-
Comnetten gelen ucretsiz 2 ay kampanyasiyla + arkadasini getir birleşiyor mu ?
modem yok bende.
olsada göndermem. bir sürü alacağımız var.
-
kolay kurulum ile ilerleyin kullanıcı adı şifre doğruysa modemi kapatıp 1 dk bekleyin açın olur belki
-
ben de bunu merak ediyorum ama arkadaşını getir kampanyasında sadece 12 ay peşin ödeme kampanyası ile birleştirilebilirsiniz diyor
-
20-25 günlük fiber abonelik taşımamı yapıldı. eski modem ile mi devam ediyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phatron_23 -- 13 Aralık 2024; 11:0:2 > -
Hocam Türknetteki süreci bilmiyorum ama ben 90 gün dolmadan geçiş şeklinde netspeed e geçiş yaptım.
-
bizim arkadaşa da benzer işlem yapmışlar ama yukarda bir arkadaş 25 günlük aboneliği taşıdım yazmış.
-
Benimde bir arkadaşım 1 aylık comnetli onuda fişek hızında taşıdılar turknete ,aynı ildeyiz üstelik ,fakat o fiber ben vdsl hat.
Hocam Türknetteki süreci bilmiyorum ama 90 günü dolmamış sıfırdan oluşturulan comnet aboneliğimi netspeed e geçiş sağlattık bilginize.
Yeni sıfırdan abonelik değil geçiş yaptırdık.
-
bizimki de fiberdi neden taşınmadı acaba? müşteri temsilcisi kafasına göre mi işlem yaptı ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X