Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.449
Cevap
278
Favori
631.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Akşam 6buçukta başvurmuştum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpha9 -- 13 Aralık 2024; 9:57:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • az önce türknet ile konuştum 90 gün dolmadığı için geçiş yapamayacaklarını söylediler. 90 gün dolmadan türknete geçebilen var mı?

• iade kuralı normal koşullarda geçerli. Bireyin keyfi isteği üserine geçiş veya iptal durumu söz konusu değil ki. Hizmetten mahrumiyet söz konusu.

• Turknet geçiş yaptık. Telefonla onay olacak dendi ama kimse aramadı SMS geldi kullanıcı adi ve şifre var. Sorum su Comnet modeminimi kullanmaya devam edeceğiz.. 1 ay içinde gönderin vs diyorlardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bağlantısı yapılan arkadaşlar kesinlikle hız testi yapın. Ben 100 mbps bağlantı yaptırdım ama sistemlerine 35 mbps girmişler, hız testi yapınca gördüm. Müşteri hizmetlerini arayıp düzelttirirdim. Aklınızda bulunsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cancagir06 C kullanıcısına yanıt
    Bunlar bizim parayı da vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkanax X kullanıcısına yanıt

Bende hiç sanmıyorum vereceklerini, BTK'nın olaya el atması lazım, bunlardan lisans kapsamında teminat falan alıyorlar ise, teminatı bozdurup tüketicilerin iadelerini yapmaları gerekiyor diye düşünüyorum.

• atc06 kullanıcısına yanıt

bence comnet düşürmüştü hızları . taşıma yapıldığı için portlardaki hızlar düşük kaldı.

firmadan ses seda yok sanırım . taşıma işlemini ne zamana kadar yapmamız lazım acaba ?

• Arkadaşlar Türknet'e geçirmek için başvuru yaptım 2 ay bedava kampanyası ile ailemin evindeki için de başvuru yaptım ama müşteri hizmetlerine sormayı unuttum arkadaşını getir 1 ay bedava kampanyası bu comnet kampanyası ile birleştirilebiliyor muydu bilen var mı?

• NetGsm internete geçiş yaptım başvurunun ertesi gün açıldı internetim. Sorun yok şuan 260 tl ye geliyor hazirana kadar kod ile.

• Bilginiz olması açısından;

Comnet'ten Turknet'e geçişi biz de tamamladık.

1) Turknet'in web sitesinden comnetozel2024 kodu ile başvurunuzu tamamlayın.

2) Kimlik fotoğrafınızı yüklemeniz gerekiyor.

3) E-devlet'e mobil bankacılık ile girip "Haberleşme" onayını yapmanız lazım.

4) Başvuru normalde bu aşamalar ile tamamlanıyor.

5) SMS ile modem kullanıcı adı şifrenizin gelmesini beklemeden modem ayarlarınızı yapmanızı öneririm, örneğin dün gece başvurmuştuk ayarları hemen yaptık, bu sabaha karşı internet açılmış bile. Henüz sesli onay için aramadılar ve modem bilgilerini içeren SMS'de gelmiş değil.

6) Turknet'in online işlemler sayfasına "şifremi unuttum" diyerek giriş yapın.

7) "Teknik detaylar" sekmesine gelin, "Modem şifre bilgisi" sayfasını açın.

8) Kullanıcı adınız ve şifreniz orada görünüyor.

9) Artık modem arayüze girmeniz gerekiyor. Tarayıcıdan "192.168.1.1" i açmanız lazım. TPlink modemler için kullanıcı adı:admin şifre:admin

10) "Hızlı Kurulum" sayfasını bulup oradan ...@comnet... olan kullanıcı adı ve şifre yerine Turknet'ten aldığınız yeni bilgileri girerek kaydedin.

11) Sonrasında hazır bir şekilde beklemeye geçin, ara ara internetinizi kontrol edin.

• Geçiş için 88 le başlayan hizmet numaramı comnet uygulamadan alıp Netgsm'e taşıdım. 6 ay sabit fiyat garantisi ve 259 TL'ye geldi.

• Predator536 kullanıcısına yanıt

usta ne kadar topladım kuponlardan bayadır paylaşıyorsun

• Deity Kronos kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adı ve şifrenin Turknet'ten SMS'le gönderilmesini beklemeyin. İnternet geleli 4 saat oluyor. Hâlâ SMS gelmedi.

• https://www.btk.gov.tr/uploads/undefined/398-2024-web.pdf

btk uyardı türktelekom kapattı.
    Milletin kafaya göre abonelikleri kapatmasını da haksız bulmuşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiber ise kullanıcı adı ve şifre girmeden mi geldi internet.
    Annemlerin hat için de kurulum tamamlanmış gözüküyor. onlar yapamazlar ondan sordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yucelyucelx -- 13 Aralık 2024; 10:45:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stat12 kullanıcısına yanıt

arkadaşım geçti ama şöyle bir durum oldu. yeni başvuru olarak yaptı sanırım. modemi göndereceksiniz demişler kurulum için pazartesi geleceklermiş

• 180.000 abonesi var deniyor.

Her aboneden 2.000 TL koparsalar (ki koparırlar batmadan 1 hafta önce mesaj gönderip herkese ,kampanya yaptı çakallar herkes ek gün aldı.Benim 4.000 Liram kaldı)360 Milyon eder..

Sağlam tokatladılar piyasayı.

Nitelikli dolandırıcılığa girer bu..

• phatron_23 kullanıcısına yanıt

nereye gönderecekler modemi ?

• Türknet dün başvuru yapmıştım e devlet onay aşamasında iptal etmiştim geçiş dememe rağmen yeni tesis aboneliği ve 840 tl öncül ücret çıkartmışlardı,bugun görüştüm ISS Değişik İle Yeni Abonelik olarak ifadeyi değiştirdiler ve 840 tl lik öncül ödeme bilgisini kaldırmışlar bu şekilde onayladım bende.

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.