< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (620. sayfa)
-
-
harbi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yoo gerçek diyorum banka kart veya havale eft ile alırsan paran kesin gider çünkü senin rızan var ama kredi kartıyla kurtarma şansın var ama bunun da belli bir süresi var
-
Kredi kartının altyapısını veren sistem Mastercard ve VISA'da tüm ödemeler sigortalıdır. Altyapı lisansını bankayan veren firma bu tarz durumlarda müşterinin sorununun çözülmesini ister.
-
İade icin herhangi bir adim atti iz mi harcama itirazi thh falan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ziraat bankası troy kredi kartı/sanal kart üzerinden iade alan var mı?
-
yaz aylarında 2024 temmuz ve ağustosta
hepsiburadanın bankası = HEPSİPAY ile %20 fatura iade kampanyası da varken
comnet peşin 6 ay üst üste alanlar
nasıl harcama itirazı yaptılar acaba?
hepsipaydan comnete ödeme yapanlar var mı aranızda?
comnet hepsipay hesabınıza iade yaptı mı? (ben de yok bişiy)
comnet hepsipay hesaba iade yaparsa
HB boşdurmaz :%20verdiklerini de düşer yani
geri alır sanırım?
var mı tecrübe eden (benim gibi comnetzede) forumdaşlarım?hı?
-
Hepsipay harcama itiraz formunu indirip maille gönderiyorsunuz. Ben göndermistim. Gecen hafta comnet faturalarda iade olarak görünüyor şu an ama birşey yatmadı henüz. İade olursa %20 yi geri alır bence de Hepsiburada.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben işcepten harcama itirazı yaptım. Orada fatura hizmet sonlandırma yazısı ve kalan günleri gösteren ekran resimlerini paylaştım. Thh veya başka bir itiraz yapmadım.
Aynı şekilde banada alacağım tutarını sordular
Ödeme yaptığınız kart hangi logoluydu? Mastercard? Visa? Troy?
-
Visa sanal kredi kartı.
Comnetten gecen ay turknete gecmistim ilk 2 ay ucretsiz oldugu icin. Baska firmaya gececegim fakat ilk sorayim dedim. Baska firmaya gecis yapsam cezai yaptirimi var mi? Veya bu sekilde yapan var mi?
-
3 ay beklemen lazım. Btk kuralı. Ancak onu kapatıp sıfırdan yeni hat alabilirsin.
Bunun kalktığını söylediler firmadan bilgi alabilirsiniz. Comnete geçmiştik 1 hafta sonra batınca turknete geçtik tekrar bu durum comnete mi özeldi yoksa bu kural kalktı mı gerçekten teyit etmek gerek .
Comnet sorunu ile alakalı mağduriyet olmasın diye özel olarak geçiş hakkı verildi.
Hala 3 ay süre geçmesi gerekiyor.
-
iş bank banka kartı, yaklaşık olarak 1800 TL lik kısma harcama itirazı yaptım. 3-4 hafta sonra yaklaşık olarak 900 TL geri ödeme oldu. Ne kesmişler ne biçmişler bilmiyorum. 3000 TL belki fazla ödemem vardı kısım kısım. Ben en çok olan meblağya itiraz ettim.
Zamanında filbox vardı TV platformu, onlar da borçtan kapatmışlardı, ama müşterileri uğraştırmadan herkesin parasını iade ettiler ayrıca kutular da müşteride kalmıştı. Comnetin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MasterCard isim olarak kaldırıldı galiba çünkü benim kart tarihi dolmuştu yenilendi Visa adında yenilenip gönderildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 13 Ocak 2025; 2:39:22 > -
Normal kart olup kredi kartı değilse onu verdiklerine şükret bildiğim banka kartına iade yapmıyorlar
-
Comnet kapanınca başka bir servis sağlayıcıya geçtim birkaç şey düzgün çalışmıyordu, oradan da Turknet'e geçtim 2 hafta sonra. Kalkmış olabilir belki bu durum yada servis sağlayıcıların insafına kalmış.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X