|
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (618. sayfa)
-
-
Çiftlik Bank kurucusu Tosuncuk 'Müşterilerimin paralarını tek tek ödeyeceğim diyor yıllardır. Kepenk kapatmadan birkaç gün önce insalardan yıllık ücretleri peşin alıp, sora şalteri indrinen Comnet yetkilileri de aynısını diyor. Neredesiniz savcılar? Ne farkı var bunlarla Tosuncuk'un? -
şikayet edilmediğinde savcılık inceleme başlatmaz ki hocam.
Herkes dilekce versin gereği yapılır elbet -
En az 150 bin aboneyi mağdur eden bu firma yetkilileri hakkında şikayet olmasa bile kamu davası açılmalıydı. Kaldı ki elbet şikayet eden birileri de olmuştur diye tahmin ediyorum ama soruşturma başlatıldığına dair bir bilgi görmedim... -
Hmm banka neye göre karar verip o parayı yatırmış ki..
Comnet e mi sordular acaba. -
bana sormadıkları kesin -
Verimerkezi hizmetlerine de haciz başlatılmış iddiaları var.
Oradan hizmet alan hosting şirketleri sunucularını hacize uğramadan önce acil şekilde taşımaya başlamış, işler karışık.
-
Yapı Kredi internet şubesinde bize ulaşın bölümüne girin oradan konuyu detaylıca yazın ardından müşteri hizmetlerini arayın durumun aciliyetini bildirin 3-4 gün içinde geri dönüyorlar -
Veri merkezi de Datacasa'ya taşınacakmış. Süreç daha da kötüleşiyor ve halen iadeler yapılmadı.
-
-
Yazının sahibi olarak düzeltme yapayım. 11 Aralıktan itibaren VAE/VDSL hizmetini vermeyi bıraktıktan sonra ellerinde sadece kurumsal aboneler kalmıştı. Barındırma, metro internet, sunucu satışı gibi hizmetler işte. Bu haberde yazdığı gibi barındırma hizmeti alan firmalar Comnet'in Ocak ayında yaşadığı yeni sıkıntıları duyunca hizmetleri daha büyük dert yaşamadan farklı firmalara taşımaya başladılar. Detaylı şekilde zaten yazıyor yazıda.
-
Yanlış alıntı yapmışsın
-
Haberlerde bahsedilmiyor bile bir şekilde örtbas edilecek gibi bu iş
-
1 ay diye biliyorum itiraz süren fatura kesildi mi bitiyor
-
Comnet'in DC tarafıda kapanıyor.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160421178 -
Benim itiraz ödemesi hesaba geçmiş.
2868 tl ödemiştim 2. yıl için, kapandığında 316 gün kalmıştı. 2357 tl iade olmuş. İlk yıl kodla 1 ay hediye kullanmıştım ikinci yılda hiç promosyon kullanmadım hesabıma göre 2482 tl iade olması gerekirdi ama 125 tl nin peşinde koşmayacağım artık. İnş kalanların da ödemesini yaparlar bir an önce. -
Harcama itirazım için Yapı Kredi dönüş yaptı; geriye kalan alacağım tutarı netleştirmemi istediler.
Onu netleştirdikten sonra, kayıt aldılar.
-
Yapı kredi'nin internet sitesi üzerinden harcama itirazı yapılamıyor zaman aşımı ile ilgili siz nasıl yaptınız? -
Müşteri hizmetleri aracılığı ile kayıt aldılar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X