Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.320
Cevap
283
Favori
621.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Ihlamur masrafı desen o da olurdu bak hocam Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• Dostlar selamlar, kalan günlerin iadesi için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: BABA

Dostlar selamlar, kalan günlerin iadesi için nasıl bir yol izlememiz gerekiyor?

Kredi kartıyla ödeme yaptıysan ödeme itirazı yapıp şansını dene

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Aynen Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  örnek rahmetli Sakıp Sabancı kameralara cep içini çıkartıp para yooh derdiComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

• ali guler kullanıcısına yanıt

E müsaade et de kendilerine yapsınlar o kadarComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI Ama tam tersi zenginlerde var ben şahit oldum komşumdu evi çöp ev gibiydi düşün öyle pintiydi ki yer silerim diye çamaşır makinesinin durulama suyunu kovaya doldurup saklardı ve o suyla silerdi leş gibi kokardı evi. Artık hasta ölecek kapıcıya canım döner çekti al şu 3 tl yi döner al demiş dönerci bakmış 5 tl ye çeyrek bile olmaz demiş kapıcı üstünü tamamlayıp almış ölüp gittiler kızı milyoner oldu öyle bir mal çıktı ki aklın şaşarComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    İstisnalar kaideyi bozmaz yaşayan çok güzel paraları eziyor
  • Yurtiçi kargo modem iadesi almıyor arkadaşlar ücreti biz verelim de desek kabul etmiyor. Fİrmanın borcu olduğundan comnet e ait kargo taşımıyorlar. Aras veya mng ile ücretli yollayıp kurtulayım mı ne yapalım. Firma telefon da açmıyor.

• Yeni duyuru

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

aynen üye yaptığım kişinin 2 dairesi 1 yazlığı kafadan var bankadada vardır bir ton parası onun, abi turknete geç başın ağırmasın dedim fazla, adam bana turknet pahalı bana ucuz iss öner dediComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2024; 13:37:46 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim zenginlerin zekatı 2 daire bir yazlık eder

oyle ileri zengin sabancı koctan bahsetmedim zaten bankada 10 milyon+ parası olan daireleri yazlıkları olan tuzu zengin sayılır hali vakti yerinde bankalar üzmüyor onları özellikle para faizdeyse.

zengin diyince paris hilton, elon musk anlamanız sadece garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2024; 13:49:57 >
    Mask mı yapmayın adam bizim ülkeden zengin
    İsmi duyulmamış okadar zengin varki memlekette son 20 yıldır
    Yani kısaca güldür güldürde bir skeç varya zengin fakir işte bizim olayı çok net anlatır

yanlış anlaşıldım herhalde ben öyle holding ortaklık zenginlerden bahsetmedim bankada vadede hatrı sayılır parası olması bile yeterli 5 milyon bile olsa kafi bankanın çekmediği yağ kalmıyor başka bankaya kaçmaman için bankanın 2-3.000 tl yi gözü görmez çerez parasıComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 30 Aralık 2024; 14:4:56 >
    Aynen
  • Comnete attığım maile istinaden aldığım cevabı aşağıda paylaşıyorum. Umarım kısa sürede tüm mağduriyetler giderilebilir.

“Değerli Abonemiz,

12.11.2024 tarihinde başlayan iade sürecimiz devam etmektedir.

Bu süreç, bankalar tarafından belirlenen prosedürler gereği her bir işlem için ayrı ayrı açıklama ve delil sunulmasını zorunlu kılan manuel bir form doldurma yöntemiyle yürütülmektedir. Bu durum, sürecin öngörülenden daha uzun sürmesine sebep olmaktadır.

Ayrıca, hizmetten yararlanılan günlerin iadesi veya yapılmayan ödemelerin talep edilmesi gibi haksız taleplerin değerlendirilmesi ve bu taleplerin hukuk birimimiz tarafından incelenmesi, süreci daha da karmaşık hale getirmekte ve uzatmaktadır.

İade ekibimiz, sürecin en hızlı şekilde tamamlanabilmesi için büyük bir titizlikle çalışmaya devam etmektedir. Hak ettiğiniz iadenizin en kısa sürede tamamlanması için tüm gayretimizle yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Gösterdiğiniz anlayış ve sabır için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,
    Comnet”

• UD57 kullanıcısına yanıt
    Herbir işlem için delil sunulması nedir parayı iade edeceğim ne delili çok su götürür bu iş
    Hukuki detayını bilmiyorum. Kendi aboneliğim ile ilgili gönderdiğim iade talep mailine istinaden bu cevabı vermişler.

Şahsi fikrim ücretsiz tanımlanan günler için, ücret talep eden kullanıcıları ayırmaya çalışıyor olabilirler. Başka bir şey aklıma gelmiyor. Dediğiniz gibi sürecin uzun ve meşakkatli olacağı kesin.

Kimileri referanstan kazandığı günleri bile talep ediyor bunları ödememek için delillendireceklerdir ödeme karşılığı kazanılan günleri.

Buna rağmen günde en az 1000 kişinin iade işlemleri tamamlanmış olmalıydı. Referanstan faydalanmamış kişilerin iadelerinde herhangi bir hesap hatası olmayacağı için seri bir şekilde iadeler yapılabilirdi.

• 
Sayfa: önceki 612613614615616
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.