|
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (616. sayfa)
-
-
Sure uzatmalarda verilen hediye günlerde var .dogum gününde bile hediye yüklediler
-
Olmadı. Alanlar hep ya thh ya da müşteri odaklı bankaların müşterisi. Comnet kendi sorumluluğu gereği henüz kimseye parasını müşteri talep etmeden erken davranıp göndermedi.
-
O zaman THH zamanı geldi demektir, iade alanların formatta dilekçeyi yazıp bombalamak lazım.İade alan arkadaşların emsal göstermek adına dosya no vb pylaşması mümkün olur mu?
-
Paylaşan arkadaş olursa beni de etiketlerse çok sevinirim göndermeye hiç niyetleri yok sanırım, umarım ülkeden kaçmazlar 🥶😶🌫️🥹
-
Aynı bildiriyi comnet uygulamasınada koymuşlar -
Evet öyleymiş, görmemiştim. Kopyala yapıştır bir cevap olmuş. -
iade alan kimse yok sanırım.. msj yayınlamışlar ama pek güven vermiyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ibo3182
iade alan kimse yok sanırım.. msj yayınlamışlar ama pek güven vermiyor..İade alabilenler sadece bankalara harcama itirazı yapanlar. İade yapılıyormuş gibi gözüküyor ancak yapılmıyor halen. Hiçbir itirazda bulunmadan iade alabildim diyen çıkmadı daha. Bankalara yapılan itirazlar müşteriler için olumlu sonuçlar getirdiği için bu itirazları yapmasınlar diye o son duyuruyu yayınladıklarını düşünüyorum.
-
varmı hiç iade alan?
toplamda her şey dahil 6900 tl ödedim. 5500+1400tl ek süre
modem(2125 tl) duruyor hala.
kurulum+aktivasyon (500 tl) yazmışlar.
ve 4 aylık kullanımım var.
tahmini ne kadar iade alırım acaba?
-
Bu firma zaten kafasına göre kullanıcılara hakaret edip çat diye portunu kapatan üyeliği kapatan değilmiydi?
Kapandığı iyi olmuş ama mağdur olan arkadaşlar inş en kısa sürede istediğini alır. Ama bu ülkede çok zor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X