Ekran görüntüsünü bugün aldıysan o gördüğün rakama 16 gün ekle |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (614. sayfa)
-
-
11 Aralıkta almıştım ekran görüntüsünü hocam -
Daha demin modemi iade etmeye Yurtiçi kargoya gittim. Adamların Yurtiçi kargoya bile borcu olduğundan dolayı kargoya almadılar. Şimdi bana cezai işlem başlatırlar mı? Başlatırlarsa adamlarla nasıl kavga etmemi önerirsiniz
-
harcama itirazı hemen sonuçlananlar yağlı banka müşterisi,banka cebinden ödüyor memnun olmayıp bankadan kaçma diye toplu yüksek meblağ paranla.
yoksa açık dolandırılanların bile aylarca kavga dövüş sürüyor parayı almaları youtubede bile şikayet dolu beklemeyin hemen olucak diye yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 27 Aralık 2024; 14:11:39 > -
abonelik numarasını öğrenemedi için iade yapamayan arkadaşım adına yazıyorum , abonelik numaranızı nasıl öğrendiniz daha önce ekran görüntüsü yokmuş hizmetler sayfasından.
-
Abonelik kimin ise onun bilgilerini yazıp gönderin.
Ad soyad
TC
Onlar bulur. -
Hangi kartla ödemiştim acaba. Şimdi bir de ekstreleri kontrol et. -
Şhow haber whatsapp ihbar hattı değil mi bu
-
Pardon yanlış yazmışım..
-
kuveytturk mobil uygulamadan giriş yapıp sol menüden kartlar≥ harcama itirazı
-
Ben yolladım hocam
-
Yağlı müşteri comnet ile mi uğraşıyor?
-
Zenginler pinti olur
-
Hocam sen ya hiç gerçekten zengin biriyle tanışmadın ya da yanlış tanıdın. Gerçek bir zengin her zaman ultra fakir gibi yaşar hayatı. Bunu anlatan bir film bile var, ismi Varyemez. Başrolün adı da "Ragıp Elibol" ama ultra cimri bir karakter soyadının aksine. Benim tanıştığım zenginler de Ragıp Elibol gibi yaşıyordu, ne eksik ne fazla. Mesela Kurtlar Vadisi izledi isen İplikçi Nedim i bilirsin. Bir kuruş parasını vermemek için canını vermeye razıydı her daim :) Oysa ki ultra zengindi o da.
-
Hocam ciddi misiniz? Kargoyu teslim almadılar mı?
-
Hocam yapmayın ben işim icabı çok zengin evinde çalıstım ultra zenginlerde dahil adamın lavabosu 10 00 auro musluğu bin auro mangal yeri ayrı bir mekan memleketin neyi kaliteyse onları yer içerler hikaye zengin pinti olur sana bana pinti kendilerine çok bonkörler -
Hocam onlar filmde olur.
Adamın günlük benzin parası senin yıllık comnete ödediği kadardır. :dd
-
Hocam bu bahsettikleriniz acaba sonradan mı zenginleşmiş yoksa hep mi zenginmiş? Belki bu da bir kıstas olabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X