Ben basvuru yapacakken ariycaklardi aramamislardi sonra btkdan onay vermistim aranmadan acilmisti benimkisi ondan aranmayanlari robot otomatik ariyordur belki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (613. sayfa)
-
-
bildirdikten sonra arandım turknet canlı yetkilisi tarafından. biz aramadık, sahte aranma dediler.
-
Baskasi baskasinin numarasiyla arama yapabilirmiki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve Türknet yine bağlantı kesildi. Geçme düşünceniz varsa geçmeyin. 🤦♂️🤦♂️🤦♂️ 10 günde bu 4. Kez bağlantı kesilmesi
Edit:45 dk sonra düzeldi
Edit 2: 45 dk kadar sonra yine gitti. 20dkdir internet yok🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️😡
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 25 Aralık 2024; 22:26:18 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Comnetten iade alanlar harcama itirazi disinda herhangi baska bir yol izlediler mi
Comnetten önce 4-5 sene belki Türknet kullandım. O zamanlar bu kadar değildi. Gerçi başta 40mbit civarı vdsl son 1-2 sene 100mbit fiber kullanmıştım. Fiyatlardan sonra comnete geçtim şimdi de durum bu.
14 gün olayı ile başka firmaya geçebilir miyim ki? İşin kötüsü diğer hattım da bunlarda. Aktivasyon olmadı modem kapalı diye. Port kaybetmek de istemem diğerinde port yok İstanbulda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne cimeri ne avukatı ne şikayeti. taksim de sallandırılsınlar isterseniz bi de. her şeyi abartmayı ne seviyosunuz ya
benim de ödenmiş kalan günler, ziraattı benim kartı. 90 gün mü ne kalmıştı.
şuanlık turknet iyi gibi. bakalım memnuniyet devam ederse yıllık ödemeyi düşünüyorum turknete.
ama şu konuda haklılar var, kapanacaklarını bildikleri halde millete 600 gün kitleme olayını bilerek yaptılarsa, bu konuda ceza almaları gerek. Ama yine de bunu sizin değil, kamunun yapması lazım. Yani kamu davası olması gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crawlers -- 26 Aralık 2024; 0:10:58 > -
Hocam siz THH'ye veya bankaya başvuru yaptınız mı? Başka bir firmaya geçiş mi yaptınız, yoksa interneti kapattırdınız mı?
Artı bildiğim açıklamada iade tutarı olarak bilgi yazılmalıydı iade falan da yazmıyor, yazan sanal kart sadece
-
bankaya. harcama itirazı oluşturdum kalan günler için. banka ziraat. mobilden yaptım. harcama 01.2024 yılında yapılmıştı. ekstrelerden o tarihe gidip itirazı yaptım.
hizmet vereceği süreyi sordu. ona göre tarihi girdim. 90 gün kadar vardı. iade yapılmış k.kartına.
-
Merhabalar, başvuruyu ne zaman yapmıştınız? Ben de 11 Aralık’ta direkt başvurdum, 17 Aralık’ta işleme alındı diye mesaj geldi ancak her hangi bir sonuç olmadı.
Durumu yazıp eke de dekontu, kapanma duyurusunu ve kalan gün sayımı içeren ekran görüntüsünü vermiştim.
Adamların niyeti iyi değil. Çünkü kayıt açanlara, resmi makamlara şikayet edenlere yatırıyorlar iadeleri. Halbuki herkese istisnasız paralarını aynı şartlarda yatırmaları gerekirdi.
Ben Aktifbank'tan yatırmıştım, banka kartıyla. Sadece kredi kartlarına mı harcama itirazı yapılıyor, debit kartlara olmuyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
harcama itirazlarına cevap biraz geç gelebilir bankadan bankaya değişir. ama size kesinlikle bir cevap verilir. sabırla bekleyin.
başka bir yere başvurmanıza gerek yok.
-
ziraat bankasında böyle bir ayrım yok, kart seçiyorsunuz debit veya kredi kartı, ilgili ay'a gidiyorsunuz ve harcamalarınız çıkıyor. ilgili harcamayı seçip itiraz ediyorsunuz.
diğer bankaları bilemiyorum.
-
Benimki de ziraat bankası. Kaç günde yanıt aldığınızı o yüzden sormuştum :)
Ben de konuyu okuyunca DenizBank üzerinden itirazda bulundum. Olayı anlattan ve faturaları gönderip kalan günlerin iadesini talep ettim.
Ben akbanktan itirazda bulundum, 10 gunu gecti ses seda yok 180 gune kadar suresi var dedi temsilci
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurrunoooo -- 27 Aralık 2024; 0:6:12 >
Enpara dan harcama itirazı yapan var mı?
Fatura tarihim 27.11.2024 6 aylık peşin ödemişim kalan gün sayısında 197 diyor. Ben nasıl hesaplayacağım aga kalan günümü. 180 günden düşmesi gerekmiyor muydu mantıken. THH başvuru yapacağım akabinde Vakıfbanka harcama itirazı için gitmeye çalışacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X