Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (612. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.431
Cevap
278
Favori
629.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu iade değil ki o tarihteki sizin ödediğiniz rakam değil mi? Ben öyle anladım.

• WDMDC W kullanıcısına yanıt
    Evet Ftth. Fixnetten tekrar sorguladım onaylamak için.

Alabileceğiniz Hız: 1000 Mbps
    Altyapı: Eve Kadar Fiber (FTTH)

Geçen hafta salı gecesi gitti pazartesi bağlatmıştım. 3-4 gün sonra yine gece gitti. Hafta sonu da öğleden sonra gitti tekrar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DasheriM kullanıcısına yanıt

Bende de geçen hafta gece iki kere, dediğiniz gibi bir de öğlen gitti. Santral tarafındaki OLT'lerde (ONT'lere sinyal veren donanım-cihaz)'larda güncelleme yaptılar, smste gelmişti (Telekom kullanıyorum) Muhtemelen bundan kaynaklı sizinki de. Gece internet gittiğinde ONT'nin LOSS ışığı yanıp söndü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bankası 2 hafta oldu harcama itirazı yapalı dönen olmadı daha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt

Ben de beklemedeyim.

• WDMDC W kullanıcısına yanıt
    Ontye dikkat etmedim routerin ışığı kırmızıya dönmüştü. Ayarlarından bakınca da kullanıcı şifre hatası diyordu. Herhalde dediğiniz olay oldu. Umarım bir daha böyle uzun kesintiler olmaz.

• Harcama itirazı yurtdışından açık dolandırılan blldiklerimde bile kavga gürültü bir ton uğraşma iile aylarca sürdü.

çok aylarca önce çekilen parası hemen yatanların yağlı müşteri olduğunu düşünüyorum banka memnuniyet adında kendi cebinden veriyor parayı, prinç gelen yerden bulguru esirgemiyorlar hesabı yani.

herkese olucak birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Aralık 2024; 15:39:25 >
  • Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Enparadan mesaj yeni geldi

• Diğer aboneliğim içinde iade gelmiş. Bunu da Vakıfbank'dan ödemiştim.

Bu arada benim hesapladığımdan rakamlar daha fazla idi. Ben bedava günleri de hesaplamıştım. Bedava günleri çıkarınca yeniden hesapladım. Tutarlar birebir doğru olarak yatmış gözüküyor.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
  • İkinci fotoğrafa bakarsanız bakiye - ile başlıyor yani iade. Sanırım 18 Aralık'ta iptal olan portlar için tam iade sağladılar.

Geçiş yaptığım abonelik için henüz iade almış değilim.

• LonedLy L kullanıcısına yanıt

Tamam da dostum iade tarihinin güncel olması lazım. Bende 23.12.2024 tarihli mesela senin bir yanlışın olmasın. İyi kontrol et derim.

• DasheriM kullanıcısına yanıt
    Türknet te malesef aynı sorunları bende yaşıyorum.

Artı olarak

Instagram reelsler donuyormuş. Bir iki DNS denedim olmamış bu DNS ile çözülür sanıyorum.

Benim için asıl öenmlisi YouTube dan daimi kullandığım programla video indiremiyorum.

Vpn ile bağlanınca sorun yok ama.

• morphine84 M kullanıcısına yanıt
    Reels lerde Sorun yaşamadım ama dns sorunu yaşıyorum arada. Adguard dns kullanıyorum geçen gün 2 gün boyunca eksisozluk.com çalışmadı. Dün düzeldi. Türknetten mi yoksa adguard dns ten mi bilmiyorum. Netgsme geçenler ping sorunu hız sorunu yaşıyor diye Türknet seçtim pek iyi olmadı.

• Türknet harbiden zorluyor speedtestte bir sıkıntı yok ama bazen sorunsuz kullandığım uygulamalar da sıkıntı yaşıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cancagir06 C kullanıcısına yanıt

Vakıfbank'tan ödeme itirazı yapmış mıydınız? Geçiş mi oldu yoksa kapattırdınız mı?

• Efe R.A. E kullanıcısına yanıt

Geçiş yaptım. Vakıfbankta İtiraz yapmadım.

• comnetten turknete geçip, aktivasyonu vs. her şeyi tamamlamıştım.

biraz önce bir robot tarafından 0850 288 8080 yani turknetin numarasından arandım. comnetten turknete geçiş yaptığınızı onaylamak için arıyoruz vs gibi konuşmalar yaptı.

tcnin son 3 numarasını isteyip geçişi onaylıyorsanız onaylıyorum demelisiniz falan dedi. ben anlamadığım için onaylıyorum demedim, robot reddedilmiştir dedi.

durumu turknete bildirdim, bizim tarafımızdan aranmadınız dediler.

dolandırıcılar da olsa ne elde etmeye çalıştılar anlamadım.

başka böyle bir olay başına gelen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitteteke -- 25 Aralık 2024; 19:3:32 >
  • mitteteke M kullanıcısına yanıt

Simdi benide aradilar dostum ama bende killandim kapattim ama numara turknetin numarasiydi

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

ya turknet müşteri temsilcisinin haberi yok, ya da büyük bir sıkıntı var

• 
Sayfa: önceki 610611612613614
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.