Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
12.345
Cevap
283
Favori
622.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
38. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Beni de aradılar tc nin son 3 hanesi girdim onaylıyorum dedim ama işlem red edildi dedi o kısmını anlamadım.. MH ye ulaşmakta mesele bakalım ne olacak..
  • elel E kullanıcısına yanıt

Benim 2 arkadaşta onaylıyorum demesine rağmen reddildi demiş sesli yanıt. Gelen arama fake değil bu arada Turknet'in kendisi SMS atmış. Muhtemelen reddildi olması pek sıkıntı yaratacak bir durum değil, hala kullanıyorlar. Birşey olsaydı zaten Turknet arardı tekrardan.

• WDMDC W kullanıcısına yanıt
    Bekleyip görelim bakalım ne olacak..
  • elel E kullanıcısına yanıt

Ayni benide aradilar reddedildi dedi

• Belki iade alırsınız ama baya uzun sürer yada üstü kapatılabilir burası tr  birde bu olay ana habere taşındı mı? ben hiç denk gelmedim, şayet hiç bahsi geçmediyse bu da sıkıntı 

• Turknet arıyor dolandırıcılık değil sesli onay verdim.

Değerli TurkNet'li, Hizmet aktivasyon işlemlerinizin tamamlanabilmesi için yasal zorunluluk gereği kısa bir teyit araması yapılacaktır. Bu amaçla, 0850 288 80 80 numarasından sizi arayıp kimliğinizin son 3 hanesi tuşlayarak sesli yanıt sistemi üzerinden hizmetinizle ilgili bilgiler verildikten sonra, onayınızı almak için “Onaylıyorum” demeniz yeterli olacaktır.
  • Arkadaşlar harcama itirazı olumlu sonuçlananlar paranız ne zaman yatıyor?
  • darkph0bia kullanıcısına yanıt

Sistemsel problem var, red olarak algılıyor. Telefonla ulaşmak imkansız olduğu için TurkNet tarafına bir şekilde talep ile bilgi aldım, kampanya ve geçiş onayını yaptılar.

Sorun teşkil etmiyor şuan için, en azından otomatik onay için bir menü yapılabilirdi...

• ykb itirazımı bile almıyor ağustos 2024 te ödemiştim. sanal kart mı sebep bilmiyorum ama web şubeden girip harcamayı seçtikten sonraki adımda kırmızı gösterip itiraz yapılamaz diyor. kafayı yiyeceğim
    en yakın yıllık ödeme buydu birde . öncesi enparada . ona hiç ümidim yok zaten .
  • Hahahah 1 gün bile kullanmadığım 6 aylık uzattığım vdsl paketim 1314tl ödemişim bana yatan 482tl. İş bankası itirazı yapmış 12 aralıkta bugün olumlu sonuçlandı. Yatırdıkları bu kıçı kırık para da 1 saat önce yatmış. Bakalım bir de 2388tl lik fatura 1 senelik o ne kadar yatacak. Adiler
  • caraxesss C kullanıcısına yanıt
    Abonelik ücretini düşüyor galiba sadece kendi internet bedelini ödüyor.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Neyin abonelik ücreti anlayamadım
    11 aralikta isbank itiraz ettim, hala degerlendirmede
  • codred kullanıcısına yanıt

Sanal kartla ilgisi yok zaten sanal kartın asıl karta bağlı tek farkı harcama limitini sen belirleyip harcıyorsun. Kısaca her banka bu itirazı kabul etmiyor yada yukardan uyarıldılar iade etmeyin diye 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ocak 2025; 1:37:22 >
    Taşıma değil de ilk abonelik yaptırdıniz ise içinde abonelik ücreti de oluyor ya onu düşüyor.

Ama sadece toplu aylık uzatma ücreti ödediniz ise size dönen para komedi.

Bu iş toplu davalara kadar gidecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nymn82

Ben şimdi işcep uygulamadan harcama itirazında bulundum.
    2868 tl ödemişim 7 ekimde.
    Kredi kartı ekstresi
    Commet faturası
    Kalan günleri gösteren resim
    Ve hizmet sonlandırma resmi ekledim
    Kayıt alınmıştır dedi. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
    Bugün işbankası dönüş yaptı olumlu sonuçlanmış, detayda işyeri tarafından kartınıza iade edilmiştir diyor. Gerçi daha hesaba geçmedi galiba göremedim kart hareketlerinde ama sonuçlanmış olması iyi oldu. İşlemlerde tamamı gibi görünüyor ama hesaba geçtiğinde belli olur artık tamamı mı yoksa kullanılmayan mı.
  • Comnet iade edecek mi? İade edecek sekilde aciklama yapmisti ama 1 ay olacak var mi gelisme?
  • arkadaşlar 3 adet hizmetim vardı...ikisini taşıdım...sonuncusunu taşımak için uygulamay girdim ama hizmet numaram görünmüyor...nasıl taşıyacağım?

• capt.onur C kullanıcısına yanıt

Maillerinize bakın, belki fatura veya abonelik hizmeti ile ilgili gelen onay mailleri varsa onların içerisinde yazabilir.

• maillerde yok...e devlette de görünmüyor...hizmeti kapatmışlar....

• 
Sayfa: önceki 614615616617618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.