|
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (617. sayfa)
-
-
Benim 2 arkadaşta onaylıyorum demesine rağmen reddildi demiş sesli yanıt. Gelen arama fake değil bu arada Turknet'in kendisi SMS atmış. Muhtemelen reddildi olması pek sıkıntı yaratacak bir durum değil, hala kullanıyorlar. Birşey olsaydı zaten Turknet arardı tekrardan.
-
Bekleyip görelim bakalım ne olacak.. -
Ayni benide aradilar reddedildi dedi
-
Belki iade alırsınız ama baya uzun sürer yada üstü kapatılabilir burası tr birde bu olay ana habere taşındı mı? ben hiç denk gelmedim, şayet hiç bahsi geçmediyse bu da sıkıntı
-
Turknet arıyor dolandırıcılık değil sesli onay verdim.
Değerli TurkNet'li, Hizmet aktivasyon işlemlerinizin tamamlanabilmesi için yasal zorunluluk gereği kısa bir teyit araması yapılacaktır. Bu amaçla, 0850 288 80 80 numarasından sizi arayıp kimliğinizin son 3 hanesi tuşlayarak sesli yanıt sistemi üzerinden hizmetinizle ilgili bilgiler verildikten sonra, onayınızı almak için “Onaylıyorum” demeniz yeterli olacaktır. -
Arkadaşlar harcama itirazı olumlu sonuçlananlar paranız ne zaman yatıyor? -
Sistemsel problem var, red olarak algılıyor. Telefonla ulaşmak imkansız olduğu için TurkNet tarafına bir şekilde talep ile bilgi aldım, kampanya ve geçiş onayını yaptılar.
Sorun teşkil etmiyor şuan için, en azından otomatik onay için bir menü yapılabilirdi...
-
ykb itirazımı bile almıyor ağustos 2024 te ödemiştim. sanal kart mı sebep bilmiyorum ama web şubeden girip harcamayı seçtikten sonraki adımda kırmızı gösterip itiraz yapılamaz diyor. kafayı yiyeceğim
en yakın yıllık ödeme buydu birde . öncesi enparada . ona hiç ümidim yok zaten . -
Hahahah 1 gün bile kullanmadığım 6 aylık uzattığım vdsl paketim 1314tl ödemişim bana yatan 482tl. İş bankası itirazı yapmış 12 aralıkta bugün olumlu sonuçlandı. Yatırdıkları bu kıçı kırık para da 1 saat önce yatmış. Bakalım bir de 2388tl lik fatura 1 senelik o ne kadar yatacak. Adiler -
Abonelik ücretini düşüyor galiba sadece kendi internet bedelini ödüyor. -
Neyin abonelik ücreti anlayamadım -
11 aralikta isbank itiraz ettim, hala degerlendirmede -
Sanal kartla ilgisi yok zaten sanal kartın asıl karta bağlı tek farkı harcama limitini sen belirleyip harcıyorsun. Kısaca her banka bu itirazı kabul etmiyor yada yukardan uyarıldılar iade etmeyin diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Ocak 2025; 1:37:22 > -
Taşıma değil de ilk abonelik yaptırdıniz ise içinde abonelik ücreti de oluyor ya onu düşüyor.
Ama sadece toplu aylık uzatma ücreti ödediniz ise size dönen para komedi.
Bu iş toplu davalara kadar gidecektir. -
Bugün işbankası dönüş yaptı olumlu sonuçlanmış, detayda işyeri tarafından kartınıza iade edilmiştir diyor. Gerçi daha hesaba geçmedi galiba göremedim kart hareketlerinde ama sonuçlanmış olması iyi oldu. İşlemlerde tamamı gibi görünüyor ama hesaba geçtiğinde belli olur artık tamamı mı yoksa kullanılmayan mı.quote:
Orijinalden alıntı: nymn82
Ben şimdi işcep uygulamadan harcama itirazında bulundum.
2868 tl ödemişim 7 ekimde.
Kredi kartı ekstresi
Commet faturası
Kalan günleri gösteren resim
Ve hizmet sonlandırma resmi ekledim
Kayıt alınmıştır dedi. Bakalım nasıl sonuçlanacak. -
Comnet iade edecek mi? İade edecek sekilde aciklama yapmisti ama 1 ay olacak var mi gelisme? -
arkadaşlar 3 adet hizmetim vardı...ikisini taşıdım...sonuncusunu taşımak için uygulamay girdim ama hizmet numaram görünmüyor...nasıl taşıyacağım?
-
Maillerinize bakın, belki fatura veya abonelik hizmeti ile ilgili gelen onay mailleri varsa onların içerisinde yazabilir.
-
maillerde yok...e devlette de görünmüyor...hizmeti kapatmışlar....
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X