|
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (619. sayfa)
-
-
THH,ne başvurdum 3 hafta önce savunması istenmiş sadece başka bir durum yok şuan için -
Thh süreci biraz zaman alıyor ne yazıkki. Savunması alındıysa komisyon toplanıp karar verecek, sonrasında tebliğ edilecek falan bunlar süreci uzatıyor. Ama sonuçta haklılığımız ortada olduğu için sonucun olumsuz olma ihtimalini düşünmüyorum. İşin saçmalığı paramızı iade etse daha az zarar görecekken, THH üzerinden birde kaybettiği her işlem için masraf ödemek zorunda kalacaklar. Ama kime ne anlatıyorsun ki. -
boyle tip orta küçük firmalar thh takmıyor kazansanda.
senin icrala avukata para gömmeyeceğini bildikleri için rahatlar.
bir çok kişi üstüne soğuk su içecek firma ödeme yapmazsa.
-
Tabi ki denemek lazım THH de bozdu bu devirde ama umarım sonuç lehine olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Ocak 2025; 17:25:5 > -
Parası olan ilamsız icra takibi başlatarak da alacağını alabilir 7 gün içinde borçlunun itiraz süresi var çok kısa sürede iadelerini alabilirler. İtiraz edilmezse doğrudan haciz işlemleri başlatılır.
THH başvuruları biraz uzun, avukatsız ve yargı gideri olmadan işler süreç. Karar çıktığında icra takibi başlatılabilir. Takmama gibi bir lüks yok. İcra takibi başladığında alacakların ifasında faiz işletilir. 3k alacağın varsa 5k alırsın hiçbir hak kaybınız olmaz. Firma ödeme yapmazsa yerine bir modem veya sunuculardan birer ryzen işlemci tedarik eder helalleşiriz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 8 Ocak 2025; 17:37:12 > -
ben çevremdekiler büyük prestijli firmalar hariç hiç biri alamadı avukata yönlendiriyorlar,avukatlarında gözü aç bir dosyayı 10.000 tl den açıyor.
insanlar alıcağından vazgeçiyor haliyle mağduriyet çok son zamanlarda.
-
Herkesin kendi tercihi tabi fakat su içecek diye birşey yok. Uğraşmak isteyen için kanun bir şekilde işliyor. -
Umarım yanılmam, fakat haklı olduğumuz bir durumda kaybedeceğimizi düşünmüyorum -
Türkiye de yaşadığını unutuyorsun -
İşte orası meçhul arkadaşın dediği gibi burası tr
-
Yok gayet iyi biliyorum. -
İşte o yüzden bende umarım dedim -
1314 tl 6 ay uzatmıştım 172 günüm vardı 3-5 gün önce mobil şubeden itiraz ettim Kuveyt Türk bugün +1314 tl olarak beklemede görünüyor hesap kesim tarihinde yada 1-2 güne hesaba düşer diye düşünüyorum
Hesap bilgileri fatura ve hizmet aldığıma dair belgeleri attım bankaya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoby -- 9 Ocak 2025; 19:21:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X