Arkadaşlar merhaba, 600-700 YTL bütçe ile compact bir makine almak istiyorum. Aklımda olan modeller Nikon S7-S8, Canon İxus 70 ve Sony T9.. Benim için önemli olan gündüzleri ve özellikle düşük ışıkta (akşam ev ortamında) nispeten kaliteli çekim yapması ve titreşim azaltma özelliğinin kaliteli olması. Onun dışında incelik, görünüm, vb özelliklerde 2. derece öncelikli olarak belirleyici olacak.
Video çekimi, LCD ekran büyüklüğü (2.5 inch'den küçük olmamak kaydı ile!!) çok önemli değil.
Bu bağlamda yukarıdaki modellerden ya da benzer başka modellerden öneri yapabilecek olan varsa sevinirim.
Forumda gördüğüm kadarıyla genelde 1000 YTL ve üzeri fiyatlı pro makineler ya da 300 ytl limitli bütçe makineleri üzerine yorumlar yapılıyor.. Yukarıda yazdığım yardım talebine cevap gelmeyinde bugün gidip Nikon S8 aldım... Aslında Canon Ixus 75 ile arasında gidip geldim ama hem fiyatının 100 YTL udaha ucuz olması hemde görünümünün daha şık olması sebebiyle Nikon'da karar kıldım. Ev ortamındaki ilk çekimlerde izlenimlerim çok olumlu değil. Ama biraz kurcalamk lazım tabii.. Forumda bu makine kullanıcıları varsa izlenimlerini paylaşmak isterim.
Hayırlı olsun. Artık anlatırsın düşüncelerini, tanıyalım makineyi.
yardım lütfennn Ixus 900 ti türkçe kullanma kılavuzu olan varsa mail yada kargo (ücret alıcı) yada ulaşabileceğim bir site =? birde türkiyede yazılım yüklemesi ile makinanın menüsüne türkçe ekleyebilirmiyiz bilgi verirseniz çok teşekkür ederim hoşçakalın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme