Şimdi Ara

Compakt dan Dslr a geçmek ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar normalde çok fotoğraf çeken birisi değilim fakat bir dslr makina aldığım taktirde bu merakın hortlayacağını düşünüyorum. Geçenlerde mediamakt da nikon p 3000 modelinin 900 tl ye düştüğünü gördüm. bu fiyata başka dslr bulabilir miyim? Bu bende geçici bir merak olabilir mi?

• bu fıyata canon 400d kit, yada nıkond80 body bulabilirsiniz(2. el). ikisini de kullandım, baslangıç için ideal makinelerdir, tavsiye ederim. fotoğrafı işin içine girdikçe sevebilirsiniz, deklanşöre basmak çok eğlenceli bir iştir.
  • İlk makinam olacağı için Sıfır olmasını istiyorum ama sırf yeni olsun diye de vasat bi makina olmasını istemem :)
  • Yurtdışından getirtebilme imkanınız varsa Pentax K-r veya K-x önerebilirim size.
  • Arkadaşımda 1500 tl ye aldığı Canon 400 D makina vardı çektiği fotoğrafları birtürlü beğenmezdim..Merak ettiğim acaba çekim tekniğinden midir? lenslerden midir? çünkü benim kompakt Kodak ım bile ondan çok daha canlı fotoğraflar çekiyordu.. BU kadar pahalı makinalar kompaktı geçemiycekse dslr ne anlamı kalıyor?
  • Ya arkadaşınızdan ya da sizin teknik bilgi noksanlığınızdan olabilir; belki de beğendiğiniz fotoğraflar fazla saturasyondan boğulmuş bi halde? Bilemem, belki de dediğiniz gibi arkadaşınızdan kaynaklanıyordur. Karşılaştırmak bile saçma olur çünkü segmentleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.