Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (308. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
46
Favori
232.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna ukf geldiği zaman denge felan kalmadı o zamandan beri batırıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

Oyunda denge az çok varda, ama ingilizler gerçekten çok saçma :)

noldu britler en son bıraktığımda 1v1de oynanmıyordu bile.
  • furkan3191 kullanıcısına yanıt
    ne fark eder ki? ukf nin saçma bir tasarıma sahip olduğu gerçeğini değiştirmez. Çeşitli buff lar geldi 1v1 için. çeşitli nerfler geldi 2v2 ve üstü için. ama yine de saçma.
  • Beyler oyunu oynamak için internet şart mı
    İnternet olmadan oynayabilir miyiz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoodBye SkuLL G kullanıcısına yanıt
    Bilgisayara karşı çevrimdışı oynayabilirsin. Ayrıca tek oyunculu görevleri de var.
  • Bazı bulletinler mesela hem rifflemen hem volks ların accuracy ini arttırıyor. Bu aynı oyunda 2 tarafa da mı etki ediyor yani?

• Blackkan kullanıcısına yanıt
    Hayır. O oyunda OKW seçersen volklara etki eder, USF seçersen riflemanlara.
  • GoodBye SkuLL G kullanıcısına yanıt
    Tek başına oynayabilirsin ancak loot puanı kazanamazsın ve doğal olarak komutan, bulletin gibi içerik kazanamazsın.
  • Yeni bilgisayar alıpta oyunu rahatça oynamak için sabırsızlanıyorum şuan 410m var grafikleri mario seviyesine düşürünce ancak oynanıyor neyin ne olduğu belli olmuyor
    Ama şuradaki yorumları okuyunca oyunun batmış olduğunu anlamak pek zor olmuyor gerçekten durum o kadar kötü mü ?
  • Kendiniz test edin. Oyunu oynamayıp, burada oyun bitik nutukları atan kişiler var. Zamanında Coh1 'in kemik oyuncusu olduğu kadar kemik oyuncusu var şu anda Coh2 nin. Coh1 için bitik dememeyi kenara koyun, efsane deniliyor oyuna.
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Oyun linux kullananları sadece linux ile mi eşleştiriyor yoksa online de oda açanlar benim gibi düşük seviyeli çaylaklar odaya gelmesin diye bize görünmez kıldığından mı bilmiyorum ama çoğu zaman 1 oda bazen hiç oda olmuyor oyunda sanırım windows için durum farklı.
    Coh1 i çok severek oynardım sonra elime para geçti ve steam ile tanıştım baktım 2 mi alsam 1 mi 2 aldım ama malum ekran kartı yüzünden zevk vermiyor şimdilik kenarda duruyor zaten 1. oyunun linux desteği yok
  • Google da hızlıca bi baktım da cross platform desteklemediği yazıyor her yerde. Zaten oyuncu havuzu az olan bir oyun. windows dışındaki platformlarda oyuncu sıkıntısı çok büyük olur.
  • Oyun hakkinda baya teknik terim kullanmissiniz.oyunu alip baslamak istiyordum ama baya bi korktum sizin yorumlari okuyunca.camping modu zormudur ana oyunun.en son red alert 1 ve star craft 1 age of 1 oynamisligim var.su andada yeni yeni age of 3 oynamaya basladim.sizce alayimmi oyunu keyif alabilirmiyim oyundan.

• win34 W kullanıcısına yanıt
    Alt tarafı bir oyun, Steam den al beğenmezsen iade edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: win34

Oyun hakkinda baya teknik terim kullanmissiniz.oyunu alip baslamak istiyordum ama baya bi korktum sizin yorumlari okuyunca.camping modu zormudur ana oyunun.en son red alert 1 ve star craft 1 age of 1 oynamisligim var.su andada yeni yeni age of 3 oynamaya basladim.sizce alayimmi oyunu keyif alabilirmiyim oyundan.

rts seven adamın bu oyunu sevmeme ihtimali yok bence. Sıkıntı, artık oyunun oyun tarafını unutup tamamen yenme hırsı üzerine olan mücadeleci platformda yaşanan ve hırslı insanları çileden çıkartan bazı hata ve dengesizlikler. Oyun olarak şuanda bence en iyi rtsdir, rts seviyorum diyenin kesinlikle denemesi gerekiyor ene azından.
  • Deneyelim bakalim

• abi iyi demişsin de rtslerde denge olmak zorundadır.hırsla alakası yok bunun.ayrıca şuan en büyük kitleye sahip rts starcraft 2 dir.rtsler malesef ölüyor.coh2 de oldukça güzel ama keşke şu denge işini bi oturtabilseler o zaman mükemmel olur.çünkü ben hiçbir rtsde böyle güzel atmosfer görmedim coh2 bunu çok iyi yapıyor.
  • Renegade Havoc R kullanıcısına yanıt
    Steam de iade islemi oluyomu

• win34 W kullanıcısına yanıt
    En fazla 2 saat oynama süresi ve 2 haftayı geçmezsen iade edebilirsin.
  • yine bir ukf virali daha.bugün bi arkadaşla 2v2 atıyoduk olanların hepsini anlatmayacağım.30.dkye kadar bizim üstünlüğümüz devam etti.karşıda 2 ukf var.bi şekilde tuttuk yerleri tank bastık bir sürü hatta tiger ace imiz dahi vardı puanda da öndeydik.ormanlı harita var ya ortaya herifler yığınak yapmaya çalışıyolar farkındayız ama 1-2 binayı alıyoruz sonra çekilmek zorunda kalıyoruz tankları anti tankları var.adamlar ortaya bi güzel oturdular.4 tane falan panther vardı tiger ace panzerler askerler roket atan araçlar.ama ortaya giremedik denediğimizde de 1-2 tane tank kaldı sonra da yenildik.2 ukfyi wehrmacht imkanlarıyla yenmenin imkanı yok mudur ? ukf op mu yoksa ben mi abarttım size soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.