Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (309. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
46
Favori
232.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ukf zaten op takım oyunlarında bunu tartışmıcam.

Ancak 2 tane ufk ye karşı ostheer ile ferdinand, okw ile jaghTiger düşünülebilir. gerek mevzileri gerekse firefly ve churchill leri temizlemek sorun olmaz. Sadece cromwell, comet sıkıntı olabilir. Onları da diğer arkadaşın panther i tutabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 25 Ağustos 2016; 20:04:09 >
  • Beyler oyunu almistim daha evvel ama öğrenemeden biraktim yeniden başlamak istiyorum ama dlc yok sadece oyun dlcleri almam gerekiyor mu alsam daha iyi mi olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzmirli Samuray kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey alman gerekmiyor. Ama diğer orduları alırsan iyi olur. Çünkü sahip olmadığın/oynamadığın ordu her zaman gözüne aşırı güçlü gözükür. Her orduya sahip ol ki, hepsiyle oyna, hepsinin avantajını ve dezavantajını keşfet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 25 Ağustos 2016; 20:46:37 >
  • pplhntr P kullanıcısına yanıt
    Peki dlcler ne kadar tutar. İndirimle nerden alabilirim.

Steamde her fırsatta %66 veya %75 indirime giriyor tüm içerikler. Mağaza fiyatını toplayıp %66 indirin. Çok makul bir fiyata geliyor.
    "Mağaza fiyatını toplayıp %66 indirin" tam anlamadım indirimi mi bekleyeyim. bide hangi dlcleri alayım baya dlc var
    Ana oyuna sahip olduğunu varsayıyorum. Demek istediğim ise şu;

The Western Front Armies (Amerikan ve oberkomando ordusu) mağaza fiyatı; 31 lira
    The British Forces (İngiliz ordusu) mağaza fiyatı; 21 lira

Mağaza fiyatlarını toplarsan ==> 52 lira.
    52'ye %66 indirim uygularsan ==> 17 lira.

En kötü ihtimalle ilk indirimde 17 liraya 3 ek orduyu satın alabilirsin.
    Sağ olasin. company of heroes 2 ardennes assault nedir peki?

• Hocam iyi dediniz ama herhangi bir tankla girilcek halde degildi cometler cromwell ler fink atiyor zaten.bir de normal top ve top atan mevziden de var gir girebilirsen.bir de infantry var antitank panthere arkadan geldimi hic sansi kalmiyo.acikcasi oyundan baya sogudum bu atmosfer deki bir oyunun boyle bok edilmesi uzdu beni.umarim en kisa zamanda ayar cekerler.

• quote:

Orijinalden alıntı: .BraveHeart.

Hocam iyi dediniz ama herhangi bir tankla girilcek halde degildi cometler cromwell ler fink atiyor zaten.bir de normal top ve top atan mevziden de var gir girebilirsen.bir de infantry var antitank panthere arkadan geldimi hic sansi kalmiyo.acikcasi oyundan baya sogudum bu atmosfer deki bir oyunun boyle bok edilmesi uzdu beni.umarim en kisa zamanda ayar cekerler.

E 2 yıldız sizde değil miydi? bekleseydiniz alırdınız. Yoksa 2 yıldızadamı kuruldular? Ona izin vermemek gerekti, yeterince gücünüzde varmış sanırım. Ama uzaktan oynamışsınız sanırım, geride birimleri toplayıp savaştırıp geri çekmek gibi. Hattı daha ileride tutarsanız kolay yerleşemezler.

UK'ye karşı defansif oynamak ancak 2 yıldızı sağlama almak şeklinde olur yoksa saçma olur. Çünkü daha iyi defans yapabilen bir ordu var karşında sizinde yapmanız verimsiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 25 Ağustos 2016; 23:19:06 >

• .BraveHeart. . kullanıcısına yanıt
    Dostum zaten adamlarin mevzilerine girmemek icin elefant veya jaghTiger (oyundaki en uzun menzilli silah) kullanmaniz gerekiyor. Uzaktan taciz ede ede, onlari harekete zorlucaksin. Çöküp bekleyemicekler. Hakerekete gecen crom veya cometleri de kendi alanina panther ile sokmucaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 26 Ağustos 2016; 12:24:50 >
  • Bu İngilizlerin tankları ABD ve Sovyetlerden daha mı sağlam bana mı öyle geliyor ?

Birde Wermacht seçtiğimde Tiger Ace üretemiyorum acaba neden ? OKW'de de tank doktrini seçmezsem çağıramıyorum.

Ayrıca aynı anda iki tane tiger üretebilen var mı ?

Bir de neden hiç bir ünite de heavy tank üretemiyorum ? KV veya IS gibi ? doktrinlerden bahsetmiyorum.

Çok soru sordum kusura bakmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozua

Bu İngilizlerin tankları ABD ve Sovyetlerden daha mı sağlam bana mı öyle geliyor ?

Birde Wermacht seçtiğimde Tiger Ace üretemiyorum acaba neden ? OKW'de de tank doktrini seçmezsem çağıramıyorum.

Bir de neden hiç bir ünite de heavy tank üretemiyorum ? KV veya IS gibi ? doktrinlerden bahsetmiyorum.

İngiliz tanklari zirh olarak cok da farkli degil ancak diger tanklara gore cok seri.Tiger ace komutani secersen cagirabilirsin ve birden fazla heavy tank uretebilemiyo.is2 ve kvde,tiger ace gibi komutanla cagriliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya bu oyunda ne zaman bir multi maça girsem oyun y haritası otomatik yüklenmiyor sebebini bilen var mı kafayı üşütttürecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozua

Bu İngilizlerin tankları ABD ve Sovyetlerden daha mı sağlam bana mı öyle geliyor ?

hocam kendi görüşlerimi yazayım yanlış olabilir.şu ana kdarki tecrübeme dayanarak.
    ingilizlerin defansı çok iyi.tankları zırh açısından çok iyi ama topları sanki okw'den daha zayıf gibi.
    defansını aşmanın yolunu kendim için şöyle buldum.wehrmacht için:scope özelliği olan bir komutan seçin ve herhangi bir aracı at'nin yanına konumlandırın.böylece at'nizin menzili tam kapasitede kullanabilirsiniz tabi arazi koşulları da önemli.
    normalde at'ler ingilizlerin yerleşik bir topu var onu göremiyor böyle yapınca görüyor işin iyi yanı wehrmacht'ın topunun menzili ingilizlkerişn yerleşik topunun menzilinden daha uzak onun için 2 at ile işini bitirebilrisiiz.ama bu esnada mortar ile saldırı yemeniz yüksek ihitimal.ona dkkat etmek gerekiyor.bunu yaparken 1-2 mortar üretin ki karşılık verebilesiniz.
    tankı içinse 2-3 panzer granidiers ile bir de yanında tankınız varsa (en azından panzer 4) 1 tane churchil veyua ismini tam olarak bilmediğim heavy tanklarını alabiliyorsunuz.

• Döndüm. Değişiklikler gına getirmişti ama bir kaç haftadır yine deli gibi oynuyoruz.

Sturmtiger'a otomatik dolum getirin be kardeşim
  • company of heroes var bende hiç oynamadım. Daha önce generals ve red alert falan oynardık. Şimdi bu oyunu öğrenmeye başlayacağım direkt satın mı alayım yoksa 1den başlayıp kendimi geliştirip sonra mı para vereyim :) Bir de öğrenmek için tavsiyeniz var mı ?
  • FieSTaA kullanıcısına yanıt
    Senaryo seviyorsanız, 1 in senaryosunu oynayıp 2 ye geçebilirsiniz. Özellikle senaryo tercihiniz değilse, direkt 2'den giriş yapın. Oyunu öğrenmek için önerdiğim bir yol var. örneğin; bir ordu ile kolay bilgisayara karşı oynayın yenene kadar. Yendikten sonra diğer orduya geçin. Onunla da yenince diğerine. Tüm ordularla yendikten sonra bir kademe üst bilgisayara karşı oynamaya başlayın. Yine yendikçe ordu değiştirin. Ne zaman ki en zor kademede tüm ordularla rakibi yenebiliyorsunuz, artık oyunu öğrenmişsinizdir.
  • elimde bir tane coh2-master collection var. oyunu almayı düşünen varsa pm atsın
  • Steam _moonel
    Çıkmazsa thq
    Bulamazsanız pm atın telefon numaramı vereyim beraber oynayacak adam aranıyor ;)

• 
Sayfa: önceki 307308309310311
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.