Şimdi Ara

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU] (311. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.595
Cevap
46
Favori
232.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ictopbasli

quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

PC yanımda olmayınca oynayamıyorum da...Oyunu oynayan kalmadı mı?!

Ben en son Ağır tanklara yapılan üst üste nerfler sonunda bırakıp Steam hesabımı satmıştım.

Kaça sattın kar varmı bu işlerden? :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

quote:

Orijinalden alıntı: ilonsahiden

PC yanımda olmayınca oynayamıyorum da...Oyunu oynayan kalmadı mı?!

Ben en son Ağır tanklara yapılan üst üste nerfler sonunda bırakıp Steam hesabımı satmıştım.

Kaça sattın kar varmı bu işlerden? :P

25 tl. Zarardayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynayan epey azalmış anlaşılan.topbaşlı bile bıraktıysa ;)

• Merhabalar beyler.Bugün humble bundledan company of heroes aldımda acaba hangisinden oynamam lazım.
    (COMPANY OF HEROES 1'DEN BAHSEDİYORUM YENİ KONU AÇMAK İSTEMEDİM)

Company of Heroes 2 (2013) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Margu -- 4 Ekim 2016; 22:08:29 >
  • Margu kullanıcısına yanıt
    New Steam versiyonu
  • Bugün 560mb yama gelmiş,baktım ne değişmiş diye. Değişen birşey yok skin eklemiş adamlar :S
  • w_wallace kullanıcısına yanıt
    October 4th Update
    New User Experience

Replaced the two commanders given to new players for registering by 30,000 Supply Points to spend as they see fit in the in-game store (this change only affects new players going onward)

Multiplayer standalone now compatible with mods; modding hub unlocked in this standalone version of the game as well

Humble Bundle

5 new skins (1 for each faction) added to the game for the COH 10th Anniversary Humble Bundle.
  • Oyunu oynayan azalıyor her gün, böyle giderse 1 seneye kalmaz ölür oyun.

Bu arada optimazyonu hala kötü oyunun,demekki daha iyi hale gelemiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: w_wallace

Oyunu oynayan azalıyor her gün, böyle giderse 1 seneye kalmaz ölür oyun.

Bu arada optimazyonu hala kötü oyunun,demekki daha iyi hale gelemiyor.

Oyunu oynayanların sayısı azalmıyor şu an 7,626 kişi online, hafta sonları da 10bine yaklaşık oluyor. Ben oyuna başlamadan önce belki fazladır bilemiyorum ama azaldığını söyleyemem. Şuradan anlık oyuncu sayısınıa bakabilirsiniz
    store.steampowered.com
    Steam: Game and Player Statistics
    http://store.steampowered.com/stats/?l=turkish

• Zaten diplerde suan yakinda olecektir malesef ki.

• İlk çıktığı günden bu yana bakıldığında tabii ki azalma var. Ancak ortalamaya bakıldığında çokta değişmeyen bir oyuncu havuzu var. Anlık 6 bin civarı diyebiliriz. Ki bu rakam "efsane" denilen coh1 in anlık ortalama oyuncu sayısıdır. coh1 gibi coh2 de oyuncu havuzu bakımından kötü bi oyundur. Ancak bu coh2 nin sorunu değil, coh serisinin (coh tarzının) bir sorunudur. Oyuncu sayısının 1 sene sonra da, 5 yıl sonra da 6 bin civarında seyredeceğinden şüphem yok çünkü bu rakam coh tarzının tutkunu oyuncu sayısıdır.

Optimizasyon sorununa el atmıyorlar ki daha iyi hale gelsin, bundan sonra da atılacağına ihtimal vermiyorum. Zamanında bi tane yama geldiğini hatırlıyorum optimizasyon için o da daha düşük dokuya sahip "yer detayı"ydı (pekte optimize etme çalışması sayılmaz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 11 Ekim 2016; 18:12:39 >
  • Evet rtslerin genel sorunu bu ben de starcraft 2yi aktif sekilde oynuyorum coh2 ye gore daha cok oynaniyor fakat yine de suan populer oyunlara yaklasamiyor.dedigin gibi kemik kadro onemli.

• Daha yaşıyor olması bile mucize bunun.

• Ben 2-3 aydır oynamıyordum. 2 gündür başladım tekrar. Bir de Amerikalı butt buddy buldum birlikte iyi oynuyoruz
  • Herkeze selam ,Coh1 oynadığım en iyi RTS idi , ikinci oyun çıkmadan evel betasını oynamıştım biraz ama sonradan aldığı olumsuz yorumlar yüzünden indirim beklemeye karar vermiştim,bu ara oyunu almayı düşünüyorum ama merak ettiğm bazı konular var
    1- oyunun online multiplayer altyapısı nasıl ? kasma lag vs var mı ?
    2- Online oyuncu bulma sıkıntısı çekermiyim ? hala online ını oynayan var mı ?
    3 - oyun içi dengeler nasıl ?
    4- pay to win diyorlardı bi ara o iş ne alemde ?
    teşekkürler
  • cemmedagon kullanıcısına yanıt
    Selam,

1- coh1 den çok daha iyi. Lag yapanlar sizde de laga neden olmuyor. Kendi kendini laglıyor. kopma düşme vs gibi sorunları ben nadir yaşıyorum. Ve en önemlisi hilesiz.
    2- coh2 çıkmadan önce coh1 'de nasılsa, şu anda da coh2 öyle. Zaman zaman uzayan maç bulma süreleri var. Tek avantajı AT ler ile random takımlar aynı havuzda. Tabi random oynuyorsanız dez avantaj sayılır :)
    3- UKF ordusu geldiğinden beri takım maçları mide bulandırıcı taktiklere sahne oluyor (ağır kamp). 1v1 lerde ise oyunda çok rahatsız edici bir durum yok.
    4- Bazı komutanlar diğer komutanlardan daha fazla avantaj sağlıyor. Özellikle son dönemlerde çıkan bir kaç USF ve UKF komutanları aşırı baskın. Ancak pay to win yaftalarından kurtulmak için getirilen yeni bir sistem var. Komutanlar oyun oynadıkça rastgele kazanılabiliyor. Ayrıca Supply denen oyun oynanarak kazanılan oyuniçi puanlar ile istediğiniz herhangi bir komutanı ücretsiz alabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

İlk çıktığı günden bu yana bakıldığında tabii ki azalma var. Ancak ortalamaya bakıldığında çokta değişmeyen bir oyuncu havuzu var. Anlık 6 bin civarı diyebiliriz. Ki bu rakam "efsane" denilen coh1 in anlık ortalama oyuncu sayısıdır. coh1 gibi coh2 de oyuncu havuzu bakımından kötü bi oyundur. Ancak bu coh2 nin sorunu değil, coh serisinin (coh tarzının) bir sorunudur. Oyuncu sayısının 1 sene sonra da, 5 yıl sonra da 6 bin civarında seyredeceğinden şüphem yok çünkü bu rakam coh tarzının tutkunu oyuncu sayısıdır.

Optimizasyon sorununa el atmıyorlar ki daha iyi hale gelsin, bundan sonra da atılacağına ihtimal vermiyorum. Zamanında bi tane yama geldiğini hatırlıyorum optimizasyon için o da daha düşük dokuya sahip "yer detayı"ydı (pekte optimize etme çalışması sayılmaz).

Coh2'ye 1 yıl önce falan başlamıştım, hatta belki daha da önce. O zaman 5-6bin oyuncusu vardı, hala 6 bin. Bu süper bir şey, kaç yıllık oyun ve bu kadar uzun sürede oyuncu sayısı azalmıyor.

Arkadaş da yazmış, Stracraft 1'de hatırlıyorum, 12 yıl sonra bile online oynamak isteyince bir sürü oyuncu buluyordun, üstelik de kuru gürültü oyuncu değil, iyi oyuncular.

Bu anlamda bu oyunlar, çıkıp bir anda 100binleri bulan, 5 ay içinde ise piyasan silinen oyunları tokatlar.

• Taze bug fix ler geldi :)

New Content

5 (one for each faction) new FREE Halloween themed skins added to the game

6 new Community-made maps added to the Community Map Rotation

Halloween Event

Log-in between Oct. 25th 2:00 PM PDT - Nov. 8th 10:00 AM PDT to receive 5 Halloween themed vehicle skins for FREE!

Play with any of the Halloween skins during the Halloween Weekend to earn 2x Loot Points!

Bug Fixes

Fixed a bug where it was possible for a player to discover if a building was garrisoned through the fog of war by issuing a garrison command.

Fixed a bug where it was possible to determine which direction a garrisoned MG is facing in the fog of war.

Fixed a bug where certain team weapons wouldn't follow queued commands to capture neutral territory.
    Fixed a bug where Weapon Racks did not announce upon start/completion of research
    Fixed a bug where the British counter-barrage would target the Brummbar
    Fixed a bug where Paratrooper & Ranger grenades would cancel after 3 seconds.
    Fixed a bug where Sapper barbed wire was not crushable by light vehicles
    Fixed a bug where Pershing and Comet auto throw grenades were capable of causing the crew_shocked critical
    Fixed a bug where the Brummbar and Panther were using incorrect speech lines
    Fixed a bug where stun grenades would cause unintended behaviour on retreats as well when exiting buildings
    Fixed an issue where the MG-34 Generic weapon was more powerful then lmg_moving and lmg_moving_no_prone
    Fixed a bug where grenades were not receiving their proper range reduction
    Fixed a bug that would occasionally cause vehicles such as the Puma and 222 to do unintentional 360 or 180 degree turns
    Fixed a bug where units such as the Fallschirmjägers, Pathfinders, etc. would remain camouflaged on retreat
    Fixed a bug that occasionally caused Penals to instantly become unsuppressed
    Fixed a bug where the British Sniper would fail to engage garrisoned units

Quality of Life Changes

Removed the auto-rotate from the Wehrmacht 250 Half-track

The British Universal Carrier Vickers weapon now follows attack commands

The Soviet 45mm ATG 1.25 received accuracy modifier for the squad has been removed to match all other anti-tank gun squads.

• Oyun cikali kac yil oldu hala deli gibi bug var ya su ise cozum bulsalar bide optimizasyonu halletseler 10 numara olcak.

• coh1 oynardım ama multiplayer hiç oynamadım. hızlı ve taktiksel cok dusunemiyorum belki de.. neyse yeni bilg alınca coh 2 aldım steamden. cok ucuza geldi cadılar bayramı indirimiyle. belki hala devam ediyordur.

sovyet campaign i bitirdim ama ardennes assault cok zor başladı.

neyse. güzel sevdigimiz bir oyun. ben tekil skirmishi beceremedim nerden acacagım?
  • 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.